- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #138299 üzenetére
Alaprajzot raktál már fel az elhelyezésről, meg a szobáról? Mert itt aztán meg tudják szakérteni hogy mit csinálj.
Sok minden nincs rendben sok helyen, de hát mindenhol kellenek a kompromisszumok.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #138294 üzenetére
Jogos az észrevétel.
Voszont ha a bal oldal közelebb húzom a tévémhez, akkor sajnos 'szűkül' a tér.
Hátul a hátsó dobozok a szoba két sarkaban vannak, ami tudom nem túl egészséges, de igy is azon gondolkodom hogy tudnám azonos szélességbe helyezni a front es a hátteret.
Sajnos a nagy szoba ajtó pont utban van a 'tökéletesebb' elhelyezéshez, igy ennél jobbat nem tudok kitalálni.Igy viszont tűrhető, szerintem
'Szekrenyszubrol' meg gyakorlatilag te győztel meg hogy az nagyon nincs rendben
Igy utólag is köszönöm.python1: most jut eszembe, tényleg mintha linkelted volna a padlás moziszobad anno, ha jol emlékszem
-
MasterMark
titán
válasz
Thunderzolee #138297 üzenetére
Ez ránézésre túl picike szerintem.
szerk.: Fotelrezegettőnek mindenképpen. Viszont ahogy nézem, ez lehet inkább az ami a rárakott felületet felhasználva állít elő hangot. Erre most nem tudom mi a pontos megnevezés.
-
Üdv!
Ezek a rezonátorok mire valók?
Úgy értem, az oké, h rezegtetik az ágyat/fotelt pl. ha alulra felszerelem, de hogyan képzeljem el a gyakorlatban?Tényleg növeli a "dübörgés" hatását egy-egy robbanásnál/villámcsapásnál, vagy inkább csak olyan, mint egy vibramotor a telefonban?
A 4D-s moziban is ilyenek vannak?
Mert ott nemigen jött be. A Star Warsot ott néztük meg, és hát lehet, h azért volt, mert csak úgy alapból csalódtam a filmben, de kifelé jövet el voltam keseredve, igennagyot csalódtam ebben az egészben starwarsotól, 4D-stől..Vagy ki lehet próbálni ilyet valahol?
Szaküzletekben, Hi-Fi boltban melyikben tartanak "beszerelve" kipróbálásra készen?Persze mindez csak azoknak lehet "előnyös", akik a szubhangokban a dübörgést is élvezikne
m csak a részletgazdag hangképre koncentrálnak.
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #138293 üzenetére
Köszi!
Már régen volt,igyekeztem.A mostani felállás bonyolult téma,rengeteg erősítő,vegyes hangsugárzók természetesen nagyobbik része diy cucc. Véglegesnek nem mondható,még a hangsugárzók egységesítése hátravan,és a végleges kialakítás. -
MasterMark
titán
-
Tonyka 2
tag
válasz
Tonyka 2 #138288 üzenetére
Aztán egy régi nagy álmom vált valóra. A házimozi magazint lapozgatva mindig nagyot sóhajtottam a B&W teszteknél. Valamiért nagyon vágytam, h nekem is legyen egy BW szettem. Aztán lassan valóra vált. Szert tettem egy 604S3, LCR60S3, és 601S3 szettre. Természetesen később cseréltem a lefelé kilógó centert, és hátsókat. A 600S3 huszáros vágással kihagytam, vettem egy HTM61 ízibe. Hátra meg 602S3-at. Jah és a sub is cserélődött. Velodyne-ra, CHT12R
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
VoidXs #138274 üzenetére
Ne csináld már .... azt írtam korábban, hogy az "mezei" dugók nem tartalmaznak ilyet (amit a kábelekre tesznek a pl. 20- 600e-es ársávban) Te pedig állítottad, hogy márpedig igen, olyanra nem emlékszem, hogy "nem fér bele" .... majd a "dugóelektronikára" linkelted az a "klrumplit" egy kábelen meg valami "kínai valamit" .... de szerintem hagyjuk is ezt ennyiben ....
-
Tonyka 2
tag
válasz
#54715584 #138262 üzenetére
Sajnos a sarok adott azon az oldalon. Természetesen meglátszik a mérések ábráján, mind fapacién, mind az Audyssey Pro-én. Ettől függetlenül hál isten elég jól kordában lehet tartani, EQ-val, és vágással.
Fiúk látom nem lehet titeket lerángatni a csontról, pedig érdemes lenne már a hetek óta tartó kábelezésről leszakadni. Nem ártana az oldalnak sem. Mind2 táborban vannak túlkapások, egyik oldal sem különb a másiknál, max kommunikációban.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
hétalvó #138282 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy ár-érték arányban akár százszoros különbség is lehet két termék közt. Persze, eladóként én is azt mondanám, hogy ne kapja meg a legjobbat mindenki, de a mobilok, PC-komponensek, meg úgy az elektronikai ipar szinte bármelyik része miért tud közel azonos értéket adni 1 pénzegységért? Undorító dolgok történnek a hifis és házimozis árazásban.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
hétalvó #138280 üzenetére
Beleviheted azt is, hogy emberek dolgoznak rajt, azokat is kell fizetni, céget kell fenntartani, adók, szállítás, stb, aztán meg nem adnak el napi többszázat, szerintem nagyon tízet se, de akkor is az lesz a vége, hogy nincs igazán verseny, egyszerűen megtehetik és kész.
-
VoidXs
nagyúr
Nagyon kevés eset van, ahol az elektronika és az anyag árát nem szorozzák be elfogadhatatlanul durván. Vedd példának az általam korábban talán a másik topikban linkelt Crown XLS-402 erősítőt. Megjelenéskori ára úgy 150000 volt, de a teljes tervrajza, és az alkalmazott elemek pontos típusa nyilvános. Ebayről összegyűjteni és a nyákot Kínában legyártatni nem lenne tizede. És ne hidd, hogy rosszabb minőségű lenne. A Marantzba már bele se megyek, amikor az 5000-es DAC-t negyedmilliós dobozban árulják. Az ultimate lehúzás pedig a kábelipar. Egy HDMI-t mondjuk tényleg durva dolog legyártani, nanométerre pontosan ugyanolyan hosszú kell legyen mind a 19 ér, de akkor a Delock miért tudja méterenként 1500-ért?
-
-
VoidXs
nagyúr
Ő azt jelentette ki, hogy nem lehet beletuszkolni ezt a körülbelül 10x10x2 milliméteres dolgot egy tápkábel végébe. Kábel nyilván nem tud semmit. Módosított szabványok mellett létezhet okoskábel, de a jelenlegiek mellett nem (pl. a HDMI 5V-ja arra kell, hogy lássa a céleszköz, és nem csaphatsz rá aktív dolgot).
-
VoidXs
nagyúr
Na itt a probléma, a marketing és az általa megkárosított emberek szembemennek a fizikával, és konkrétan kijelentik, hogy a fizika hazugság.
(#138270) Nemir Ombe: Neked is itt a napi fizika a szinuszjel visszaállításáról.
-
WP14
őstag
válasz
Nemir Ombe #138270 üzenetére
Szerintem "van téve igazság" kábel ügyben, amit a fizika tesz, az meg, hogy mindenkinek más a véleménye róla és másképp hallja, teljesen másodlagos, már a fizika szemszögéből.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #138241 üzenetére
Szerintem senki sem (vagy csak kevesen) várja el, hogy "igazság legyen téve" kábel ügyben .... és azt sem vitatom, hogy van különbség kábel és kábel hangja között (az meg, hogy esetleg megér e annyit a különbség, amennyi az árkülönbözet és valóban jobb e a hang vagy csak más, az már vitatható, de ezt meg mindenki döntse el maga).... de amikor valaki tényként közli valaki, hogy a jobb hálózati kábel visszaállítja a színuszjelet vagy egy másfélméteres hdmi és hdmi kábel képe között óriási/hatalmas a különbség, azt azért nem kell(ene) szónélkül hagyni, mert többen olvasnak mint ahányan írnak ebben a topikban (is) ....
-
Leslie67
tag
válasz
Lacielvtárs #138266 üzenetére
Es látom a klasszikus tv mindenütt ott van...
Várd már meg míg minden kép felkerül! Hamarosan elérünk a mához is. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Tonyka 2 #138261 üzenetére
Gratula, szépséges
Azért a cd/dvd tartót levennem a frontok tetejéről, szamomra illúzió romboló
Es látom a klasszikus tv mindenütt ott van...
Persze nem sertesnek szántam a szavaim.Dorian: úgy biza, es tudod az a durva hogy akkoriban azt hittem hogy teljesen jól szól es tökéletes helyen van az a szubocska...
Pedig már akkor is mondtátok hogy nagyon nem jó az ott, es igazatok lett...
Tudtam, csak nem sejtettem -
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #138254 üzenetére
"amikor "dolgoznia" kellett, akkor rejtőzködött"
Értem már a színét
-
claire78
senior tag
-
hétalvó
addikt
beléptem a házimozi topicba
mostez a ti hibátok
-
claire78
senior tag
válasz
Lacielvtárs #138248 üzenetére
Az micsoda volt, egy NAS?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #138247 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #138245 üzenetére
Jobb oldali fal még mindig közel van szerintem.
Illetve mintha asszimetrikus lenne.
-
-
Tonyka 2
tag
válasz
Quetz #138242 üzenetére
Figyu en nem Hetalvo vagyok. En nem megyek bele a jatekodba. Semmi koze a te racionalis gondolkodasodnak ahhoz, h miert nem lehet hasonloan valaszolni egy kerdesre ahogy leirtam. Benne a sajat velemenyed, es benne van a sajat dontes lehetosege is.De elmondhatom neked maskepp is. Ha leirod szazszor a te szigoruan technikai megkozelitesed. Fog barmi is valtozni? Nagy feneket fog, aki ugy veli hall valamit, annak ezerszer is leirhatod, 0 lesz az erteke. Csak ragod a dolgot tok feleslegesen ertelmetlenul.
-
Tonyka 2
tag
válasz
Nemir Ombe #138240 üzenetére
Nem akarok én igazságot tenni, nem is tudnék. Olyan ez, mint a gyerekeknél mindenki a másikra mutat. Érdekes, h amikor kábelekről van szó, egyszerűen elszabadulnak a dolgok. Ahelyett, h békésen menne a dolog. Nem mondom a kábeleseknek nem kéne rögtön süketnek titulálni azt aki esetleg nem észlel semmit. Fordítva sem kéne fikázni a mások oldalt. Hétalvó fura madár, mert a legfanatikusabb kábelesek is hamar elengedik ezt a dolgot. Aztán vidáman kábeleznek otthon. Persze a másik tábor kicsit kihasználja őt, aztán fel fel kérdik idővel, mikor csitulnak a dolgok. Lényeg, h simán lehet hasonlóan reagálni mindkét oldalról, ha kérdez valaki.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #138239 üzenetére
Ha figyeleted volna az "előzményeket", akkor láthatnád, hogy én pl. a "trollkodó frappáns" megjegyzésekre próbáltam"antitrollkodni" .... semmi bajom a "kábelezőkkel", de ha már valaki tárgyilagosan állit valamit a témában, akkor utána ne "legyen csendben", ha visszakérdeznek az állításával kapcsolatban ....
-
Tonyka 2
tag
válasz
hétalvó #138238 üzenetére
Azon csodálkozom, h nem adtad még fel. Az ellen pártiakban meg azt nem értem miért nem tudnak tárgyilagosak maradni? Rendben, h van két tábor. Csak azt látom itt nap, mint nap, h megy az oltás ezerrel. Valaki bekérdez valamit, aztán jönnek a trollkodó frappáns megjegyzések, egymást erősítve suttyósággal. Ahelyett, h kb. hasonlóképpen válaszolnának: Nézd, én (mi) nem hiszünk benne, de próbálj meg tesztre beszerezni, a Kácsában megteheted. Meghallgatod, ha hallasz valamit megveszed amelyik szimpatikus, ha meg nem, maradsz a legolcsóbbnál, és más irányba fejlesztesz. Ennyi nem több. Helyette jönnek a szinusz jel, meg az isten tudja micsoda elmés megjegyzések. H már előre szégyellnie kelljen magát szerencsétlen kérdezőnek. A két tábor viselkedése közt azért szemlélgetve az írásokat elég nagy szakadék tátong. Nem tudom mi értelme gúnyolódni, vagy látszólag hülyét csinálni a másikból. Mitől nem lehet állásponttól függetlenül objektíven kezelni a dolgot? Nem annyira nehéz sztem. Akinek nem inge..............
-
hétalvó
addikt
válasz
VoidXs #138228 üzenetére
nem lesz semmi
de mindenki tegye már hozzá, hogy nála a saját rendszerében.
mert múltkor már odáig eljutottunk, hogy hangban azért van.
ne húzzuk már le más rendszerét. azért egy cinamonnak bele kéne férnie mindenkinek.
de a pearl is jó kezdésnek. tonykanak a forest bejött pl. -
WP14
őstag
válasz
Nemir Ombe #138233 üzenetére
Az olcsóbb is, ha megsütöd.
(#138236) VoidXs Én már nem is merek tanácsot kérni itt semmihez, mert ki tudja milyen ebéd, vagy absztrakt művészi rajz lesz belőle.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #138233 üzenetére
Nem, ez csak vírust öl.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
rottenbull #138231 üzenetére
Hát azok befestve se lesznek HDMI-k.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
rottenbull #138229 üzenetére
Ajánlom a Delock + festék kombót.
-
Smiley
addikt
válasz
Lacielvtárs #138198 üzenetére
Eloszor is letakarni mindent amit csak lehet, aztan kell egy digitalis villanysuto, 220 fokra elomelegiteni majd utana mehet be 10-12 percre. Meg kell varni meg szepen kihul magatol, es mar jo is lesz a kovetkezo fel evben. Azonban ez meginkabb rongalja az amugy is rideg forrasztast, szoval amikor masodszorra kuldod majd be a sutobe, akkor mar nem lesz fel ev, max 1-2 honap, es igy tovabb. Amugy szerintem meg az a szanalmas, hogy 2017-ben "nem tudjuk" potolni az olmot a forrasztoanyagban... Szoval rohadtul mind1, hogy 1 millaert veszel erositot vagy 70e-ert, ugyanazzal a szarral van forrasztva mindegyik.
-
Dave567
addikt
Nagy a különbség a Forest és a Cinnamon között, persze tudom, az ára, de azon kívül?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
MasterMark #138224 üzenetére
Persze, hogy egész más kategória .... az egyik k..va meleg, a másik meg k..va hideg ....
-
MasterMark
titán
válasz
Nemir Ombe #138223 üzenetére
Azért egész más kategória a kettő.
A sütögetés valóban működik, csak erősen kókányolás szintű.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Leslie67 #138222 üzenetére
Voltak anno csodák, de még a zöld/piros/fekete/kék filctollakkal befestett lemezek között is hallani véltek sokan különbséget .... meg ugye a fagyasztás után is megvárták amíg újra szobahőmérsékletű lesz a lemez vagy a kábel, mer' a fagyasztás hatásara történő "szerkezeti változások" ugyis megmaradnak .... de van még kb. kismillió hasonló "trükk" .... korábban csak azért hoztam fel, hogy legyen a "sütögetés" mellett egy kis "fagyasztás" is ....
-
Leslie67
tag
válasz
Nemir Ombe #138218 üzenetére
Ha tudnád, hogy anno a Satsistemben CD-t is esztergáltak! A szélét bizonyos szögben leesztergálták, hogy a lemez belsejében össze-vissza verődő lézerfény szabadon távozhasson illetve a lemez széléről ne pattanjon vissza, így nem zavarta a fő lézerfényt. Azok akik nem tudtak esztergálni, a lemez szélét fekete filctollal festették be ugyan ezen oknál fogva. A fagyasztást én is kipróbáltam és esküszöm hallottam (vagy hallani véltem) némi különbséget! A szuper hallásúaknak érdemes lenne kipróbálni. A kábel elcsatoló, élére állított fakockában (merthogy ilyen is van) viszont nem hiszek.
-
WP14
őstag
válasz
Házimozi haladó szinten és minden, ami gasztronómiailag kapcsolódik hozzá! Cél: akusztikai-vizuális élmények vegyítése a kulináris élvezetekkel!
Milyen szerencse, hogy szakácsnak tanultam.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Jesssus atya úr isten
Ez komoly?
Es mit csináltak a fagyasztott CD-ről lejátszás közben keletkező párával?Vagy az meg jót tesz a CD elektronikajanak?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138215 üzenetére
Jobban belegondolva annyira nem is gáz ez az "avr sütögetés" téma, ha figyelembe vesszük, hogy néhány hifis/mozis meg a frigóban fagyasztja az ic és tápkábeleit .... de láttam már CD-t is a fagyóban .... és ezeknél is a (hang)javítás volt a cél ....
-
Leslie67
tag
válasz
MasterMark #138216 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=buffm4-Aw68
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #138215 üzenetére
Chippel lefele, kis alu gombócokra rárakod, 10 percet mehet, és kész is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #138214 üzenetére
Komolyan? Viszont mivel vizet nem ír a 'recept' ezért sütünk
Soha nem fogom megprobalni, de az infót köszönöm -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #138211 üzenetére
Egész pontosan 196 Celsius fok kell.
-
kabar
senior tag
válasz
Leslie67 #138181 üzenetére
Akkor tiszta vizet a pohárba.
Volt NR609-esem, és hibás volt HDMI panelja. Így került már hozzám. A panel hibájánál nemhogy hang, de kép sem, meg hálózat sem volt. Hiába kapcsolgattam, ki-be. De az analógon még ment az erősítő.Kikerestem a szériaszámát a német Onkyo supporton (benne van-e a kérdéses és ingyenesen javított erősítők listájában), és mivel úgy gondoltam, hogy a terméket eredetileg ott adták el, egy haverommal kivitettem (ott dolgozott), beküldte a megadott címre (gondolva egy próbát megér, ha nem megy, akkor bukom a szállításta, ami tán 2*8EUR lett volna, de egy lett), ott ingyen kicserélték a HDMI panelt, majd visszaküldték a haveromnak Alxingba. Onnan nagyon kalandosan, de hazajött a masina és azóta is vígan duruzsol egy másik haveromnál. Nem mondom hogy örökké tart, meg nem tartott egy fél évig (nagyon sok szerencsétlenség árán) de ingyen volt kb 2 éve. Ez saját tapasztalat. Nem mondtam, hogy nem HDMI hibája van, csak azt mondtam, hogy lehet, hogy nem is az, mivel az eredeti hozzászólásban:
(#138045) synar
"HDMI-n keresztül változatlanul átmegy a kép, de egyelőre ennyi amit tud nyújtani. "A HDMI cserét nem úszod meg 30-ropiból itthon meg erre írtam:
(#138056) Leslie67 válasza synar (#138045) üzenetére
Szia! A HDMI megadta magát! Sekon vagy Totel kb. 30e Ft-ért javítja!De nem beszéltem le a szervizről, csak mondtam egy egyéb alternatívát. De ezzel be is fejeztem, mert ennyi időm már tényleg nincsen a hülyeségre.
-
arcitec
addikt
válasz
kontost #138195 üzenetére
Állítsd az erősítőt 6 ohm-ra. Melegedhet a jelenlegi beállításon jelentősen, az erősítőn lévő 6 ohm beállításhoz képest. Itt a link : [link]
A teljes doksi , ha nincs meg : [link]
Itt a 13.oldalon írja de csak a USA ill. canadai modelleken irja lehetőségként, nézd meg van-e lehet-e, ha nincs, akkor nem kell csutkán járatni... Ez van... Egyébként nemigazán értem, hogy miért van így, nem ez az első modell ilyetén formán ... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #138208 üzenetére
180 vagy 220 fokon?
Ettől függetlenül jó hogy van házi alternatíva.És nagyon durva, de jobban szeretek zenélni mint mozizni...
Hihetetlen mire képes egy normális erősítő es két jó front...
Még a szokásaim is változnak, még a végén avrbol is 'normalisat' veszekMasterMark: most sütünk vagy főzünk?
-
hétalvó
addikt
válasz
Nemir Ombe #138208 üzenetére
itt éppen egy 5010 tulaj volt... annál újabbaknál javították. ?
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #138206 üzenetére
Ha van hőlégfúvód, akkor persze, hogy nem jutna eszedbe sütni...
Szegény ember azzal főz ami van.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138206 üzenetére
Az újabb modelleket már nem nagyon érinti a hdmi hiba, ezeknél inkább user error miatt megy tönkre a panel, mikor "plug n' play" módon használják a hdmi -t ....
(ha meg esetleg mégis tönkre megy, berakod az AVR-t egy 5 percre a 180 fokon előmelegített sütőbe és mehet tovább a mozi .... no para ....
MasterMark:
Lehet kölcsönözni is amekkorát csak akarsz ....
[link]
-
MasterMark
titán
válasz
Nemir Ombe #138205 üzenetére
Sütője mindenkinek van otthon szinte, hőlégfúvója aligha.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #138205 üzenetére
Ohhh, köszi az infót
Akkor marad a tetején, a 16cm ventilátor, mert ahogy 'bezsufoltam' az új centert'kisebb' lett a rés, es szeretném avr csere esetén ezt eladni es nem elajándékozni, mint szén tablettat, mint a legutóbbi esetemben ...
MasterMark: nekem van mindkettő, de soha nem jutna eszembe 'sütni' az alkatrészeket
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138198 üzenetére
Egy sima kis teljesítményű hőlégfúvó alkalmasabb ilyen célra (bár láttam már villanyrezsón "panelt sütögető szakit" is már) mint egy sütő és simán "bejöhet" addig, amíg a "használtpiacra" kerül a vas (de mobiloknál, taboknál, pc alkatrészeknél, stb is használják ezt) .... sok "lomis" javít így hdmi panelt és további eszközöket ....
A végfokoknak meg annyi köze van a hdmi melegedésehez, hogy pár Onkyo modellben sikerült a paneleket a végfokok fölé "tervezni" ráadásul még fejjel lefelé is, így esélytelen a hűtésük ....
-
kontost
újonc
válasz
Csabroncka #138201 üzenetére
hütéssel kiküszöbölhető a dolog?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Csabroncka #138199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra