Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
heló, nekem is van/volt 2 új sata maxtor 160as, vagyis az egyik ugye nemjó.. na mindegy
szóval nekem venti nélül jól szellőző chieftec házban voltak olyan 35-40 fokosak(20fokos szobában) aztán kapott oldalra 3 ventit 9centis csili vili világítós stb, leszabályoztam mind 3at 700-800 rpm re és 25-30 fokosak és a vinyók hangosabbak mint a 3 venti szóval semmi felesleges zaj, ésmég jól is néznek ki, jahmeg az előlap alatt is van 1 ugyanolyan leszabályozva.
bár háztól függ hogy jól vannak-e elhelyezve, de ha jó helyre betudsz rakni egy pár leszabályzott ventit hangban nem veszed észre, sőt ha szánsz rá pénzt még jobban is néz ki tőle
bár attól a 45 foktól még nemfog megolvadni a lemez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest