Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazkowicz
tag
válasz Blazkowicz #28029 üzenetére
Már korábban akartam írni, de így legalább több a tapasztalat
Nagyon esedékes volt már egy kombi hűtő vásárlás, mert a régi kombi hűtő és a fagyasztószekrény szinte folyamatosan ment, pörgette a villanyórát. Nem sokkal a korábbi hozzászólásom után megrendeltem a Media Marktól a Bosch KGV39VW31 típusú kombi hűtőszekrényt. Az eltelt bő 2,5 hónap alatt jók a tapasztalatok.
Ebben is kínai kompresszor van, de a hangját egyáltalán nem tartom hangosnak. Spájzban van, és már fel se tűnik ha megy és épp ott vagyok. A használatiban 4 fokot ajánlanak, mi 6 fokra raktuk és tökéletes. A kompresszor ősszel több órát is nyugiban van ilyen hőmérsékleti beállítás (és zárt ajtó) mellett.
Alul a zöldség/gyümölcs tartó rekeszben érezhetően hosszabb ideig maradnak frissek a belepakolt gyümölcsök. Nyáron pl. az áfonya 3-4 nap után is olyan volt mintha most raktam volna bele. Nincs görgő ebben a rekeszben de könnyen ki lehet húzni.
A hűtőben kevés a polcvariálhatóság. Összesen 1 polcot lehet 2 állás között változtatni. Ha ezen kívül akarunk rendezgetni, azt csak polc vagy a palacktartó kivételével tehetjük meg. Ugyan ez igaz az ajtóra is. 1 polcot lehet 2 állásba tenni, vagy kiveszünk egyet. Meg kellett szokni hogy a régi edényeket hogy tudjuk jól elhelyezni illetve áttértünk a kisebb edények használatára, mert polcot nem akartunk kivenni, de így is a második polcon van hely egy magasabb edénynek.
Az ajtónyitás könnyedén megy, viszont a becsukáskor nem csukódik vissza automatikusan. Kell neki egy kis löket, hogy ne maradjon nyitva az ajtó.
A LED lámpa szépen megvilágítja a belsőt.
Az anyagminőség jó, az összeszerelés a kisebb hibákat elnézve megfelelő. Ami gondot okozhat, hogy a fagyasztóban a legnagyobb rekesz előlapja mozog egy nagyon picit (kb 1-2 mm előre-hátra) amikor húzom ki. A két kisebb rekesznél ez nincs. A nagy fiók oldalán van két fül hogy ki tudjuk emelni a fagyasztórészből egyszerűen. Így viszont gyengítve lett az anyag a fiók oldalfalán és ha jól megpakoljuk és teljesen kihúzzuk (már amennyire engedi) akkor azért idővel anyagfáradás miatt törhet. Szerencsére a fogantyúval meg lehet tartani a fiókot amikor kihúzzuk.
A hűtő részben sincs görgő a polcok alatt, így ha megpakoljuk őket, akkor kicsit nehézkes a kihúzása. Ha módjával pakolunk akkor nem okoz nehézséget. Érdekesség hogy az EasyAccess feliratú polcot könnyebb egy picivel mozgatni, holott ez is ugyanolyan mint a többi.
Az ajtón lévő polcok elég mélyek (11 cm), ide lehet rakni a hűtőhöz kapott 12 darabos (3x4 elosztású) tojástartót. Ezen kívül kapunk még egy 21 rekeszes jégkockakészítőt.
Én még akkor vásároltam amikor volt 10%-os pénzvisszatérítés. Nem volt semmi probléma az utalással. Regisztráltam a +3 év garanciára, ami rögtön meg is jött a megadott e-mail címre. A Media Markt időben szállította. 2 fiatal srác szépen behozta. Nem volt probléma.
A használati utasítás is említi a dér képződését a hátfalon, de mivel ez nem No Frost hűtő/fagyasztó ez benne van a pakliban. A miénken is ott van vékony rétegben, de a leengedés még nem indokolt; a fagyasztó miatt sem.
Így szűk negyed év után az 5 év gyári garanciával jó vételnek tűnik. Legnagyobb hibájának a kevés polcvariálhatóságot tartom. Ami jó hogy nem hangos (szubjektív), jól összerakott, megfelelő anyaghasználatú energiatakarékos kombi hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik