- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5283 üzenetére
De igen, a Maxtorhoz kerestem írástesztelő progit... És ki mondott mást?
Én azt mondtam, hogy a Maxtor vinyónál (!) nem működött a saját progi, vagyis az általad is linkelt SeaTools.
Szóval valamit Te érthettél félre, vagy én fogalmaztam rosszul. Mindegy, a félreértések itt most talán tisztázódtak.
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet arra, hogy a defrag akár veszélyes is lehet... Ezek szerint mégis igaza volt azoknak, akik azt állították, hogy törlődhetnek adatok. Viszont gondolom nem ez az általános, ez csak szélsőséges esetekben fordul elő.
Mert akkor elég furcsa lenne, hogy számos helyen azt ajánlják pl. elérési idő csökkenése esetén, hogy időnként töredezettségmentesítsünk, és nem hívják fel a figyelmet az esetleges veszélyekre...
Annak a vinyónak a hőmérséklete, amivel a legutóbb problémám akadt (amely sokszor annyira "befagyasztja" a rendszert, hogy SEMMIRE nem reagál - csak nem tudom, mitől...), kb. két-három órányi használat után 40°C fölé emelkedik. (40-42 körül) Ez még normálisnak tekinthető?Előre is köszi a választ...
(Egyébként csak hogy tudd, maximális respect jár a tudásodért.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest