- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem téveszettem nagyon el a topikot.
Van egy 500 gigás WD vinyóm és kezdenek problémák lenni vele, pedig csak két éves, de valószínű egy hibás tápkábel az oka. Az lenne az kérdésem, hogy nem tud valaki egy olyan progit amivel meg tudnám nézni, hogy egy bizonyos fájl(vagy darabjai ha töredezett netán) hol van a lemezen? Észrevettem, hogy egy bizonyos állomány olvasásánál teljesen kiakad a vinyó, szinte megfagy a rendszer, csak az egér mozog, resetelni kell, hogy újraéledjen. A HD Sentinel szerint van 3 gyenge szektor, illetve Raw Read Error Rate eléggé megyet felfelé, még nem kritikus, de idegesítő, összességében 98%-osnak mondja. A lényeg, hogy mielőtt az egész vinyót tesztelném előbb csak azt a területet szeretném ahol épp az a fájl van, erre kéne a progi ami megmutatja nekem hol is van.
Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Ingatlanos topic!
- Facebook és Messenger
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest