Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz
liksoft #16571 üzenetére
Szia!
Végre vettem zavarszűrős elosztót, csak nem vagyok benne biztos, hogy mit hová kell dugni. 3-3 konnektor van rajta:
a) max. 16A, 3500W túlfesz. ellen védett, nem kapcsol le, nincs hálózati szűrő
b) max. 6,3A, 1450W túlfesz. ellen védett, a biztosítéknak köszönhetően lekapcsol túlfeszültség esetén, van hálózati szűrő.Azt írja, hogy a monitort a biztosítékkal ellátott aljzatba kell dugni, tovább nem részletezi ugyan, de én arra gondoltam, hogy a gépet is ebbe kell dugni, nem pedig abba, ami ugyan védett szintén, de nincs hozzá biztosíték és így nem kapcsol le baj esetén. Meg valószínűleg minden mást is ebbe volna érdemes. Ugye? Viszont 3-nál több holmim van: gép, monitor, hangszóró, USB hub, nyomtató, modem. Szerintem kihagytam valamit. Segítenél, hogy mit hová?
És a korábbi dilemmám is áll még:
Hogyan lehetne a legkíméletesebben átmásolni a vinyóról az adatokat? Ha egy szuszra próbálnám, hogy mielőbb elkeszüljön vagy ha néha pihentetném, hogy tudjon hűlni? Vagy egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Reklámblokkolók topikja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest