- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taurus-1047
csendes tag
Sziasztok!
Erősítsetek meg, hogy semmi probléma!
Hosszú gondolkodás és fórum olvasgatás után egy Ultrastar DC HC520 helyett végül egy Seagate Exos X16 14Tb-ot választottam. Meg is jött, de használatba vétel előtt leteszteltem HD Sentinellel. A hőmérséklete legfeljebb 41°-ig ment fel. Aztán a S.M.A.R.T. fülön a "raw read error rate" és a "seek error rate" nekem is szívinfarktust okozott. Gondoltam, hogy írok ide, hogy máris küldhetem vissza garanciában. Aztán kicsit keresgélve, beleolvasva ebbe a fórumba látom, hogy ez a Seagate sajátossága. Úgy tűnik, hogy a HD Sentinel, Aida szerint nincs probléma. Ami viszont megilyeszt, és amiért írtam hogy a Speedfan nevezetű program csak 93%-osnak mutatja a HDD-t. Ne higyjek neki, töröljem le és felejtsem el, vagy tényleg van valami probléma? A Seagate programja, a Seatools sem mutat eddig semmilyen hibát.
Táp: FSP Aurum Gold 700W egy Njoy Horus plus szünetmentes után.
Képek:
HDS: [link] [link] [link] [link] Aida: [link] és a Speedfan: [link]
A megerősítéseteket előre is köszönöm, hogy jól választottam, nincs semmi baja és nyugodtan használatba vehetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest