- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
nistv4n
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung SATA-II, 200Gb-os merevlemez, nem mai darab, de jól működött, egészen máig. Átlagos Windows XP telepítést akartam rá tenni, első esetben minden jól ment az első újraindításig, majd kiírta, hogy Sikertelen a betöltés. Nincs gond, elkezdtem újra a telepítést. Telepítő látta a merevlemezt, formáztattam az egészet (nem gyors formázással), kész, majd kiírta, hogy a bizonyos beállítások érvényesítése miatt, újra kell indítani a gépet.
Megtörtént, majd a gép töltése elakadt a fehér ASUS képernyőnél, azóta a boot-ra sem lép tovább. Ha a merevlemezt leválasztom, akkor simán tovább megy.Így hát nem kérdés, hogy valami a merevlemezzel történt. De mit csinált ez az XP telepítőlemez a lemezzel? Vajon érdemes szenvednem azzal, hogy egy USB racket kerítek, és azzal idegen rendszerből leformázom, vagy valami repair progival nekiesek? Vagy csak az MBR szektora sérült meg? Tapasztalt valaki ilyet?
Köszi a válaszokat,
nistvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest