Új hozzászólás Aktív témák

• BK87

senior tag

Sziasztok.
    Néhány napja fentebb írtam, hogy problémám van a Seagate külső lemezemmel. Sikerült lementenem minden fontos adatot, és utánna lefuttattam a CCleaner lemeztörlő funkcióját és utánna a HD Sentinel már azt mutatta, hogy a kondíció visszaállt 80-ról 99%-ra, a hibás szektorok eltüntek. [link] , [link] Ezután lefuttattam a HD Sentinelben egy írás + olvasás felület tesztet, ami nem mutatott hibát és a rövid önteszt is lefutott anélkül, hogy olvasófej hibára panaszkodott volna. Később elindítottam a Seagate Seatools programban a Short Drive Self Test-et, ami hiba nélkül lefutott, de a Short generic teszt már hibát jelez és a program javasolta a Long generic tesztet, ami elvileg kijavítja a hibákat [link] . A történethez hozzátartozik, hogy még korábban, mielőtt a kondíció lement 80%-ra, én véletlenül kihúztam a lemez csatlakozóját a konnektorból. Ez okozhatta a hibajelenséget? Egyébként, amikor az adataimat mentettem, akkor voltak adatok, amiket nem tudtam átmásolni, mert úgy tűnik, hogy sérültek voltak. Most akkor próbáljam meg megreklamálni az üzletben, vagy nincs is semmi baja a lemeznek? Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés