- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Beepitheto side-by-side hutobol tud valaki a Liebherren kivul barmit? (Az sajnos platinaarban van.)
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Szegeden tudtok megbízható elektromos sütő szerelőt?
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
van egy Mi Trouver Power 11 vezetéknélküli álló porszívónk és észrevettük, hogy a fej részben lévő henger nem minden állásban forog, ha meg van döntve a porszívó, pl. asztal alá betoljuk, akkor már a motor nem forgatja a hengert, ha közel függőleges állásba tartjuk, akkor igen. A fő egység szépen dolgozik, ott nem vettünk észre hibát, ugyanis a kicsi fej, amiben a kis kefés henger van, az szépen működik, igaz, az nem dönthető. Úgy hiszem, hogy valahol a fejben rossz az érintkezés. Sajnos a garancia lejárt márciusban, mivel erre csak egy év volt. Valaki találkozott már ilyen hibával, vajon egy háztartási kisgép szerelő vagy műszerész is meg tudja javítani vagy mindenképp a hivatalos szervizzel vegyem fel a kapcsolatot a javítás, esetleg új alkatrész vásárlása miatt?
Köszi a válaszokat előre is! -
forguet
senior tag
Sziasztok! Mosógép és szárítógép egyben... Javallott ilyet venni?
Vannak esetleg olyan modellek amik bevállalhatóak?
Kis fürdős lakásba keresek, albérlő részére. -
törölt tag
-
Laslow
senior tag
válasz
#48613632 #77692 üzenetére
Mivel a Samsung lábai túl kint vannak a sarkokban, és lelógnának az alatta lévő mosógépről, a kisebbik LG lett, közvetlenül a gyártótól rendelve, mert úgy olcsóbb (5% kedvezmény + ingyenes szállítás). (Egymásra rakott gépek közé ajánlott egymáshoz rögzítő céleszközt sosem használtam, 6 év alatt ebből sosem volt gond, a felül lévő szárítógép soha egy mm-t sem csúszott el - persze figyelni fogok, hogy az LG elmozdul-e majd.)
-
törölt tag
válasz
Laslow #77690 üzenetére
Szerintem!!
A papíron mért zajszint a valóságban mutathat bőven eltérést, így szerintem ez nem jó kiindulási alapnak.
A másik dolog.
Szerintem a mai, invertermotoros gépek zajszintje nagyjából azonos. Ami azt is jelenti egyben, hogy a Te régi AEG-edhez képest mindengyik halkabb, főként akkor, ha a motor hangja a zavaró, nem pedig a dob forgása közben keletkezett zajok.Javaslatom: Bármelyik mai, számodra szimpatikus modellt megveheted. Az inverteres motorra figyelj, az a szignifikáns zajforrás a témában.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Van egy AEG T75370AH3 szárítógépünk, 7 éve minden nap megy, hibátlan, de most elegem lett belőle, mert túl hangos (66dB). Hiába csukom rá a fürdőszoba ajtót, már egyszerűen belefáradtam ebbe az állandó zajba.Rákerestem, hogy mik manapság a halk szárítógépek.
59 dB zajszinttel papíron a Whirlpool tűnik a legcsendesebbnek, de túl sok meghibásodásról olvastam már a márkáról, a fejemben rossz a renoméja...
62 db zajszinttel már van több márka is akad (LG, Samsung, Bosch), de figyelembe véve egy mondjuk 300.000 Ft-os lélektani árhatárt, marad az LG. A Bosch sajnos nem, mert muszáj, hogy balra nyíljon az ajtaja, és úgy látom, az összes Bosch-nak fixen jobbra nyílik.
Tehát eddig:
LG RH80V9AV3N (8kg, 62dB, 267e Ft)
LG RC90V9AV2Q (9kg, 62dB, 287e Ft)63 db zajszinttel tovább nyílik a világ:
Samsung DV80T5220AW/S6 (8kg, 63dB, 228e Ft)
Samsung DV80T5220AE/S6 (8kg, 63dB, 270e Ft, csak színében tér el az előzőtől?)
Samsung DV80T6220LH/S6 (8kg, 63dB, 218e Ft)
Samsung DV80T7220BT/S6 (8kg, 63dB, 207e Ft)
Samsung DV80T7220BH/S6 (8kg, 63dB, 225e Ftt, csak színében tér el az előzőtől?)
Samsung DV80T7220BX/S6 (8kg, 63dB, 264e Ftt, csak színében tér el az előzőtől?)
Samsung DV90T5240AW/S6 (9kg, 63dB, 230e Ft)
Samsung DV90T6240LH/S6 (9kg, 63dB, 233e Ft)
Samsung DV90T7240BH/S6 (9kg, 63dB, 250e Ft)Mivel csak 8kg-os a mosógépünk, feleslegesnek tűnik 9kg-os szárítógépet venni, de mi van, ha jövőre veszünk egy nagyobb mosógépet, és akkor meg jól jön a 9kg-os szárító? Plusz, talán jobban is szárít, ha nincs úgy megtömve. Szóval nem zárnám ki a 9kg-os verziókat.
Nem igazán látok lényeges különbséget a Samsung T5000-es, T6000-es és T7000-es sorozata között, ha jól látom, mindegyik csak ad 1-2 új programmódot, amit úgyse fogok soha használni:
T6000:
+ Higiénikus kezelés program: 2 kg ruhán/plüssön bacit öl
+ Átszellőztetés program: 1 kg ruhának
T7000:
+ Szupergyors program 3 kg ruhához
T8000:
+ Csendes szárítás program: teli géphez, este elindítom, reggelre kész, extra csendes
Vagy tévednék ebben, és más különbség is van köztük?Összegezve, én most az alábbiakat látom esélyesnek:
LG RH80V9AV3N (8kg, 62dB, 267e Ft)
LG RC90V9AV2Q (9kg, 62dB, 287e Ft)
Samsung DV80T7220BT/S6 (8kg, 63dB, 207e Ft)
Samsung DV90T6240LH/S6 (9kg, 63dB, 233e Ft)Mit gondoltok? Mennyire hallatszik vajon az az 1dB zajkülönbség? Melyik márka kezelhetőbb a mindennapokban praktikusabban? Van valami szempont, amire nem gondoltam, de szerintetek fontos?
-
adamhun94
tag
Sziasztok,
ma beugrottam a Conrad-ba, és a pénztár melletti akciós polcon láttam Bosch MUM 5 szériás robotgépekhez fagylaltkészítő kiegészítőt 10.990Ft áron!Eddig nem gondolkodtam ezen a kiegészítőn, de ennyiért muszáj voltam elhozni egyet.
Volt még egy pár darab, ha esetleg valakit érdekelne!
-
leweegee
aktív tag
Nm. Sokkal mostohább körülmények érik egy lakóautóban mint egy konyhában, szóval nyugodtan lehet ott üzemeltetni. Ennek a konkrét linkelt hűtőnek 2,5kWh/24óra a fogyasztása, ezt össze tudod vetni egy hagyományos hűtővel.
@Bbéci: Léteznek un. low noise hűtők, ilyenből még csak lineáris kompresszoral szereltet láttam, de igazad van, alapból nem mind csendes ami lineár kompresszoros.
-
mm779
tag
válasz
leweegee #77682 üzenetére
Köszi a linket! Ha jól látom, ezeket a Dometic abszorpciós hűtőket főleg lakóautókhoz ajánlják!
Abból lehet baj ha én otthoni felhasználásra szeretném (pl. garancia ugrik ilyenkor, vagy nem való konyhába valami miatt)?
Illetve még egy kérdés: ezek az abszorpcós hűtők mennyivel fogyasztanak többet mint a kompresszoros hűtők? Havi villanyszámlában kb. mennyi lenne a különbség?
-
BBéci
legenda
válasz
leweegee #77682 üzenetére
Az enyémen egy szép kivitelű lapocska hirdeti, hogy linear inverter, de a belső levegőt keringtető ventilátora egy órából 50 percig működik, az hallható, 1 méterre a megadott 36 dB-t mértem. Valamint leolvasztás után vagy közben 35-40 percig hangosan búg.
Tehát a lineáris kompresszor nem garantálja a halk működést. -
Gömbike
senior tag
Akkor öregszem.
Én nem hallom, viszont a korábbi Elux Erb 3442, valamint a még régebbi Bosch kombi sokkal hangosabb volt.
Szerintem az én ingerküszöböm magasabb, én az átkosban voltam katona is, Trabantom is volt évekig, szóval az akkori világnak a hangjaihoz képest ezek csendesek.
Volt Szaratov is, na arra mit mondanál? -
amargo
addikt
Sziasztok!
Ismer valaki elöltöltős mosógépet aminek az ajtaja jobbra nyílik (és nem aranyárban van)?
-
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy az electrolux esp7green vezetékes porszívom kábele nem marad kint, hanem automatikusan visszahúzza? Rohadt idegesítő
-
Gömbike
senior tag
Ennek alig hallom a hangját, vagy inkább jobb megfogalmazás: nem tudom, mikor kapcsol be, mikor hűt, mert nem hallom, annyira halk.
Ellenben a másik hűtőmmel , na ez mint a szaratov. Zúg, zörög, meglepő, de nem rezonál. Mondjuk akkor már küldtem volna vissza.
Szerintem egy inverter motoros samu, vagy Lg egy próbát megérne, max visszaküldöd.
Ezekben érdekes módon nem is látni a hűtőfelületet, illetve a motor + kondenzegységet.
Érdemes lenne írni az ügyfélszolgálatoknak, hogy az idényeidnek melyiket tudják ajánlani. Nincs igazán vesztenivalód, az időt úgy is rá kell szánni a próbára.
Sajna a speciális kritériumoknak ez a hátulütője.
-
mm779
tag
"Van csak aranyár" --> Tudsz esetleg linket adni? Hajlandó lennék rászánni egy komolyabb összeget, ha tényleg minőségi a hűtő (és persze zajmentes).
-
mm779
tag
Árulnak még valahol újonnan abszorpciós hűtőt? Amiket látok a webshop-okban azok kizárólag kompresszorosak, ha jól látom.
-
mm779
tag
Sziasztok!
A következőkben szeretném a segítségeteket kérni: olyan hűtőt szeretnék venni ami teljesen zajmentes / hangtalan.
Nagyon kicsi a lakás amiben élek (27m2), egy légtérben van a konyha a nappalival és emiatt nem igazán tudok aludni ha megy a hűtő (ezért sajna nem is használom, vagy csak nagyon ritkán). Ugyan a hűtő csak kb. 30 percenként kapcsol be, de akkor sajna felébredek rá (berreg). Gorenje hűtő (pult alatti méret, kb. a derekamig ér), a pontos típusát nem találom rajta, de ilyesmi jellegű (méretre): [link]
Tudnátok ajánlani olyan hűtőt, ami zajmentes / hangtalan vagy csak nagyon-nagyon kevés hangja van? Vagy esetleg valahogyan meglehet oldani, hogy a mostani hűtőm halk(abb) legyen?
Köszi előre is a tippeket!
-
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Milyen energiatakarekossagi osztalyt keressek ha hutot akarok venni? Tudtommal megvaltoztak, nem a legjobb kell,csak valami jo besorolas, alulfagyasztos hutot keresek.
Gorenje RK4182PS4 Hűtőszekrény, hűtőgép ezt neztem ki. -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #77654 üzenetére
Kár, de attól függetlenül jól néz ki.
A miénk nem egzotikus, de valódi fa. Valahogy az áll közel hozzám, ahogy padlóborításból a bükk vagy tölgy parketta. A nagy könyvespolc rendszer alapanyaga bútorlap, de a vízszintes lapok kivételével, amik nem látszanak a könyvektől, minden más felület furnérozott. -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Bazsee71 #77641 üzenetére
Ez álló tűzhely, nem sima főzőlap. Nem vagyok biztos benne, de főzőlapban szerintem be kell érned a digitális kezelőfelülettel.
Amúgy egy AEG CIB6740ACM de ezt a modellt konkrétan már nem lehet kapni. Utódjai vannak, pl a CIB6742 de minimális a különbség a különböző típusok között.
Abban van igazság, hogy tisztítása körülményesebb, mint ami csak digitális, de ez nyilvánvaló.
No meg azt se felejtsük el, hogy a kerámialaposon nincs is digitális, ahogyan a gázoson sem, mégis használják az emberek.Ja, és aki szerint ez ronda, az konkrétan ízlésficamos. Pont a gombok dobnak rajta sokat.
Amivel egyet lehet érteni, hogy a függőleges lapon elhelyezett gombok praktikusabbak, de kevésbé látványosak. Itt szerintem nincs semmi gond a designnel, ez egy kifejezetten tetszetős darab.
-
BBéci
legenda
válasz
#48613632 #77638 üzenetére
Nem csak a Prohardveren látják másképp, hanem a legnagyob, legismertebb gyárók tervezőmérnökei is.
A Media Markt 125 darabos kínálatában egyetlen fizikai gombos található, de érintővel kombinálva. [link]"fizikai gombosok nagyrészt tartalmaznak érintőfelületet is"
Remek, ezzel visszakanyarodtunk oda, hogy krémes/vizes kézzel nem működik. Gratulálok!Csak esztétikai és ízlésbeli téma, de a kiálló tekerőgombok sokak szerint rondák. Az érintősök fejlettebbik részének virtuális gombjai kikapcsolt állapotban nem láthatóak, ami szerintem remek megoldás. Ezzel alighanem a véletlen hozzáérés miatti sípolás is kilőve, csak a bekapcsoló esetében nem. Hamarosan megtapasztalom.
-
törölt tag
-
Bazsee71
őstag
Nem kell ezt megtervezni, millió+egy alkalmazási területen megoldották már, sokkal kellemetlenebb környezeti hatások között is, mint mondjuk egy konyha.
A millió funkció, meg amit belepakoltak, arra nem tudok mást reagálni, mint hogy oké, de minek? Nagy összeget tennék rá, hogy ha lenne erre statisztika, akkor azt mutatná, hogy a felhasználók 98%-a csak az alapfunkciókat használja.Szerk.: a fizikai gomb nem zárja ki egy kijelző meglétét. Volt nyomógombos telefonod? Tudtál rajta ébresztőt beállítani, hívást indítani, sms-t küldeni, játszani? De ugyanez az analógia ráhúzható az autók klímájára is. Létezik olyan klímafunkció, amit egy hagyományos, nyomógombos panelen nem tudtál megoldni? Nem. Térnek is vissza a fizikai kezelőfelületre.
-
BBéci
legenda
válasz
st6969 #77635 üzenetére
A gombosok tisztítása rémálomhoz hasonlítható, de az csak az egyik oka annak, hogy nem alkalmazzák. A többit leírtam.
Egy példa: az időzítést hogyan oldanák meg tekerőgombokkal? Honnan tudná szegény gomb, hogy nem teljesítmény fokozatot, hanem perceket kell beállítania? Aztán ennek melyik változatát a kettő közül: csak sípoljon vagy ki is kapcsolja a fűtést (áramot)? Alapfunkció a zónák összevonása/kiterjesztése, azt hogyan vezérelnék tekerőgombokkal?
Hogyan oldanák meg a gyerekzárat?
Hosszan sorolhatnám a hasonlókat.
Gyakran előfordul, hogy a sütőből kivett tepsit feltesszük a főzőlapra, akár azért, mert elkészült az étel vagy csak valamit igazítani, alakítani rajta. A fizikai gombok ezt megnehezítenék vagy akár lehetetlenné tennék.
Szerintem leginkább azok választanának tekerentyűket, akik nem napi rendszerességgel, akár naponta több alkalommal használják a főzőlapot, hanem hébe-hóba. -
st6969
őstag
válasz
Bazsee71 #77628 üzenetére
Nagyon nem lenne praktikus. Ha fizikai gomb, akkor valamilyen módon mozog, forog, tehát rések vannak. Oda meg befolyhat bármi (nem csak víz). Még ha tömített is, csak a probléma lenne vele valószínűleg. Érintővel ilyen gond nincs. Persze a vizes kéz az gond, de inkább az, mint a ragacsot takarítani a gombok körül (szerintem).
-
BBéci
legenda
válasz
Bazsee71 #77632 üzenetére
"Szerintem az könnyedén megoldható, hogy egy fizikai gomb ázástól védett legyen,"
Jó, tervezz egy olyat és próbáld eladni a gyártóknak. Talán hatalmas pénzt fogsz vele keresni!
Végignézted a linkelt készülékek teljes tudáslistáját? Szerinted azokat lehetséges 4-5 tekerőgommbal vezérelni? Legfeljebb a be-kikapcsolást és a teljesítmény fokozat beállítását, semmi mást. Gázosoknak csak ennyi van, naná, hogy nem érintőgombosak. -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #77631 üzenetére
Egyszerűen kezelhetőek az általam említettek alapfunkciói, de akkora, talán nagyrészt felesleges tudásmennyiséget pakoltak beléjük, hogy az csak érintőgombokkal megoldható.
Sokadszor írom le: meglehetősen gyakorta használom a főzőlapot, (a Gundel Károly szakközépiskolában (is) érettségiztem) és még soha nem jártam úgy, mint te. Nagyon ritkán krémezem a kezemet, főzés közben soha. Ha vizes az ujjam hegye, a karnyújtásnyira lévő 4-5 konyharuha és törölköző valamelyikével megszárítom. De ismétlem, soha nem fordult elő, hogy a gombok nem érzékelték az ujjamat. -
Bazsee71
őstag
Szerintem az könnyedén megoldható, hogy egy fizikai gomb ázástól védett legyen, legalábbis ne okozzon problémát. Illetve úgy gondolom, hogy nincs az az érintőgomb, amivel finomabban lehetne szabályozni, mint egy potival.
Nekem a repülőgép műszerfal inkább kontra, mint pro, a konyhában nekem egy használati eszköz minél egyszerűbb, annál jobb. Ahogy látom, legalább a gázos eszközöknél megtartották a praktikumot, viszont nálunk nincs gáz, így azok kiesnek. -
BBéci
legenda
válasz
Bazsee71 #77628 üzenetére
Ha a fizikai gombra ráfolyik valami, az sokkal nagyobb problémát tud okozni.
Igen, csipog és jól teszi, ne érjen a gombokhoz semmi!
Lehet, hogy csak szerencsénk volt, de 18,5 év alatt soha, semmi nem folyt rá az érintőgombokra. Máshová igen.
Fizikai gombokkal nem tudsz olyan sokféle, aprólékos és részletes beállíthatóságot kialakítani, mint érintővel. Nézd meg az általam linkelteket, szinte repülőgép műszerfalra hasonlítanak! -
BBéci
legenda
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Gömbike #77623 üzenetére
hát a bizalom tényleg megvan, a kombi LG hűtőnk is rendben teszi a dolgát 5 éve, az is inverteres.
csak már mindenhol azt olvasom, hogy a mi 10 éve még jó volt, most már nem az, mert spórolás megy mindenhol, de mondjuk 5 és 10 éve is ez ment. #régenmindenjobbvolt #mossapatakban #jégkamra
-
ph_5.5
aktív tag
A készülékek leírásánál két fontos adat szerepel minden esetben.
- teljesítmény ( KW-ban megadva, még gázüzemű készüléknél is)
- ciklus felhasználás- ez pl egy grilles, hőlégkeveréses alap sütőnél (0.85-0.9 KW egy sima sütésnél) (2.1 KW és kb 3.5 KW össz teljesítményt adnak meg a gyártók, készüléktől függően amit max fel tud venni a sütő).
És innen már csak matekoznod kell, hogy ha heti 3x sütsz pl süteményt, amire 0.85 KW ciklusos felhasználást írnak, akkor 0.85 X 40 Ft (kb ennyi 1 KW áram ára itthon) Az 34 Ft egy süti sütési költsége.
A főzőlapok teljesítménye ennél nagyobb- de ha egy 4 KW-os laprészt leszabályozva használod, és a leírásban van egy 0.9 KW ciklus, akkor ott is ez a matek. 35-40 Ft áramszámla egy leves főzése. Ha 3 órát főzöl valamit akkor az arányaiban kb 3x ennyi. Vagy nem, mert pl csak gyöngyözve kell főzni és nem lobogtatva, akkor kb 100 Ft lesz 3 órára vetítve az áram ára. Ezt ha 30 nappal felszorzod, akkor lehet 3.000 Ft-os áramszámla lehet 2.000, de fel tudsz menni ennél magsabb értékre is könnyedén ha több laprészt használsz, ha hosszabb a főzési idő...#77612Dorian Akkor ti nem követitek a divatot hanem diktáljátok
-
cibus
senior tag
sziasztok! olyanban tud esetleg valaki segíteni, hogy egy indukciós főzőlap + elektromos sütő kb mennyi áramot fogyaszthat 1 hónapban, ... ha valaki sokat főz, süt?
pl minden nap főzés, sütés heti 2-3x? -
AXisBOLD
addikt
válasz
#48613632 #77617 üzenetére
nem tudom mi változott az elmúlt 5 évben, maradt-e azon a szinten a gyártó és termékei.
illetve a felsorolt 3 LG mosó és 2 LG szárítógép közül hátha van valakinek konkrét tapasztalata, mert ezek nem a legújabb modellek, de van még készleten belőlük.ez a majd fél milla kiadást azért átgondolnám, begyűjtenék minden releváns infót
pl Whirpool-bór konyhai gépekre van nagyon jó referencia a családban, gondoltam nézem mosó és szárítógépet tőlük, tök jó árban is vannak, de szinte egyöntetűen le lett szavazva a márka, pl.: pár éven belül elindul a rozsda...
-
törölt tag
válasz
AXisBOLD #77616 üzenetére
Miért lőné mellé? Ha LG Neked bejön, akkor vedd azt. Nálam a fehéráru szigorúan belépőkategória, és sosem lőttem vele mellé. (Indsesit)
Mosógépnél alap, hogy inverteres legyen, és legyen rajta zokni-stop.
Szárítónál legyen heat pumpos, és inverteres.Így hirtelen, ezek voltak az én preferenciáim. 2008 óta Indesitjeim vannak, ami a mosókonyhát illeti. Mosógép, mosogatógép, szárító. Eddig bevált.
Ha van szárító, még a centri fordulat is mindegy. Próbáltam 600-on. Vizes maradt a ruha, de szárító megoldotta azt is.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
mosógép (~8 kg-os) és szárítógép (hőszivattyús) a kérdés még mindig, keressük a legjobb ár/érték arányú masinákat, amiket össze lehet építeni.
A végén vannak a kérdéseim, de bármilyen véleményt szívesen veszek!
AEG és Bosch elég drága, kereten felül vannak már:
Bosch WGG24409BY mosógép
Bosch WQG233D40 szárítógépBosch WGG14402BY mosógép
Bosch WQG24100BY szárítógépBosch WAN28264BY mosógép
Bosch WTW876LBY szárítógépAEG L7FOE48S mosógép
AEG T8DEE48S szárítógépSamsung annyira nem szimpatikus, de inkább tapasztalat, vélemény nincs róla:
Samsung WW80T734DBH Mosógép
Samsung DV80T6220LH/S6 SzárítógépWhirlpool-ról rosszakat mondtatok:
Whirlpool FFB 8258 BV EE Mosógép
Whirlpool FFT M22 9X2WS EE SzárítógépWhirlpool FFB 8469 BV EE mosógép
Whirlpool FFT M11 82B EE száritógépLG a jelenlegi gépünk is, nagyon szeretjük, ezért erre húz a szívünk, de nem akarok mellé lőni:
ezek rendben vannak vagy van jobb ebben az árkategóriában?
LG F4WT209S6A mosógép
LG F4WV328S0U mosógép
LG F4WV308S4U mosógép
LG RH80T2AP6M szárítógép
LG RH80T1AP6M szárítógép -
pjen
félisten
válasz
ribarszki #77613 üzenetére
Nekem egészen más tapasztalataim vannak. Főleg ez a 3 havonta szivacs mosás tűnik érdekesnek. Kapargatni ugyan nem kell de a Philipse se, viszont egy hosszú szőrű ecsettel nem árt kitakarítani a por járatokat.
. Kényelmes, praktikus ezt nem lehet elvitatni, főleg hogy megoldották ne úgy kelljen használni mint egy fúrógépet.
-
-
Dorian
félisten
-
KD6-3.7
őstag
Nekünk most textil porzsák van, de papírral lenne a legjobb. Kiveszed, megy a kukába. Kész. Legtisztább módja. Ciklon tartáj az oké, azt kinti kukába kiürítem abban inkább macskaszőr, haj, szösz van.
Egyetértek. Rúdporszívót utálom takarítani, minden tiszta mocsok lesz és a por is száll… -
pjen
félisten
De mért nem? Komolyan nem értem. Nekem volt Dyson V8 animal, utáltam a bekapcsoló miatt. Most van kétféle Pbilips+ 1 hoover. Mindegyik egyformán undorító, ha tisztítani kell.+ még rohadt drágák is. Egy Philips ciklonos porzsák nélküli töredékbe kerül, legalább úgy sziv. Kényelmetlenebb ez tény.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Mosógép apró lyukakat csinálhat a ruhán mosás közben ? Mitől lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó KTM női kerékpár!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest