Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ala

tag

válasz Doky586 #46835 üzenetére

Doky586 és mindenki más, aki elgondolkozott a problémámon... sikerült megoldani.

Azt hiszem, hogy ennyire még nem nyúltam mellé dolognak, viszont mentségemre szolgáljon, hogy a frissen jött aksi hibás, és egy kicsit valószínűleg felzaklatott, amikor pedig az ssd-t sem látta a gép, akkor teljesen kiborult a bili.

Szóval annyi történt, hogy nem dugtam rá a SATA csatira a meghajtót. Ez így első olvasásra egy irdatlan nagy ostobaságnak tűnik részemről, DE! Amit kaptam SSD, annak a háza vékonyabb, mint egy HDD ház, és ez mostanáig nem is zavart. Viszont amikor a BIOS frissítés miatt gyorsan kicseréltem a két meghajtót (eredeti hibás, és a fel nem ismert új), akkor a kezem valamin fenn akadt, illetve pont, hogy nem! Mikor a hdd-t toltam be, annak volt egy finom akadása, míg az SSD-nek nem. Kifele mindegyik kb. ugyan annyira szorult, és ekkor esett le, hogy az SSD vékonyságának köszönhetően nem ugyan úgy van megvezetve a fiókban, ezért nem a csatlakozóra dugtam rá, hanem az alá. A két biztosító csavart ugyan úgy be tudtam csavarni, ezért sem tűnt fel a hiba.

Szóval, a BIOS frissítés után már a frissítéseket szedi le a Win 10. :DDD

Erre a gépre is felment kb. 20 perc alatt a win pendriveról telepítve :Y

Új hozzászólás Aktív témák