-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
increst
csendes tag
válasz ribarszki #21789 üzenetére
Nem jelentettem ki, hogy általánosságban jobb a tartályos mint a porzsákos, csak nekem, személy szerint sokkal-sokkal komfortosabb. Számomra közel sem akkora macera a tartály tisztítása, elmosása mint esetleg neked vagy másnak. A szűrőt nem mosom el minden porszívózás után, ahogy Te sem dobod ki a porzsákot Számoma a porzsák akár papír, akár szintetikus macera. Venni, cserélni, kidobni stb. A víz kéznél van, nem fogy el. Nem kell boltról-boltra járni, ha nincs az én porzsívómhoz való. Nem kell időt tölteni a megrendeléssel, meg átvenni a futártól a cuccot stb.stb. Persze azt is meg tudom érteni, hogy beteszed a zsákot 2-3 havonta kidobod és jöhet a következő. Még jó, hogy mindenkinek más a kényelmes így megfér több technológia is a piacon
-
increst
csendes tag
Porszívós témában nekünk van egy Karcher vízes porszívónk és egy kis LG porzsák nélküli kompresszoros. Én nagyon kedvelem a porzsák nélkülit, mert a szívóerő is állítható, forgokefés a fej stb. Én külön örülök neki, hogy porzsák nélküli. Egyszerűen kiöntöm a koszt és a csap alatt elmosom a tartályt. Nekem ez így sokkal tisztább és gazdaságosabb is mintha porzsákot kellene kimosnom, vagy papír porzsákot kellene folyamatosan vennem. Lehet én vagyok sóher, de egy porszívózás után nem dobtam ki a korábbi porszívóknál a porzsákot. Több porszívózás pedig több nap/hét ami alatt a kosz ott bűzölög a porszívóban. Én nem vagyok ennek híve, ezért is váltottunk vizesre és porzsák nélkülire is. Mondjuk nálam nem szempont a csendesség. A lényeg a használhatóság és a szívóerő
Tényleg, ha már eszembe jutott a Karcher jelenleg téli álmot alszik mivel a gyerekek megrángatták a vezetékét és azóta nem kapcsol be. Gondolom csak kijött a házából és vissza kellene forrasztani. Van itt valaki aki megnézné? Köszi
-
increst
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy megbízható szerelőt egy Saeco Odea Giro Plus-hoz? A felső és az alsó piros lámpa (fűtőszál és a zacc lámpa) felváltva villognak, rögtön az indítás után pár másodperc múlva. Úgy olvastam a neten ez valami fűtés téma. Szóval jó lenne hozzá egy szerelő. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Trollok komolyan
- Óra topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER