Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41043) BB9000 válasza coolpet (#40990) üzenetére


BB9000
senior tag

Ha a Bosch-t vetted volna, amit eredetileg is kinéztél, akkor ilyen gondod nem lenne. Nekem Bosch van. Ismételten csak ajánlani tudom. Beteszem a ruhákat vizesen és kiveszem szárazon. Ennyi. Akár kevés ruha van, akár sok, akár 600-as centri volt előtte, akár 1400-as, ezek miatt nem kell külön aggódnom. Mindig ugyanazt a programot használom: Cotton Dry ++. Mindig ugyazt a tökéletes végeredményt kapom. Leggyakrabban 800 as centrivel megy és kb 6-7 kiló ruhatöltettel. ( Szárazon lesz 6-7 kiló! ) Kb 2 és fél óra alatt készül el. Mutatja a becsült hátralévő időt, de az idő kijelzése nem tökéletes. Kétszer módosítja a szárítás során a becslést. Kevesebb ruhánál csak kicsivel lesz rövidebb a program. Féltöltettel (3-4 kiló) is eldolgozik kb 2 órán keresztül mire megszárítja. A ruhák mindenhol teljesen szárazak lesznek! Ahol vastagabb az anyag, ott is.
Nem kell utána teregetni ! Pont ezzel könnyíti meg a dolgunkat. Amire figyelni kell: Azokat a ruhákat, amiben gumi van, azt nem tesszük bele. Fürdőruha, alsónemű, stb. Azokat sem tesszük bele, aminek a címkéjén rajta van hogy nem szárítható. Sajnos van néhány ilyen is. Ezek egyből mennek a teregetőre. Mióta megvan a szárítógép, azóta nem veszünk olyan ruhát, ami a címkéje szerint nem szárítható gépben. Utálunk teregetni.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.