Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kstcsk
tag
Sziasztok!
1 éves Electrolux mikró a következő jelenséget produkálja: pár másodpercig melegít, aztán megáll
Változó, hogy milyen időközönként, fordult már elő hogy hetekig nem csinált ilyet, aztán naponta többször is.Mitől lehet?
-
kstcsk
tag
válasz Tomi0703 #22349 üzenetére
Én őt tudom ajánlani: Electrolux EMS21400S. 1 éve használjuk teljes elégedettséggel. Egy olcsó Gorenjéhez képest ég és föld minden tekintetben.
-
kstcsk
tag
válasz kstcsk #21799 üzenetére
BOSCH BSG6B130 < konkrétan őt néztem ki
Milyen porzsákkal kompatibilis?
[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
Sziasztok!
Porszívót keresek 25 ezer forintig. A keret pont ennyi, mert utalványkártyáról lesz vásárolva. Porzsákosra lenne szükség 3 szobás családi házba. Fontos, hogy ne legyen túlságosan rövid a csöve, illetve, hogy könnyedén beszerezhető legyen hozzá olcsó porzsák. 1-2 Electrolux/Bosch még éppen beleférne az árba, konkrétan tudnátok valamit ajánlani?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
Sziasztok!
Teljesen laikus vagyok a témában, és rám bízták hogy szemeljem ki a leendő gáztűzhelyet. Egy régebbi Vesta (nem pontosan ezt, de nagyon hasonlót) tűzhelyet kellene leváltani. Nagyjából 50-70 ezer forint lenne rá a keret.
Milyen márka/típus ajánlott? Semmi extra igény nincs (4 főzőzóna igen), csak tudjon annyit mint az előző.
[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
Electrolux EMS21400S mikró
A képeken nem jött át hogy mekkora. Aki ilyet vesz csekkolja le a méreteket előtte, meg ne lepődjön. Masszív, véletlen sem gagyi recsegős-ropogós anyagból készült. Több helyen is olvastam hogy az ajtó nyitása nehéz, szerintem semmi gond vele, viszont így elsőre kicsit hangosan záródik, nem tudom idővel mennyivel lesz "olajozottabb". A működésről majd később írok, de egy 10 ezer ft-os noname mikrót váltott, valószínűleg kielégítő lesz ennyiért (~24e). Pozitívum, hogy az oldalán van levegőnyílás, a teteje pedig kívánja hogy ne maradjon üresen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik