- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikla
tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni:
Van nekem egy 2tb-os volt külső majd beköltöztetett Belső HDD-m.Ameddig olvasni kell, nem szokott gond lenni, ameddig kisebb dolgok kerülnek rá, szintén nem.
Gyakran hetekig teszi a dolgát, semmi probléma nem jelentkezik.Viszont ha nagyméretű írás vagy egyszerre írás és olvasás történik, van hogy jön egy CRC hibaüzenet és megmakacsolja magát.
Ilyenkor ChkDsk +1 bad sector és megy az élet tovább.Amit nem egészen értek, hogy bizonyos töltések esetén majd mindig jelentkezik a hiba.
0) SMART tényleg nem ér semmit? Ennek ellenére 100%-os a lemez szerinte

1) úton van helyette egy 2. lemez, és ami kritikus backupoltam.
2) lehet olyan hogy XY software okozza a problémát? Nem az én asztalom de mire valami windows-ból a lemezre ír az több rétegen keresztül megy
3) ha tényleg a lemez rossz akkor miért időnként és összevissza? Lehet ez valami tápellátási hiba?
4) hogy lehetne megtudni, használható-e még ez a lemez vagy kuka? (lásd 0-s pont).Köszönöm előre is,

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD - 250GB - Samsung 860 EVO
- WD Black SN850X 8TB
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest