Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz Quartz51 #47890 üzenetére
En arra gondoltam hogy it mindig olyan jol kitargyaltatok a hoszivattyus szarito pro kontra erveit. Bosch ami atmossa meg a tobbi ami nem es szerelovel kell takarittatni sokpenzert de a miele kimaradt a szuper szurorendszerevel ezekbol. Mondjuk kivancsi vagyok arra is hogy a linkelt 272 ezres miele melyik kategorianak felel meg boschban mert ott 300 ha jol emlekszem a max a mieleben meg 860
Eladó: GTS450
-
törölt tag
válasz Quartz51 #47925 üzenetére
A mosógép tetejére illeszthető fel, beletolható a szárító kereke...és a külső kerekeknél rögzíthető. nem billeg, ki tudom húzni a polcot....a szimmetria tuti nem működik, mert ha a keretet bentebb tolnám a tálcát nem birnám kihúzni ...
Mennyit lóg ki ? Hát vagy 12 centit a dobja miatt...
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Quartz51 #47938 üzenetére
Nem is a megtérülésről volt szó.Fórum társ írta a legkárosabb emberi tevékenység másikat venni.Abszolút nem érdekelnek a cimkék.Egyébként is másikat kell venni,fogyasztói társadalom van.Még valami lvastam milyen jó massziv a Miele 100Kg.Egy modern Lg pedig negyven.Na mi adja a különbséget?Szürke öntvény ellensúly,mint 50 éve az energomatban.
-
BBéci
legenda
válasz Quartz51 #47967 üzenetére
Ha azt szeretném tudni, akkor konkrétan azt kérdezem. Egy korábbi kérdésre válaszoltam, amihez tök felesleges volt hozzászólnod.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ispy
veterán
válasz Quartz51 #48007 üzenetére
Bugnatese falsík alatti csapokat vettem, az egyikből ott is folyt a víz, ahol nem kellett volna. Szóltam a boltban, 10 perccel később csörgött a telefonom, a bugnatese-től kerestek, 30 perccel később jött a srác egy menő alfával és kicserélte a kerámiabetétet 5 perc alatt. Szóval van még cég, ahol nem csak a lehúzás megy, igaz egyre kevesebb.
Inkább adnák 20k-val drágábban a gépeket, de lenne normális support.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
blattida
nagyúr
válasz Quartz51 #48022 üzenetére
Tudni tudok, de nem fogok neked találomra oldalakat belinkelni. Ha valóban megnézed a google segítségével, akkor sokat fogsz találni 5 év garival. Erről már többször is volt itt szó, vissza is kereshetsz.
pjen
Azok a ballasztok nem annyira nehezek ám, mint amennyire gondolod, viszont, mivel eleve nagyobb egy miele mosógépben a mozgó tömeg az acél üst és szerelvények miatt, ezért a kigyenlítéshez is nagyobb tömegre van szükség, de csak egy-két kg a többlet a böszme szürkeöntvény javára.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Quartz51 #48055 üzenetére
Mobilon vagyok, nem keresek többet: [link]
De így sem fogod elfogadni, ez már a korábbi reakciódból is látszott, ezért sem töröm magam.
Nyugodtan lehet a kötelező általános két éven lovagolni, hiszen az adott forgalmazó által nyújtott 5 év ad1: kevés, ad2: nem mindenki ad annyit, ami igaz, de én nem is írtam ilyet, kár is ezt sugalmazni.
A lényegen nem változtat.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
veterán
válasz Quartz51 #48439 üzenetére
Rengeteg Beko gépet adnak el, de nem lehet tömegével olvasni itt sem hogy szarok lennének, jelen esetben a szárítógépeik.
n@p@lm
Mármint garanciális ügyintézése volt neki?BBéci
Vehető, de itt ingyen jár az 5 év garancia. Tisztába vagyok azzal is hogy szinte már bárhol lehet kiterjesztett garanciát venni, de jelen esetben erről a szárítógépről sok jót lehetett olvasni, egyik az az ára neki. Én minden alkalommal takarítom mind a pehelyfogót az ajtónál plusz a szivacsot alul. Szerintem jellemzőbb hogy azok a gépek mennek hamarabb tönkre amik el vannak hanyagolva.iPhone 13 Pro Max
-
peppe79
senior tag
-
z123456789
addikt
válasz Quartz51 #52256 üzenetére
Hm... Hát én is erre jutottam, hogy bár marhára nincs kedvem, de beújítanék inkább valamit. Max ezt felújítatnám, aztán szotyiért valakinek elpasszolnám, tudatva, hogy felújított persze. 6 éves gép...valakinek lehet szolgálna még. Vagy max megy a garázsba takarítós kendőket mosni. Nem tudom.
Ha cserélném, mit ajánlanátok? Találtam egy tagot Youtube-on, mindent megjavít. LG DirectDrive-ot ajánlja, mert javíthatók, szétszedhetők, csendesek, és megbízhatónak tartja. Vélemény?
Illetve ma megint vissza kellett tennem az ékszíjat, és így már megsasoltam a dobot.
Amik ott láthatók, azok a klipszek, az gondolom nem azt jelenti, hogy ez szétpattintható, ugye? Körbe van hegesztve? Szóval vágni kell? Tudja ezt valaki?
-
z123456789
addikt
válasz Quartz51 #52339 üzenetére
Jó ,ok, meggyőztél. Pedig vállalkozó szellemű vagyok, de ez valahogy tényleg nem vonz. Főleg ahogy a tag is csinálja ott a videóban...még ő is szidja (szolidan. )
(#52341) Csabroncka
Lehessen vele 30-60 fokon mosni, és javítható legyen, hja csapágyas lesz. Más nagyon nem érdekel. -
deathtania
senior tag
válasz Quartz51 #53330 üzenetére
(#53330) Quartz51 Nem most mondta, hogy rossz, hanem korábban, amikor rákérdeztem nála, akkor mondta, hogy döglődik, hallani a hangján, amikor elindul a program, hogy már hangos, és olyan a hangja, mintha erőlködne. Amikor kint volt egy banális hülyeség miatt, gondoltam, hogy rákérdezek erre is, mert hallani, hogy valami nem okés vele, gondoltam, hogy előzzük meg a bajt, most úgyis ráérek, ha javítani kell.
Bízom benne, profi a srác, eddig amikor bajom volt - értsd: valami nem úgy működött, mint kellett volna - a Miele mosógépemmel, elmondtam a tüneteket, rám nézett, lek*rt, hogy miért nem ezzel kezdtem, majd egyből arra az alkatrészre ment, ami a bajt okozta, pl. amikor barátnőm ruhájáról leszakad apró masnik eltömítettek valami levegőáramlásért való csövet, vagy a vízszerelő által korábban feltett plusz bűzelzáró rugójába beleakadt egy befőttesgumi, így nem engedte ki full nyomáson a szennyvizet a mosógépből, ezért az végülis kinyomta mellette (masszív a szivattyú benne ), arra is 15 perc alatt rájött a tünetek alapján, és pillanatok alatt megjavította a "problémát".
Most elindítottam másik programot a mosogatógépen, ami elindult, utána egy öblítő programot 2x, ami simán lefutott, és most bepakoltam, és elindítottam egy automata programot. Meglátjuk, ez lefut-e rendben.
Mágnesszelepet holnap csekkolom.
(#53329) pjen Én elhiszem, hogy szárazra vonatkozik, de anyum 7kg-os Electroluxában pl. nem tudtam kimosni, míg a 6kg-os Miele gond nélkül viszi ugyanazt a takarót. Ahogy írtam, a a takarón volt rajta, hogy minimum 8 kg-os gép kell hozzá, de ehhez képest a "kisebb" Miele is simán viszi.
(#53331) pjen A döntögetés nem a legegyszerűbb, mert beépített a gép. Igazából 85 ezer forintért vettem kerek 5 évvel (2015. május) ezelőtt a gépet, minden forintját kiszolgálta már, így ha le kell cserélni sem fogok sírni érte. Mondhatni, hogy jó katona volt...
Az is felmerült bennem, ha holnap rendben működik, feldobom a netre egy 20-asért eladni, hogy még valamennyit kiszedjek belőle pénzt, ha arról van szó, és veszek jövő héten egy Medelstort egy 100asért. Arra van 5 év gari, és tud olyat is, amit az enyém nem, pl. hogy a program végén kipattintja az ajtót, vagy a 24 órás késleltetett indítást, ami sokszor hasznos lenne nekem is a 3-6-9 óra helyett. Nincs kedvem vele bajlódni, ha esetleg elromlana, főleg nem lecipelni a 2. emeletről lift nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
válasz Quartz51 #53743 üzenetére
Köszönöm az ötleteket, kijött a mester és 16500 Ft-ért kicserélte a fűtésrelét, így újra éledt a matuzsálem.
Szeretem az olyan gépeket, márkanévtől függetlenül, amik javíthatók, és pl egy csapágycsere miatt ami pár száz Ft, nem kell az egész dobot kicserélni 100000 Ft-ért (pl Samsung mosógép) -
arcsin
senior tag
-
peppe79
senior tag
válasz Quartz51 #56282 üzenetére
Azért bb-na ám, ha nekem egy konyhabútorhoz kellene alkalmazkodnom, és csak egy adott márkájú mosogatógépet tehetnék bele. Nem tudom ki volt az az elmeroggyant az IKEA-nál, akinek ez kipattant az agyából, de utólag is gratulálok neki!
Egyébként, ha csak a magasság a gond, arra van egyszerű megoldás, korábban írtam is már róla.
-
farkas-j
őstag
válasz Quartz51 #64953 üzenetére
Az ugye azért jó, hogy szétnyomja a kifolyócsövet és letörjenek a műanyag rögzítőfülek?
Ha fektetve kell szállítani mosógépet, akkor előtte ki kell venni a szűrőjét és teljesen le kell engedni belőle a pangó vizet. Utána az oldalára fektetve lehet szállítani, ha az álló szállítás nem lehetséges.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik