Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Az alábbi hibaüzenettel mit lehet kezdeni?

Röviden a történet:
3,5" SAMSUNG 1TB SATA2 HD103SI merevlemezem évek óta üzemel egy Raidsonic usb dokkolóban, Raspberry Pi2 médialejátszó mellett (Kodival), filmeket tárolok rajta és erre is szoktam letölteni. A hétvégén gondoltam, egy párat leszedek róla, így a dokkolóval együtt átraktam az egészet az asztali pc-mbe (usb-n keresztül), és a fenti hibaüzenet fogad (otthon W10 van, ma reggel a munkahelyen is megpróbáltam - W7 - de ugyanez a hiba, sőt, a dokkolóból kivéve, sata kábelen keresztül is).Nem egy mai darab a merevlemez, a hdsentinel szerint 60%-os a kondíciója, nincs rajta semmi nélkülözhetetlen, de mégis érdekelne, nem lehet-e legalább addig életet lehelni bele, amíg azt a pár dolgot lementem?
Mondanom sem kell, azóta a médialejátszón sem működik.
Chdsk-t próbáltam futtani, de leáll.
A hdsentinel kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Marvel Snap
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest