- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Néhány napja fentebb írtam, hogy problémám van a Seagate külső lemezemmel. Sikerült lementenem minden fontos adatot, és utánna lefuttattam a CCleaner lemeztörlő funkcióját és utánna a HD Sentinel már azt mutatta, hogy a kondíció visszaállt 80-ról 99%-ra, a hibás szektorok eltüntek. [link] , [link] Ezután lefuttattam a HD Sentinelben egy írás + olvasás felület tesztet, ami nem mutatott hibát és a rövid önteszt is lefutott anélkül, hogy olvasófej hibára panaszkodott volna. Később elindítottam a Seagate Seatools programban a Short Drive Self Test-et, ami hiba nélkül lefutott, de a Short generic teszt már hibát jelez és a program javasolta a Long generic tesztet, ami elvileg kijavítja a hibákat [link] . A történethez hozzátartozik, hogy még korábban, mielőtt a kondíció lement 80%-ra, én véletlenül kihúztam a lemez csatlakozóját a konnektorból. Ez okozhatta a hibajelenséget? Egyébként, amikor az adataimat mentettem, akkor voltak adatok, amiket nem tudtam átmásolni, mert úgy tűnik, hogy sérültek voltak. Most akkor próbáljam meg megreklamálni az üzletben, vagy nincs is semmi baja a lemeznek? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest