- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Thrawn #16525 üzenetére
Semmit sajnos.
Eloszor low level format progival probaltam formazni 17.xxx.xxx byteig format errorokat ontotta magabol offsetenkent, onnantol 203.xxx.xxx byetig seek error volt.
Kiirta a vegen a formazas sikerult, de eltunt a vinyo, reboot utan latszott nem sikerult megse.HDD Sentinelt itt raktam fel, felismerte, 0%-ot irt kondiciora, 5 reallocated sector count, 2555 hibas szektor amit athelyzett, 9 gyenge.
Utana probaltam a Acronis programjat, az semmit nem tudott kezdeni vele, azt irta ki CHKDSK kellene (ugye azt nem tudtam tegnap futtatni CMD-bol mert RAW disknek latta).
Ezek utan a vinyo eltunt, es mostmar BIOS-on kivul sehogy nem sikerult lathatova tenni, Hard Disk Sentinel egy ?-es vinyot ir minden fele adat nelkul.Ugytunik a rack magaval rantotta az orok vadaszmezokre a vinyot, kb. 4 eves volt, 100%-os volt mikor par honapja neztem gepben (a rack nem tamogatja SMART funckiot USB keresztul)
Ha van meg otlet az johet
Koszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix 256gb NVMe M.2 SSD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest