- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman87
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha közületek már találkozott korábban valaki ilyen problémával.
1,5 éve vásároltam egy Asus K55 laptopba egy WD10SPZX merevlemezt, mert az előző megadta magát, Windows 7 Ultimate x64 rendszert futtattam rajta.Pár napja viszont azt csinálta, hogy teljesen kifagyott. Az asztal volt a monitoron, az óra sem járt tovább, semmilyen gombra nem reagált, csak kikapcsolni tudtam a laptop kikapcsoló gombjával.
Újraindítás után a következő hibaüzenet érkezett: 0xc00000e9 (I/O error)
Laptop másik vinyóval műxik. Indítás javításra ugyanez a hiba fogad.
- Ha berakom egy pc-be, ugyanez.
- Ha nem elsődlegesnek rakom, akkor nem indul el a pc sem, megáll a windows töltés képernyő.
- Ha beindítom előbb a pc-t és egy usb-s dokkolóval csatlakoztatom, akkor felismeri a partíciókat, de amint rányomok az egyik partícióra, bármilyen gombbal, akkor az aktuális program (TC, vagy intéző pl.) kifagy.
- HirensBoot ugyanígy kifagy ha el akarom érni a partíciót valamelyik programmal.
- Ha berakok egy Windows 7 U. x64 telepítőt, akkor be tudom csalogatni a telepítőt, de a számítógép javítása gomb lenyomása után azt írja hogy nem kompatibilis a telepített és a telepítőn lévő windows, tegyek be másik verziós windowst... a telepítés gombra kattintva pedig ismételten csak a karika forog, de a DVD pörgetése leáll, nem csinál semmit.
- Ha x86-os Windows 7 u. -t teszek be, akkor a számítógép javítása vagy a telepítés lenyomása után is leáll a DVD pörgetése és nem csinál semmit.
(Win 10-t még nem próbáltam.)A napokban akartam amúgy újra rakni, mert eléggé be volt már lassulva.
Lehet hogy vírus tette volna tönkre ?
Sok családi kép van rajta, nem szívesen küldeném vissza garba.Minden tippet szívesen veszek!
Köszönöm előre is!Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest