- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Na stop!
Én NEM akarok Modi lenni! Más a habitusom, időnként kiosztom a "delikvenst"! Modiként ez megengedhetetlen. Sokat vagyok itt, de NEM eleget hozzá. Nem hiányzik az egyéb ezzel járó felelősség sem!
Ezen kívül leírtam, NEM tartom jó ötletnek az összegyűjtött információt addig, míg nincs hozzá link az oldalon (1-50 sorrendben, még ha a beállítás a fordítottat is adná a felhasználónál). Ugyanis több ezres hozzászólás esetén több lépcsőben meg kell várni, és kikeresni a lényeget. Az újoncok NEM fognak keresni, hanem kérdeznek! Ha van link, akkor egy kattintás, és ott van a válasz. Aki meg régóta társunk, az úgyis fejből fújja a választ.
Vagyis feltételes az, hogy összegyűjtsem a lényeges információt! Ha Neked ennyire szívügyed, akkor vagy összegyűjtöd Te, vagy ráveszed Phanter-t, tegye az oldalra a GY.I.K. linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest