- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikla
tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni:
Van nekem egy 2tb-os volt külső majd beköltöztetett Belső HDD-m.Ameddig olvasni kell, nem szokott gond lenni, ameddig kisebb dolgok kerülnek rá, szintén nem.
Gyakran hetekig teszi a dolgát, semmi probléma nem jelentkezik.Viszont ha nagyméretű írás vagy egyszerre írás és olvasás történik, van hogy jön egy CRC hibaüzenet és megmakacsolja magát.
Ilyenkor ChkDsk +1 bad sector és megy az élet tovább.Amit nem egészen értek, hogy bizonyos töltések esetén majd mindig jelentkezik a hiba.
0) SMART tényleg nem ér semmit? Ennek ellenére 100%-os a lemez szerinte
1) úton van helyette egy 2. lemez, és ami kritikus backupoltam.
2) lehet olyan hogy XY software okozza a problémát? Nem az én asztalom de mire valami windows-ból a lemezre ír az több rétegen keresztül megy
3) ha tényleg a lemez rossz akkor miért időnként és összevissza? Lehet ez valami tápellátási hiba?
4) hogy lehetne megtudni, használható-e még ez a lemez vagy kuka? (lásd 0-s pont).Köszönöm előre is,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest