- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék: szülőknek van egy WD My Passport Ultra külső HDD-je. Mentést szeretnék csinálni rá, mert újra telepíteném a gépüket, SSD-re költöztetem. Szerintem ez a WD még nem is volt használva. Az a problémám, hogy bedugom, de nem jeleníti meg meghajtóként. Felismeri, mert az Eszközök közt ott van. Először hibát írt ki, de telepíteni kellett hozzá illesztőprogramot, valamiért ezt magától nem csinálta meg automatikusan. Viszont ezután sem tudom még használni. Lehet, hogy formázni kellene, ezért a lemezkezelőbe mentem, ahol is ott van, hogy nem inicializált, viszont ha rákattintok az inicializálásra, azt írja:
I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
Valami ötlet?
Amúgy ugyanez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest