Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26194) dethroner válasza peppe79 (#26183) üzenetére


dethroner
veterán

Köszi a választ!
Teljesítményben nem is volt szándékom a minimumra menni, ahogy láttam a legtöbb elszívóra már minimum 200 m3/h feletti értéket írnak. A csövezést jól értetted, majdnem félúton lenne mégy egy 90 fokos törés, ezzel együtt jön össze a nagyjából 4,5 méter. Motorerőt fontos szemmel tartani ilyen csőhossznál? És több elszívónál is olvasom hogy 2 motoros. Ezek jobbak valamiben?
Az ajánlott Cata TF 5250 már nekem is feltűnt pár oldalon, az ára is belefér és szimpatikus a 3 év hazai garancia is. Viszont, ebben a shopban 5 év garanciával hirdetik :Y Van tapasztalata valakinek ezzel a bolttal?
Hasonló árban találtam még egyet ami külsőre nagyon tetszene, de nem sok tapasztalatot találok róla. Elica elite 14 lux, erről volna szó. Van valami vélemény róla?
Nodor elszívóból nem találok 50 centiset, így ezt a gyártót kihúznám a listáról.
Cata TF-5250 esetében ez a 60-66dB zajszínt mennyire számít jónak? Egyáltalán mekkora az a 60dB, mihez lehet hasonlítani?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.