Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
válasz
djculture #31766 üzenetére
Bár nem napi részem az adathordozók közötti áramlás, csak home szinten, és tudom is, ahogy nő a kapacitás, nő a sérülékenység a kisebb méretek miatt, és volt árvíz is, és nekem (már) természetes némi backup rutin; de azért ez gáz, hogy egy adattároló nem megbízható, ilyen szinten már, ahogy részletezed a statisztikát. Mert van ára, főleg itthon, még hardveraprósan is...
Amúgy este lement némi WD LifeGuard:
Test Option: QUICK TEST
...
SMART Status: PASS
Test Result: FAIL
Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 97 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 1!Extended testnél mintha a HDD "elején" lenne gebasz, mert pár perc után ugrott 1-2-t a gyenge szektor szám. Olyankor pár másodperce le is állt a rendszer, egyébként most is megy, nincs rendellenes zaj, károgás, kattogás. Nem vittem végig az extendedet, nem akartam, hogy nagyon nőjjön a hibaszám, pont közben szálljon el.
Kár, mert nem volt olyan, hogy defrag közben belerúgtam, dobáltam, táp is stabil, szellős házban volt, 25-35°C között mérte a saját hőt. Nem ment azért 24/7-t, inkább naponta 1-3-6 órát.Érdekes, a WD10EARS-00Y5B1, ami kb 2 éves, külső vinyóként kezdte, a firmware állításig sok parkoló állása volt (most 43 ezer van!), hibátlan. Igaz, be van építve a PCbe, de ritkán van áram alatt, nyári szünetre, filmnézős időkre raktam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest