- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Az alábbi hibaüzenettel mit lehet kezdeni?
Röviden a történet:
3,5" SAMSUNG 1TB SATA2 HD103SI merevlemezem évek óta üzemel egy Raidsonic usb dokkolóban, Raspberry Pi2 médialejátszó mellett (Kodival), filmeket tárolok rajta és erre is szoktam letölteni. A hétvégén gondoltam, egy párat leszedek róla, így a dokkolóval együtt átraktam az egészet az asztali pc-mbe (usb-n keresztül), és a fenti hibaüzenet fogad (otthon W10 van, ma reggel a munkahelyen is megpróbáltam - W7 - de ugyanez a hiba, sőt, a dokkolóból kivéve, sata kábelen keresztül is).Nem egy mai darab a merevlemez, a hdsentinel szerint 60%-os a kondíciója, nincs rajta semmi nélkülözhetetlen, de mégis érdekelne, nem lehet-e legalább addig életet lehelni bele, amíg azt a pár dolgot lementem?
Mondanom sem kell, azóta a médialejátszón sem működik.
Chdsk-t próbáltam futtani, de leáll.
A hdsentinel kép:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest