- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Jha a mosógépnál mi is használjuk a wifit, és pont erre, hogy ránézel mennyi van még, jelez ha elkészült többször is, és nem felejted benne a ruhát, bekészítem, elmegyek itthonról (nem tudom mikor jövök haza, és azért nem indítom el, mert reggeltől estig benne van a mosógépben a ruha moshatom újra) amikor elindulok haza elindítom a mosást távolról, mire hazaérek mehet a szárítógépbe... sztem jó dolog a wifi a mosógépbe...
-
asdf_
veterán
válasz
Tetsuo #48495 üzenetére
Mosogepnel a mosokonyhaban zart ajto mogott megy a mosas, te pedig az emeleten homeoffice-olsz, amikoris jon a push uzenet a telefonodra, hogy kesz a mosas (vagy menet kozben barmikor ra tudsz kerdezni, hogy mennyi van meg hatra)
Vagy betarazod, de nem tudod, hogy mikor ersz haza, igy elore beprogramozni sem tudod, es amikor mar tudod, hogy kerek 2 ora mulva ersz haza, akkor remote-bol elinditod a mosast.
Olyanrol mar nem is beszelve, hogy NFC-s telefonra le tudod tolteni majd onnan atkuldeni a mosogepre a FURDORUHA-PROGRAMOT!!!! Mert egy sima random mosassal mondjuk a "fel"orassal nem lesz tiszta egy furdoruha, es persze az nem is jol mossa ki, a furdoruha egy olyan special snowflake, hogy ra kulon mosoprogramot kell (es lehet!) irni
-
-
asdf_
veterán
Elmesz hetvegi nagybevasarolni, majd hirtelen otlettol vezerelve veszel harom zsak sultkrumplit, a husos pultnal meg x kilo sertest meg y kilo csirket, amit majd a melyhutobe dobnal. Ekkor eloveszed a telefonod, es bekapcsolod a superfreezert, igy mire hazaersz, a huto dunnyogott legalabb 2-3 orat, egyhuzamban igy hidegebb lesz a melyhutoben es jobban toleralja, hogy egy tonna cuccot akarsz elmeriteni benne. Meg elmesz ket hetre nyaralni, a huto reszt nyilvan kiuritetted, a melyhuto megy eco uzemmodban, es indulas elotti nap rapingelsz a hutore, hogy holnap erkezem, most mar huts rendesen.
Legalabbis a marketinges szerint -
albiosz
őstag
válasz
farkas-j #48487 üzenetére
Köszi! Nézegetem az LG-ket az egyetlen fehér szimpatikus eddig: LG GBB61SWJZN Nem kell nekem se wifi, meg ilyen úri huncutságok. Ha esetleg mégsem LG, akkor melyik márká(ka)t érdemes még figyelemmel kísérni hasonló áron?
-
albiosz
őstag
Szia!
Mi végül ezt vettük meg ma: MATÄLSKARE
Ez a legolcsóbb pirolitikus náluk. Esetleg ha jobban tetszik külsőre (más különbség nincs), akkor MATTRADITION.(#48431) kicsi kecske és (#48432) Quartz51 köszönöm a tippeket!
-
törölt tag
válasz
Degeczi #48460 üzenetére
Ez az 1 db se mérvadó a több év alatt, de amúgy volt valami visszajelzés, hogy mi lett vele? Az egy felülfagyós modell, a többség alulfagyóst vesz, persze ennek is halknak kellene lenni. Ha meg olyan, ami zavaró, én is gariztatnám, mint Béci. Bár van ideje, mert 10 év az inverteres kompresszor gari.
-
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok,
Kerestem a topicban de nem találtam választ.
LG keskeny mosógépre szeretnék keskeny szárítógépet tenni.
Ebben van valakinek tapasztalata?
Candy hőszivattyús szárítógép lenne, de nem találtam polcos keretet, a saját Candy slim keret az nem polcos, sőt mintha kimondottan Candy mosógéppel kompatibilis lenne. -
BBéci
legenda
válasz
farkas-j #48453 üzenetére
Senki nem mondta, hogy a Beko nem hűt, vagy nem mos normálisan.
Megnéztem, megtapogattam néhányat, kimyitogattam a hűtők ajtaját és a leghalványabb minőségérzetet nem sugározták, ezért birtoklási vágyat sem éreztem. Ezek hiányában nem adok ki tíz forintot sem.
Mindenki azt vesz, amit akar, én csak a véleményemet írtam le.
Sharp hűtőgépem kompresszora cicereg (haverom LG-je szintén) pár napon belül kiderül, mi lesz a sorsa. Mindezek ellenére annyira tetszik, hogy folyton körülötte lebzselek, letörlöm róla a legapróbb porszemet, ujjlenyomatot, pakolászok, rendezgetek benne.Nem nagy kunszt, ha valami 4-6 éve jól működik, Zanussi mosó-szárítógépem 22 éves és még nem látta szerelő. Utódjának olyat szeretnék, ami hasonló minőségű, ezt csak a Miele termékekről merem feltételezni. Feleségemnek megmutattam a kínálatukat, azonnal kijelentette, hogy Mielét veszünk, bár nem a legdágábbat, de nem is a legolcsóbbat.
-
Tetsuo
őstag
válasz
farkas-j #48459 üzenetére
Már miért ne írhatna olyan is saját véleményt, akinek még nem volt olyan készüléke?
Az ember nyitott füllel, szemmel jár, amit másoktól hall, olvas továbbadhatja másoknak, nem?
Nekem pl. nem volt sokféle laptopom, mégis az ócskát messziről megismerem és nem szeretném, hogy valaki feleslegesen kidobjon rá pénzt, ezért tanácsolom, vegyen mást.Amit írsz, akkor ha konzekvens akarsz lenni, a másik irányba is meg kell, hogy álljon, vagyis pozitív véleményt sem illene írni valamiről, reményt sem szabadna kelteni valakiben, hogy igen, valószínűleg jó lesz... ha a tanácsadónak még azzal a gyártmánnyal nem volt konkrét tapasztalata.
Ami viszont az egész elméletedet felborítja, az a statisztika. Egy-egy embernek nagyon kevés tapasztalata lehet, amit egyáltalán nem szabadna mérvadónak kezelni. Az (sok)ezer darabos használatból lehet kiszűrni, hogy mennyi eséllyel romolhat el stb. vagyis így inkább az van képben, aki másoktól (sokaktól) gyűjti az infókat.(Egyébként nekem jelenleg 2 Russel Hobbs eszközöm van, bár gondolom nem rám céloztál.)
-
cettlee
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani valami bitang porszivot?
Egy kőbányában találhato konténer-iroda takaritására kellene, ahol értelemszerüen rengeteg kőporral kellene megbirkoznia. Lehetőleg könnyen kezelhető legyen(könnyen ürithető)köszönöm
-
polonic
félisten
válasz
farkas-j #48457 üzenetére
Nekem is lg hűtőm van a csodakompresszorral. Én is elégedett vagyok. De még 3 hónapja sincs meg. Majd ha meg lesz 5-6 + évmúlva is és hibátlanul teszi a dolgát, akkor dicsérni fogom.
Csak mert a nagy guglizás közben tálaltam pár fórumot, ahol jopár negatív tapasztalat volt megosztva az idő előtt elhalálozott kompresszorról. -
FerNandor
őstag
válasz
FerNandor #48462 üzenetére
Közben visszakerestem és megtaláltam ezt a hsz-t: [link]
Úgyhogy valószínű én is inkább ilyenbe "ölöm" a pénzt. Akkor legalább elvileg a zuhanykabin se fog 2 nap után úgy kinézni, mintha nem lett volna takarítva soha.
Van azóta ilyen víztisztító berendezéssel kapcsolatban új infó? Tipp, ötlet stb?
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Remélem beleillik a témába:Melyik vízszűrős kancsót ajánlanátok, ami egyszerű és jó és szűrőt is olcsón kapni hozzá?
Aliexpresses termék is jöhet.
Egy szűrővel kb mennyi ideig/mekkora mennyiségű vízhez/ jó? -
totron
addikt
válasz
Két dolog vezérli az ilyen infódinamikákat ahogy én látom: az egyik az, amit te is írsz, többszörös hallomásból táplálkoznak, ami végül beáll egy kollektív szintre. A másik disszonanciát-anomáliát okozó - és ez sem ritka - az eltérő igényszintek jelensége. Kit mi vesz körbe, ki mibe szocializálódott, kit mennyire darált be a fogyasztóiság, mit engedhet meg magának és társai. A közös hálóra csatlakozott képernyőkön meg könnyen keletkezik hirtelenkontraszt. Nem szükségképpen hanyag a fórumozó, lehet őszinte a hit és a (jó)szándék a tapasztalatok megosztásakor. Röviden: ne húzd fel magad, ha nem muszáj!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Ha másnak viszont zajos a lineáris invertes LG hűtője, ha másnak rosszul kezeli a garanciális problémáját a Beko (vagy bármelyik cég) miért ne írná be a tapasztalatát?
Az, hogy neked jó tapasztalatod van ugyanazzal, nem teszi érvénytelenné vagy kevésbé hitelessé az ő szemszögét. -
farkas-j
őstag
Először bosszantott, most már csak jókat mosolygok pl. a Beko-t szapuló olyan hozzászólásokon (vagy éppen a korábban lereagált Russel Hobbs vasaló szapulásán) amiket olyanok írnak akiknek soha nem volt ilyen márkájú gépe. Nekünk a mosó és mosogatógépünk is Beko, elmúltak 3,5 évesek és hiba nélkül teszik a dolgukat. Nem szapulom az AEG-et, pedig tehetném???, mert a prémium hűtőjük háromszor megszívatott jó nagy kalamajkát és kiadást okozva. Ehhez képest az egyesek által szintén szapult LG kinear inverter kompresszoros hűtőnkről azt sem tudom, hogy "van e", mert szinte néma csendben teszi a dolgát. Ennyit a "vélemény vezérekről".
-
Tetsuo
őstag
válasz
farkas-j #48453 üzenetére
Miből gondolod, hogy nekünk nincs tapasztalatunk?
Nekem több Russel Hobbs termékem volt, mivel itt élek Angliában. Ezenfelül a személyes élmény az egy nagyon kicsi szelete a tömegek véleményének, ami szerint is az angol márkák zöme soha nem a minőséget képviselte, ráadásul egyre rosszabbak, bár szinte minden márka minősége lefele megy.
De csak annyit mondtam, hogy én nem vennék többet. Te használd egészséggel. Mondjuk egy vasaló nem nagy kunszt, csak nem romlik el tíz évig... -
kerxy
őstag
válasz
albiosz #48430 üzenetére
Sziasztok!
Én is pont ezt akartam kérdezni. Kinéztem két sütőt, melyik az ajánlottabb?
Az IKEA-sra 5 év gari van, de sehol nem látom, hogy pirolitikus-e.https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60411720/
https://beepitheto-suto.arukereso.hu/electrolux/eoc3430eox-p334180326/ -
jozsi252
veterán
Fogalmam sincs hogy oldják meg. Árukeresőn az értékelő résznél jól lehet látni hogy szárítógép terén ebből adják el a legtöbbet, így jó sok vélemény is van róluk. A nagyon nagy része meg csak pozitív, ezért is mertem belevágni a vásárlásába, azóta sok program lement rajta és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ma pl de 3 program ment le, volt olyan amibe vegyesen volt póló, 2 farmer, nadrágok, felsők, és mindet szárazon szedtük ki, még a farmer derék része is az volt. Tényleg nem nagyon tudok belekötni a gépbe.
Max ami kényelmetlen de ez minden gépnél szinte így van hogy a pehelygyűjtőt meg az alsó szivacsot mindig tisztítani kell. De ennyi "fáradtságot" megér hogy 3 mosásnyi ruha egy délelőtt alatt teljesen száraz lesz.
Szóval lehet fikázni hogy olcsó húsnak híg a leve, nem ezt tapasztaltam.
Mosógépből LG van ami legalább 10 éves, de még egyszer sem kellett javítani, hibátlanul működik. Hűtőt vettünk vagy 6 éve ami egy Gorenje volt, na abba vagy 3x lett kompresszor cserélve garanciába, mert mindig beszart. Ennek ellenére a következő is Gorenje lett ami szerencsére nagyon jól működik, ez a típus felelt meg minden kívánalomnak, ezért lett megint ez.Amúgy Euronics-ba sikerült egy akciót kifogni és 120 000ft volt a DPS7405 GB5 Beko szárítógép. Még ha az 5 év alatt lesz is vele valami, akkor is úgy tekintek rá hogy ennyiért nagyon jó vétel volt ez a hőszivattyús gép.
-
totron
addikt
Érdemes árnyalni a kategóriák kérdésével a márkát/gyártót, mint olyat. Ha valaki, én viszolygok a gagyitól, de a családban lévő Beko hüttőben különösebben kifogásolhatót nem találtam hosszú időn keresztül sem, pedig feltűnt volna (középkat.) és sok bizodalmam nem volt a törökök felé. Ellenben a belépőszintű Gorenje, rozsdál, oldala eleve puklis, csöpög, dagad a jég (belekalkulálom az egycsillagos fagyasztó-mivoltot), szóval nem az a kiköpött hosszútáv. Mondjuk ez lehet, hogy nem a legjobb szembeállítás, de jobbnak csenghet az utóbbi brand a fülekben.
-
-
Ispy
veterán
válasz
jozsi252 #48438 üzenetére
Igazából nem jöttem még rá mi a beko titka, hogy 20%-kal olcsóbban adja a gépeit 3 évvel több garival. Most vagy a beko egy non profit vállalkozás, vagy a többiek adják annyival nagyobb haszonkulccsal?
Minden esetre megtapogattam, megnéztem élőben is elég sok gépet, és ezek a nagyon olcsó beko, candy gépek nem tetszettek, igaz a kicsit drágább aeg/elux/bosch is csak pár fokkal néz ki biztatóbban. Igazából 200k alatt elég gagyi a felhozatal mindenből.
-
jozsi252
veterán
válasz
Quartz51 #48439 üzenetére
Rengeteg Beko gépet adnak el, de nem lehet tömegével olvasni itt sem hogy szarok lennének, jelen esetben a szárítógépeik.
n@p@lm
Mármint garanciális ügyintézése volt neki?BBéci
Vehető, de itt ingyen jár az 5 év garancia. Tisztába vagyok azzal is hogy szinte már bárhol lehet kiterjesztett garanciát venni, de jelen esetben erről a szárítógépről sok jót lehetett olvasni, egyik az az ára neki. Én minden alkalommal takarítom mind a pehelyfogót az ajtónál plusz a szivacsot alul. Szerintem jellemzőbb hogy azok a gépek mennek hamarabb tönkre amik el vannak hanyagolva. -
Ck.
addikt
Mivel lehet a gyári javító lakkot leszedni? A csomagtartót sikerült rányitni a mögötte levő tégla falra és szépen leszedte egy jó 5 centin a festéket. A javítandó 5 centis területből pedig sikerült egy 15 centis pacát csinálni, oda is ahova már nem kellett volna...újra kellene csinálni, de lejön bármivel is a javító ecsetes mutatvány?
-
-
blattida
nagyúr
-
jozsi252
veterán
Volt olyan közületek aki már el tudta érni a Beko ügyfélszolgálatát valamilyen úton módon? Telefonszámot nem találok, üzenetekre nem válaszolnak, mégis mit csináljak még? Számomra ez már eléri a nevetséges szintet ha supportról van szó.
-
do3om
addikt
rowenta ro6887
A Tesconál pontgyüjtős porszívó vehetőek számít? 35e Ft. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Sütőt is kellene vennünk... Pirolitikusban érdemes gondolkodni vagy csak marketing?
IKEA lenne ez is, legkeveresest szeretnénk, A+.
-
farkas-j
őstag
válasz
kicsi kecske #48413 üzenetére
Mi sokfajta vasalót kipróbáltunk a Siemens csúcstól a Aldi-sig. Ez utóbbiból egy digitális vezérlésűt vettünk és ár/érték arányban verhetetlen (5999Ft volt)! Ám vettem a páromnak egy Russell Hobbs 20630-56 Power Steam Ultra vasalót, ami mindet veri. Gyorsabb, könnyebb vele a vasalás mint bármelyik eddigi típussal. Ez a bitang 3,1kW teljesítményének és az extra gőzteljesítményének köszönhető. Ennél már csak a gőzgenerátoros vasalók jobbak, de azok jóval drágábbak és külön gőzgenerátor egységük van. Az ára sem vészes, beleférhet a kitűzött keretedbe.
-
asdf_
veterán
Beepitestol csak akkor, ha a markaszervizzel uzemelteted be (es erosen javallott, hogy bontatlan csomagolasu legyen a beuzemelo erkeztekor a keszulek). Mosogatonal meg utana kell olvasni, mert azon nagyon nincs mit beuzemelni, egy villasdugo meg ket csavaras a vizen, ha beepitheto, akkor kb. tuti, hogy nem lesz gond.
-
Möhe
addikt
Srácok!
a garancia hogxan megy? Beépíthető sütő/főzőlap/mosogatót kéne vennem, de a bútor csak márciusban lesz meg a felújítás miatt. De a karácsonyi/bfday mizériát megugornám ha olyan árakat mutatnak. Ezeknek a garija a beépítéstől indul, jól tudom? Amúgy sanszos hogy MMarkt lesz a befutó. A konkrét gépeket kinéztem, szóval ezen már túl vagyok. -
Ispy
veterán
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee #48298 üzenetére
A REDDAYS2019 kóddal most német webshop áron meg lehet venni őket a Média Marktban. Ha esetleg valaki ilyesmiben gondolkodik. Meg mindig nem találtam ki, hogy melyik legyen. 10e Ft ráfizetéssel lehet venni Artisant, ami 5 év garis, szemben a Professional 1 évével. A Heavy Duty is tetszik, az szinten 5 év, de az meg jó sak szürkében van, mellé nehéz lesz gépeket venni, ha színben passzolni szeretnék.
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Vasalóban milyen márka/típus ajánlott? Nézegettem neten.. vannak ilyen gőzállomások 100kért meg vannak "normál" gőzölős vasalók 20-30kért.
Ahogy nézem a talp és a gőz kibocsájtás ami lényeges szempont választásnál.. legyen nagy teljesítménye, 50g-100g/perc a gőznyomása, löketre legyen több.
Abszolút laikus vagyok a témában.. viszont meguntam, hogy kb az összes easy iron ingemet sem tudom a mostani vasalóval szép simára vasalni.. -
peestike
senior tag
remélem nem nagyon off, nem igazán találtam megfelelő topikot.
fürdőszoba felújítás lenne szülőknél, zuhanykabint nézegetek.
esetleg valakinek tapasztalat, tipp lenne?
hirtelen ez a kettő lenne benne a pakliban:
SANOTECHNIK PC55
SANOTECHNIK PR55
köszönöm! -
qqzs
őstag
Errol a szerelorol jut eszembe ugyanaz mint a bisch markaszerviz szerelorol. Tudjatok ti manapsag hogy lehet villanyszerelohoz jutni? Ilyennel mar nem foglalkoznak mint atkebelezes mericskeles. Komplett haz vezetekeles alatt aki eljon az csak latott mar kozelrol vezeteket kategoria. Vagy pesten vagy kulfoldon dolgozik mindenki. Acs kupas cserep ala porhofogo berakas 2 oras munka ket ember 100ezer, ket radiator arrebrakas tagulasi tartaly csere 2 ember 4 oras munka 160 ezer. megyeszekhely.
-
pjen
félisten
válasz
albiosz #48409 üzenetére
Az óra alatt lévő kismegszakító határozza meg,hogy hány ampered van.Maga az óra 3x40 A is tud.Igen a 3 fázis szét van osztva,valamilyen rendszer szerint.Én ha ahelyedben lennék átnézetném egy vill.szerelővel,hogy mik a lehetőségek.Ha tényleg csőben van akkor inkább átrendeztetném az egészet.A konyhába új drót,32A.Az egyik tizest meghagynám,a másikat esetleg vissza 6A re.Ugyanannyi lenne a bővítési díj,de akkor tényleg vehetnél akármit a konyhába.De először mindenképpen egy szerelő.
-
albiosz
őstag
válasz
poli27 #48405 üzenetére
Köszi, most látom, hogy írtál. Nem nekem válaszoltál, azt hittem azt a másik kollégának írtad, de visszaolvasva ő másról írt.
Megfogadom, bővítés lesz a dologból.
Azt mondjátok 3x16 elég? Konyhában főzőlap, sütő, mosogatógép, hűtő (ez is új lesz), fürdőben mosógép. Ezen kívűl nincs komolyabb fogyasztó: laptopok, egy led tv, meg a szokásos dolgok.
pjen: mivel nincs gáz, kevesebb a lehetőség. Nálunk is általában 2 lap kell, nagyritkan 3. Nem akarok rettegni, hogy mikor csapja le.
-
Batib
őstag
Sziasztok!
Találtam az Alzán ezt a Dyson V8 Absolute porszívót. Az a kérdésem, hogy itt szerepel egy olyan jelző, hogy uj (new), ez azt jelenti hogy valamiben más mint az alap V8 absolute?
Az ár relative kedvezőnek tűnik és még kuponozható is. Ajánljátok ezt, vagy nézelődjek másfelé, esetleg Xiaomi F8?
Stornó az egész: Most látom, hogy használt, felbontott. -
albiosz
őstag
válasz
Degeczi #48399 üzenetére
Köszi az infokat. Fájóan nem értek hozzá sajnos. Ha több kör van pl. nálam 3x10 vagy majd 16-10-6, az azt jelenti, hogy 1 megy a konyhába pl. és 2 másik a többi helyiségbe?
De ha a sütőnek is 16 kell, meg a főzőlapnak 2x16, akkor ellőttük mind a 3x16-ot. Ez egyébként a lakáson belül mivel jár? Ha a meglévő vezeték elbírja, akkor elég csak az óracsere?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Raspberry Pi
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest