Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5283 üzenetére
De igen, a Maxtorhoz kerestem írástesztelő progit... És ki mondott mást?
Én azt mondtam, hogy a Maxtor vinyónál (!) nem működött a saját progi, vagyis az általad is linkelt SeaTools.
Szóval valamit Te érthettél félre, vagy én fogalmaztam rosszul. Mindegy, a félreértések itt most talán tisztázódtak.
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet arra, hogy a defrag akár veszélyes is lehet... Ezek szerint mégis igaza volt azoknak, akik azt állították, hogy törlődhetnek adatok. Viszont gondolom nem ez az általános, ez csak szélsőséges esetekben fordul elő.
Mert akkor elég furcsa lenne, hogy számos helyen azt ajánlják pl. elérési idő csökkenése esetén, hogy időnként töredezettségmentesítsünk, és nem hívják fel a figyelmet az esetleges veszélyekre...
Annak a vinyónak a hőmérséklete, amivel a legutóbb problémám akadt (amely sokszor annyira "befagyasztja" a rendszert, hogy SEMMIRE nem reagál - csak nem tudom, mitől...), kb. két-három órányi használat után 40°C fölé emelkedik. (40-42 körül) Ez még normálisnak tekinthető?Előre is köszi a választ...
(Egyébként csak hogy tudd, maximális respect jár a tudásodért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő