Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz farkas-j #48453 üzenetére

Senki nem mondta, hogy a Beko nem hűt, vagy nem mos normálisan.
    Megnéztem, megtapogattam néhányat, kimyitogattam a hűtők ajtaját és a leghalványabb minőségérzetet nem sugározták, ezért birtoklási vágyat sem éreztem. Ezek hiányában nem adok ki tíz forintot sem.
    Mindenki azt vesz, amit akar, én csak a véleményemet írtam le.
    Sharp hűtőgépem kompresszora cicereg (haverom LG-je szintén) pár napon belül kiderül, mi lesz a sorsa. Mindezek ellenére annyira tetszik, hogy folyton körülötte lebzselek, letörlöm róla a legapróbb porszemet, ujjlenyomatot, pakolászok, rendezgetek benne. :K

Nem nagy kunszt, ha valami 4-6 éve jól működik, Zanussi mosó-szárítógépem 22 éves és még nem látta szerelő. Utódjának olyat szeretnék, ami hasonló minőségű, ezt csak a Miele termékekről merem feltételezni. Feleségemnek megmutattam a kínálatukat, azonnal kijelentette, hogy Mielét veszünk, bár nem a legdágábbat, de nem is a legolcsóbbat.

• Tetsuo

őstag

válasz farkas-j #48453 üzenetére

Miből gondolod, hogy nekünk nincs tapasztalatunk? :Y
    Nekem több Russel Hobbs termékem volt, mivel itt élek Angliában. Ezenfelül a személyes élmény az egy nagyon kicsi szelete a tömegek véleményének, ami szerint is az angol márkák zöme soha nem a minőséget képviselte, ráadásul egyre rosszabbak, bár szinte minden márka minősége lefele megy.
    De csak annyit mondtam, hogy én nem vennék többet. Te használd egészséggel. Mondjuk egy vasaló nem nagy kunszt, csak nem romlik el tíz évig...

Új hozzászólás Aktív témák