Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regvoltrossz

aktív tag

Tavaly tavasszal vásároltam egy WD3200AAJS hdd-tNéha voltak vele gondjaim, de igazából ezidáig jól működött. Pár napja a lelassult xp rendszerem helyrehozásához letöltöttem az Auslogics BoostSpeed 5 nevű programot ami elindult, és amikor végzett, akkor tényleg sokkal gyorsabbá vált minden.(Ugyanezen cég defragmentálóját már régóta használom) Aztán utána kikapcsoltam a gépet, majd másnap este amikor hazaértem a munkából meglepődve tapasztaltam, hogy nem jön be az oprendszer. Eljut odáig amikor az "üdvözöljük" képernyőnek kellene jönnie, majd ujraindul az egész gép. Csökkentett mód, VGA mód stb. mind ugyanezt az eredményt hozta.
    Kerestem itthon egy régebbi meghajtót és találtam egy 40-est, amire feltelepítettem egy alap XP SP2-t, így most arról netezek éppen. Csakhogy a fenti vinyót ez nem akarja olvasni. Hogy miért nem tudom. A gép bootolásakor felismeri a WD-t, aztán amikor a sajátgépen meg akarom nézni, vagy akár Sentinellel, vagy bármi mással, akkor inkább lefagy az egész. A Winxp telepítő szerint van egy 300-as vinyóm amiből 299 gb szabad :Y
    Javító telepítést nem tudok ezzel a telepítő cd-vel végezni :W
    Namármost azon a WD-n van az összes családi kép, az egyesületem teljes anyaga, a 3/4-ig kész állapotban lévő másoddiplomás szakdolgozatom és még egy csomó minden ami nagyon fontos lenne. Mi a fene történt? Hogyan tudnám megmenteni a fontos adataimat?

Új hozzászólás Aktív témák