- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
King Unique #53364 üzenetére
Valóban felcseréltem, pontosabban inkább csak összekevertem 2 tápegységet. A monitor tájáról olvastam le a paramétereket, de természetesen az a monitort hajtja, nem pedig a dokkolót
A dokkoló tápja a dokkolót hajtja, aminek az aljzat felőli oldalára van ragasztva a címke, de mivel jelenleg is megy a recovery, így inkább nem húzom ki, de feltehetően ugyanaz lesz rajta mint a fentebb beillesztett, dokkoló alján lévő címkén.
A dokkoló decemberben lett vásárolva, de kb. 4 napja lettek RAW-ok először a kötetek, de vásárlást követően 2, max 3 alkalommal volt használva a dokkoló.
A korábbi eset, vagy esetsorozat, mert többször előfordult sajnos, az pedig több mint egy évvel, lassan 1,5 éve kezdődött és kb. október közepéig tartott amíg vissza nem küldtem gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Autós topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest