Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz ginola #31360 üzenetére

Igen, elkövettem azt a hibát, hogy csak a frequency-SPL diagrammot néztem, és utána csak szetereó zenéket hallgattam próbaképp.

Lehet véletlen, vagy placebó, esetleg valódi feature, de mint ha a térérzet rosszabb lenne így, egyetlen pontban mérve.

Ugyan nem ír ki szögeket az OSD, csak távolságokat, de belegondolva elég nagy hiányosság lenne, ha nem rajzolna 2D-s térképet a hangszórók helyzetéről, és venné ezt is figyelembe. Ilyet még olcsóbb cuccok is tudnak, amihez kézileg kérik be a szögeket a távolságok mellé.

Ahhoz viszont, hogy 2D-ben térképezzen, ne csak 1D-s távolságokat ismerhessen, ahhoz egyértelmű, hogy mindkét vízszintes tengely mentén mozgatni kell a mikrofont.

Szóval azt hiszem holnap megint pötyögtethetem újra. :W
    Bár előbb rákérdeztem erre AVS-en az Audyssey topic-ban (remélem tudja ezt valaki biztosra, megérti az angolomat, és válaszol is, mielőtt nekiülnék megint újramérni :DDD).

Mondjuk az alacsony frekvenciák az igazán hektikusak, ha mozog a fül/mikrofon a fotel körül (a mély lesz kicsit szegényes, ha úgy mérek), szóval egy kicsit szabadabban mozgatható és külön vezérelhető sub még feloldhatja ezt a problémát. (Jelenleg a Chorus-oknak kell megoldani minden mélyet, az LFE csatornát és azt is, amit levág az EQ a surround csatorna aljáról, és azokat nehezebb pakolászni a szobában, mint egy szabadon mozgó subládát...)

Új hozzászólás Aktív témák