- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
farkas-j #48453 üzenetére
Senki nem mondta, hogy a Beko nem hűt, vagy nem mos normálisan.
Megnéztem, megtapogattam néhányat, kimyitogattam a hűtők ajtaját és a leghalványabb minőségérzetet nem sugározták, ezért birtoklási vágyat sem éreztem. Ezek hiányában nem adok ki tíz forintot sem.
Mindenki azt vesz, amit akar, én csak a véleményemet írtam le.
Sharp hűtőgépem kompresszora cicereg (haverom LG-je szintén) pár napon belül kiderül, mi lesz a sorsa. Mindezek ellenére annyira tetszik, hogy folyton körülötte lebzselek, letörlöm róla a legapróbb porszemet, ujjlenyomatot, pakolászok, rendezgetek benne.Nem nagy kunszt, ha valami 4-6 éve jól működik, Zanussi mosó-szárítógépem 22 éves és még nem látta szerelő. Utódjának olyat szeretnék, ami hasonló minőségű, ezt csak a Miele termékekről merem feltételezni. Feleségemnek megmutattam a kínálatukat, azonnal kijelentette, hogy Mielét veszünk, bár nem a legdágábbat, de nem is a legolcsóbbat.
-
Tetsuo
őstag
válasz
farkas-j #48453 üzenetére
Miből gondolod, hogy nekünk nincs tapasztalatunk?
Nekem több Russel Hobbs termékem volt, mivel itt élek Angliában. Ezenfelül a személyes élmény az egy nagyon kicsi szelete a tömegek véleményének, ami szerint is az angol márkák zöme soha nem a minőséget képviselte, ráadásul egyre rosszabbak, bár szinte minden márka minősége lefele megy.
De csak annyit mondtam, hogy én nem vennék többet. Te használd egészséggel. Mondjuk egy vasaló nem nagy kunszt, csak nem romlik el tíz évig...
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest