- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#75912448 #127723 üzenetére
Tudod honnan indultunk?
Egy Yamaha RXV 679 vastól, amire én azt írtam, hogy kalap szar EQ-val is, nélküle is. Na nem pontosan így írtam le, de a lényeg ez volt. Miért is kevertem akkor bele mindent és mindenkit? Olvasd el a teljes "levelezést" és látni fogod, hogy nem kevertem bele az összes létező márkát. Nem is beszélve arról, hogy, a szerintem sokkal jobb RXV2600-ra jött a kontra, miszerint a kis Yamaha jobb lenne mozin. Hát erre besokalltam mert egy eleve szar erősítőt tovább EQ-zni semmi értelme. Szerintem. Jobb nem lesz, csak másképp rossz.
De ha már gatyarázásról van szó...miért kell/kötelező nekem beállni a sorba gatyarázáshoz, ha én nem szeretném? És aki úgy gondolja mint én, az miért idióta, csak mert mást szeret. Ez eszedbe sem jut?
Szerinted egyféleképpen lehet csak mozizni? Kissé korlátolt gondolkodás, nem gondolod?
Még jó hogy nem mondod meg, milyen filmet nézzek, különben k@cs@g vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest