Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Kiraktam pár játékost, akinek esetleg van pénze és pont olyan kell, annak megköszönném, ha nem hát nem, egy próbát megér.

160678287
262309362
328507442
160725702 -
zsolli
addikt
Látom elég csehül sikerült párotoknak a forduló. Kicsit kellemetlenül is érzem magam emiatt, de nyertem 2-3-raaaa!!!!
Idegenben, egy nagyon erős-egységes csapat ellen, úgy, hogy "ki fogunk kapni" volt a szurkolói elvárásom.
Eddig is karneváli volt a hangulat, nem tudom, most milyen lesz. -
Patrick
addikt
Megint PIROS, MI A ***VAN ITT???? Eskü abbahagyom ezt a ...t
-
zsolli
addikt
Széria Feri nevű középpályásom kihagyott egy helyzetet

-
zsolli
addikt
Patricknál is bejött a szöglet+fejes gól

-
zsolli
addikt
Yess!
1-2 ide. Az öreg pontrugó hátvédem belőtt egy 11-est

Plus44, ellenfelednek ugyanolyan SE-je maradt ki, mint nekem. Egy az egyben ugyan az.
-
zsolli
addikt
Nálam 1-1. De nincs vész. Eleve "Ki fogunk kapni" elvárással jöttünk ide.
A szurkolóim imádni fognak, amiért lőttünk gólt, és ráadásul vezettünk is

-
zsolli
addikt
Két helyzetem kimaradt. A Technikás def-csatim tapaszos lett, emiatt kapott az ellenfél sárgát.
Én lerúgtam a több mint 90.000 TSI-s kp-ját, nem kaptam sárgát.
Helyette kicsivel több mint 20.000-es TSI-jű kp jött be. Csanád Nemoda...
Aki sűrűn szerez sárgát, vagy pirosat.
Első félidőben 66%-ban birtoklok.Zs
Ui.: egyik helyzetem szerintem SE. Gyors játékos+ beadás vagy mi, de sajna kimaradt

-
Patrick
addikt
0-2 és két sérültem is van, megint ugyan azok, komolyan mondom, elegem van, ennyire hogy szo*athat Olaf, nem értem, minden áldott meccsen ez van.
Még egy sérült!
-
Gonosz15
aktív tag
Valahol van róla statisztika, melyik meccsen esett a hattrick történetében a legtöbb gól, meg, hogy pl melyik volt a legnagyobb arányú győzelem?
-
Patrick
addikt
Nálam szopóka...

-
plus44
veterán
Gyerekek én még csak most indulok neki a harcnak. Elvileg sima győzelemnek kell lennie, plusz én mára a kreatív játékot választottam taktikának, kicsit kísérletezek.

-
koxos:8]
senior tag
Vezet az ellen.

Lesérült a legjobb kp-m.Szopó ez a meccs. 
-
r0by
addikt

Én most 2-vel húzok

De amit nem értek:
A helyzet egyre aggasztóbbá vált a vendég csapat számára, amikor a mérkőzés 13. percében Massimo Ramseyer (r0by) egy bal oldali támadás lezárásaként belőtte csapata következő gólját is, 2 - 0 az állás.De hogy kerül a csóka a bal oldalra, mikor jobb oldalon játszik?
-
zsolli
addikt
Ááááááááááááá, vezetek!!!!!!!!!!!
0-1 ide

-
zsolli
addikt
Basszus...
Ellenfelem 4-4-2-ben lépett pályára és nem 3-5-2-ben.
Csanád Nemoda kp-ja nem játszik, így lehet, birtokolni fogom...
Ráadásul a bal szélső nem egy nagy szám, pocsék formával, én meg pont jobb oldalon támadok mint állat (na jó, csak jó értékelés erejéig
).Zs
-
Patrick
addikt
Na hajrá srácok!

-
zsolli
addikt
válasz
üzenetére
A sört már megittam

Odakint vaslapon sül a husi-grillkolbászok stb.
Szal nyomatom az élvezetet. Hétköznap nem mertem inni. Közvetlen meló után ügye nem tudok a kollégákkal mert vezetek. Itthon egyedül, lefekvés előtt nem vonzott...
...felkelés után meg már nem lehet a munka miatt.Zs
-
r0by
addikt
Én is dolgoztam ma egy keveset, bár nagyon rosszul esett egyből a nyaralás után.
Viszont most már abba hagyom, és valszeg iszok egy kis balatonboglári merlot-ot
Én a szokásossal próbálkozom, vagyis a múltheti szélsős taktikával. Ha most se jön be, akkor... nem tudom mi lesz. -
senior tag
Na mik a hírek srácok?

Én is a sima taktikám vetem ma be, hátha bejön megint.
Ha ma kikapunk, akkor sincs gáz, mert elvileg kiesni már nem nagyon fogunk.
Úgyhogy előre mindenki Támadás.

ui:
Zsolli igyál Te is egy sört.
Aztán indulhat az akció.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsolli
addikt
A héten igencsak nagy hajtás volt, elfáradtam egy csöppet, főleg mentálisan

Így a mai meccsemen semmilyen taktikai variáció nem lesz. Amúgy is bivalyerős csapathoz megyek. Lehet, hogy ha hazai pályán lenne a meccs, foglalkoznék ezzel-azzal...
Mind1, lesz ami lesz.Zs
-
zsolli
addikt
Szerintem meg azon erőlködnek, hogy nagyjából egyensúly legyen a posztok között. Bár biztos ami biztos, a kp azért még fontos. Persze ez taktika függő.
Védőedzőnek nyilván mehetne az ellentámadás taktika, ahol az edzett posztján kívül max. a támadásra lehetne koncentrálni. Ill. figyelni arra hogy a kp-ból 40-49% közötti birtoklást szerezzen.Zs
-
Dolby
senior tag
kalapba kerülést állítsd be úgy, hogy hazai meccset játsz. Úgy is kapsz ellenfelet, és nem kell utazásért fizetni!
Gonosz: Szerintem nem éri meg középszerű vez képességgel. Hamarabb fog lemenni a vezető képessége, és utána az edzői képessége fog csökkenni. Ha már költesz 800000+ eFt-ot, szerintem max 100e-ből lehet venni ragyogó tapasztalattal és megfelelő/jó vezetőképességgel jó öreg játékost. 3 hónap múlva pedig mehet edzőnek, és akkor nem kell annyit az átképzésre sem költeni.
Ragyogó tapasztalattal, jó vez képességgel:
min max
létező játékos alkalmazása 615.360 eFt 671.280 eF
-
zsolli
addikt
Most nem tudom pontosan, hogy mikor, de nemrég megváltozott a meccsmotor.
Nem lehet, hogy a 2 meccs már másféle meccsmotorral zajlott le?Ügye régen ha nagyon birtokoltál, akkor az ellenfél nem nagyon kapott helyzetet.
Most akár mennyire le van birtokolva, az 5 db saját helyzete megvan, és ha mondjuk egy gyenge középpályával csinál mindhárom oldalon (két szél plusz közép) burtál támadást, és mondjuk nem széleken vagy középen támad, tehát bármely oldalra kapja, átmegy a védelmeden és gól.
Nyilván a kp-nek még megvan a létjogosultsága a közös 5 db helyzet megkapása és az esetleges SE-k miatt. Ügye a pontrúgás normál helyzetnek számít, legalábbis én így tudom.
Zs
-
zsolli
addikt
Lehet, hogy tényleg csak egy "porszem" került a gépezetbe.
Ellenben ha van magyarázat az eltérő eredményekbe, akkor azt úgy-ahogy ki lehet deríteni, bár eléggé macerás.
Alltidon meg lehet nézni a játékosok akkori formáját-erőnlétét, és összehasonlítani mindkét oldalon a mostani értékekkel.
TSI-t is lehetne nézni, de ügye a TSI nem csak a képesség növekedést tudja tükrözni, hanem igen nagy mértékben ingadozhat pl. egy forma csökkenéstől is.Ez elég munkás feladat, és lehet, hogy értelmetlen is, mert nem biztos, hogy ez a magyarázat a két meccs közti eltérő eredményre...
A problémám, hogy most idebent pl. ráérnék ezeket kibogarászni, de sajna itt nem tudok HT-zni

Zs
-
zsolli
addikt
Írd le mindkét meccs ID-jét, majd otthon megnézem. Tényleg nem tudom, hogy mi lehet.
Lehet, hogy már az számít, hogy az egyiknél napos idő volt, a másiknál esős. Nem tudom, rengeteg mindentől függ már csak az általunk ismert dolgok közül is...
...és akkor még nem vettük azokat a tényezőket, amikről fogalmunk sincs, vagy tőlünk teljesen független.Zs
-
zsolli
addikt

Azért jó ez a fórum, mert amit mondok, az csak sejtés, ill. lehet, hogy 1-2 dolgot nem a jó oldalról közelítek meg, de akkor vannak akik ki tudnak javítani.
Általában megpróbálok úgy fogalmazni, hogy ne az jöjjön le, hogy "megmondom a frankót", hanem hogy én így csinálom, ill. így gondolom.
De mindig nyitott vagyok az új dolgokra.
Én is sokat olvasgattam (és ha van időm olvasom is) a HT-s fórumokat, és mások tapasztalataiból merítek "okosságot"

Aztán vagy bejön, vagy nem.
Ám a fenti esethez, R0by és Balu "problémájához" nem tudok megoldást. Ötletek vannak, de hogy azok jók-e...
...fene tudja.
Egy biztos, szeretnék segíteni, csak sokszor nem tudja az ember, hogy miként
Zs
-
zsolli
addikt
Természetesen nem azt mondom, hogy a megoldást tárom elétek, mert nekem sincs fogalmam arról.
Mivel műszakvezető vagyok egy feldolgozáson, így sok technológia folyamatot látok.
Vágom, hogy ez nem ide tartozik, azért hoztam csak fel, mert nap mint nap találkozom azzal, hogy a látszat ellenére hasonló gyártások során is más-más paraméterek fordulnak elő, ill. egy kis változásnál is más-más beállításokkal lehet csak pl. ugyanazt a minőséget vagy mennyiséget elérni.A fenti példát a HT-ra vetítve lehet, hogy az alapparamétereknél időnként "csalni" vagy változtatni kell. Értem ez alatt pl. az erőnlét edzés %-át, sportpszhiológusok számát stb...
Oké, hogy most javarészt értékelés alapján reális eredmények nem teljesüléséről van szó. Ezt beszéltük, hogy pl. kp-val, játékosok specialitásával ill. pontrugóval lehet nagyjából változtatni.
De van két nagyon fontos dolog, amire a HT-n nincs pontos recept. Ez a forma, ill. sérülések.Tudjuk, hogy mi a jó formák feltétele. Ezt betartván is csak nézünk, amikor az egész csapat elkezd "romlani".
A sérülés más kérdés. Oké, hogy a minél magasabb edzésintenzitás elősegíti a sérülést, ezt is tudjuk, de ez muszáj a gyorsabb fejlődés miatt, és ügye a formáknál is alapfeltétel a 100%-os edzésintenzitás. A 2 már üti egymást.
Felmerül a gyurók számának kérdése. Van aki feleslegesnek tartja Őket, és több szezonos tapasztalatára hivatkozva nem tart egyet sem, és a poén, nem is sérülnek az emberei
Van aki tart párat, még is folyamatosan lerúgják 1-2 emberét.Tehát nincs erre sem pontos recept. Lehet, hogy minden csapatnál, játékos összetételtől és alapbeállításoktól függően változnak ezek.
És visszatérve a formai dolgokra. Lehet, hogy igenis szükség lenne időnként kis mértékű változtatásra. Értem ez alatt, hogy pl. előző szezonban elkezdtek romlani a formáim. 1%-ot csökkentettem az erőnléti beállításon, és megállt a csökkenés, sőt, emelkedett az átlag-forma.
Ha belegondolunk, a valós életben ha mindig minden azonos "beállítással" történik, unalmas, vontatott lesz, és egy idő után romlást eredményez.
Tehát nem tudom, mi a recept, csak agyalok, hátha tudok evvel is segíteni.
Zs
-
r0by
addikt
Nem tudom kinél mi zajlik most srácok, de szerintem ez tökre nem normális.
Akkor sem, ha próbáljuk zsolli mostani érvelésést elfogadni a jsz edzésről.
Főleg, hogyha ftc-nél is hasonló játszódik le. Itten valami félresikerült, amiből gyorsan szabadulni kellene. Én is sík hülye vagyok és öreg (34), de azt látom a 2. éves tagásgból, hogy ennek nem így kellene lennie.
A megoldás egyenlőre nem tudom mi, és kb. sejtem, hogy az idei idény lehet, hogy nem is lesz rá elegendő. -
zsolli
addikt
Nem tudom, hogy a csoportodban milyen edzéseket tartanak a menedzserek. Talán Nirgálról rémlik, hogy Ő is védekezést edz, de az sem biztos.
AZ ilyen "véletlenek" csökkentését nagy eséllyel magasabb birtoklási %-kal lehet kiküszöbölni, de persze láttunk már erre is ellenpéldát.
Arra akarok kilyukadni, hogy ha a csoportodban pl. jsz-t edzenek páran, akkor 1 szezon alatt erősödtek annyit azon a poszton, ami megnövelheti ezeknek a nem kívánatos, és nem reális eseményeknek a bekövetkezését.A védelmed fejlődik, ami nagyjából gátolja az ellenfeleid akció góljait, de lehet, hogy kp-n nem tartod velük a lépést. Fene tudja. Nyilván sok minden közrejátszhat, de az biztos, hogy valami gigkszer van a rendszerben. Szombaton tényleg fogtam a fejem, amikor néztem a meccsed, főleg, amikor az értékeléseket is láttam.
Szorítok, hogy az a qrva nyelv (mérlegé
) végre a Te oldaladra billenjen.A program részéhez nem tudok hozzászólni, sík hülye vagyok az ilyen kérdésekben.
Tudod, öreg róka, ahogy Newpest mondaná
Mondjuk még mindig jobb, mintha "maradi vén pöcs"-nek nevezne
Zs
-
r0by
addikt
Ezeket értem is, és tisztában is vagyok vele.
Csakhogy az elmúlt szezonban is ebben a csoportban voltam, ahol is 3. helyen végeztem...
Senkinek sem volt nagy erősítése, és még az első helyezett sem jutott fel. Az ide feljutottak sem egetverő csapatok, mégsincs még a 4 meccsből nyert derbim.
Egyszerúen túl sok a negatív véletlen, ami nem lehet véletlen
. Főleg modnom ezt úgy, hogy én is programozó vagyok, és érzem, hogy valami beragadt itt a rendszerben, ami nem engedi, hogy nyerjek. De ha holnap sem nyerek, hanem SE-kel kapok ki, akkor lépni kell valamit. De ha nyerek, akkor talán elindulhat valami, ami pozitívba billentheti a mérleget, és nem kellene aggódnom a jövő miatt. -
zsolli
addikt
Nálam nagyjából úgy néz ki a dolog, hogy mivel játékszervezést edzek, ha nem is mindig, de javarészt a birtoklásnál felém billen a mérleg nyelve. Így a saját 5 helyzetemen felül, a közös 5-ből is szerzek 1-2-t.
Más kérdés, hogy milyen kp-jú ellenféllel meccselek. Amikor aránylag jó a kp-ja, akkor nem engedhetem meg a 2 szélen támadást, csak 1 oldalon.
Itt ügye kérdés, hogy a helyzeteimet, ill. a közösből "elcsórtakat" melyik szélre kapom.
És ha az erősebb támadó oldalamra kapom, még akkor sem biztos, hogy bemegy mind.Így én törekszem arra, hogy lehetőleg minél több Speces playam legyen a pályán. Természetesen elsődlegesen a forma-erőnlét dönt erről, utána a várható időjárás, hogy kiküszöböljem az esetleges negatív SE-k elöjövetelét.
Aztán ha éppen nem sérült, akkor természetesen játszatom a pontrugó hátvédemet, ami (ha kapok) nagy eséllyel belövi a szabadrúgást ill. büntetőt. Mondjuk most szombaton is kimaradt egy, amit nem értettem, főleg mert ellenfelem öreg kapusa átadón van, és nem nagyon van pontrúgás képessége, na de maradjunk annyiban, hogy itt is %-os esélyek lehetnek a gól-kontra nem gólra.Jelenlegi legjobb km specialitása Jól Fejelő. Így Ő szinte mindig a kp közepén helyezkedik el, és reménykedek, hogy fejel is gólt.
Múlt hét szombaton ez meg is történt

Van még 2 db Jól Fejelőm. Egy szélsőm, és egy "B" csapatos hátvédféleség. A szélsőm jelenleg formai okokból nem lép pályára, de ha lehetséges Őt is beteszem, mert minél több Jól Fejelő van, annál jobb. Bár lehet, hogy ez nem számít, de én megmaradok ebben a hitemben

Zs
-
zsolli
addikt
Szerintem nagyjából tükrözi a realitást, bár most csak az utolsó meccseddel vagyok nagyjából képben.
Tehát a Te 5 db helyzetedből berúgtál párat.
Ha jobb a támadásod, mint az ellenfeled védelme (az se mind1, hogy arra a szélre kapsz-e helyzetet, ahol támadsz), akkor se mindig mészt át rajta. Legyen mondjuk 68% a jobb oldali támadásod, és 32% az ellenfél bal oldali védelme. Ha ide kapsz helyzetet, nagy eséllyel gól lesz, de kevéske ki is maradhat.
Tehát amit lőttél gólt, az helyzetből volt. Az 5-höz a hiányzók vagy másik szélre kaptad, vagy kimaradt az erős szélről. A kimaradt helyzeteket sokszor nem írja.Most jön az ellenfél 5 helyzete. Mivel nem kaptál akció gólt, elmondhatjuk (és tudjuk is), hogy levédekezted az ellenfelet. A közös helyzetekből ha le is birtokoltak, sem tudott akcióból gólt varázsolni, mert jobb a védelmed, mint a támadása. És ekkor jönnek az SE-k, pontrúgások. Ezt meg már tudjuk, hogy sajnos ezeknél hátrányban vagy.
Zs
-
r0by
addikt
Én is remélem a realitást.
Amit felvázoltál a meccsmotorral kapcsolatban, azzal csak az a baj, hogy nem tükrözi a a valóságtartalmát, ha az én meccseimet nézed.
Viszont igaz lehet, abból a szempontból, hogy mostanában csak SE-ből kaptam ki. Ami azt is jelentheti, hogy tényleg kevés a specialitással rendelkező játékosom.
Pénzem az sajna nem sok van, mert ugye nem jön az eredmény, így ennél fogva nincs is sok mozgásterem. De remélem én is, hogy majd alakul.
Mindenestre, elvileg holnap meg kell, hogy legyen az első győzelmemnek. Viszont ha ez nem lesz meg, akkor tutira kieső leszek, amikor is érdemes elgondolzni a folytatás mikéntjén. -
zsolli
addikt
Örülök, hogy így döntöttél, és remélem, végre reális eredmények születnek a meccseiden.
A taktika mindig számít.
Tudtommal jelenleg úgy működik a meccsmotor, hogy mindkét csapatnak van 5 db helyzete. Kérdés, hogy hová kapja, és hogy ott be tudja-e rúgni (az ellenfél levédekezi-e vagy sem).
Ezen felül van 5 db közös helyzet, amiért a két csapat pluszban "harcol".
Ennek az 5-nek a sorsa a birtoklástól, taktikától, ill. csapatösszeállítástól függ.Ha pl. kicsivel nagyobb %-ban Tiéd a kp, de mondjuk nincs jól fejelőd, ellenben az ellenfelednek mondjuk van 2-3 db, akkor lehet, hogy Ő kapja meg a "szöglet+fejes gól" SE-t. Ugyanez a helyzet a pontrúgással.
Megteheted azt is a későbbiekben, hogy a védőidnek csak a felét adod el, az 5 jobbat megtartod. És a "B" csapatba veszel 5 db 17 éves pár napos minimum megfelelő védekezés skillel rendelkező srácot, de itt már odafigyelsz a Specialitásra. Jól fejelő, Erőteljes ill. Kiszámíthatatlan, Gyors.
Vannak ugyan ezekre negatív SE-hatások, de egyelőre úgy is csak "B" verzióba játszanának. A Kiszámíthatatlan pl. amikor már magas védejezéssel rendelkezik, már nem nagyon kap negatív SE-t.
Majd meglátod, mire lesz pénzed, ill. igényed.Fontos lenne még, nem edzett posztra olyan playát venni, akinek magas a pontrugás képessége (minimum nagyszerű-kiemelkedő). És persze kapust sem ártana olyat venni, akinek a védés mellett van pontrúgása is.
Persze ez mind pénz, tudom

Zs
-
gooool
őstag
Nos kiraktam két játékosom átadóra,a helyükre szeretnék 2 kp-t venni és átállni a 3-5-2-re.
A két kp.-nál az egyik reményeim szerint egy jól fejelő lesz,legalább kiemelkedő jsz-el és jó átadással,a másik szintén ezen képességekkel fog bírni,de szeretnék technikásat venni.
Így kettővel nőne a speces játékosaim száma,erősebb lenne a középpályám,jobban tudnám uralni a meccseket,közben pedig a szélsőjáték edzéssel erősödne a szélső kp-m és a csatáraim,illetve szélső hátvédsorom.És a két eladó playám:
Cyril Leroux (287670051)
Mauro Pizzuto (285473936)
-
Gonosz15
aktív tag
Asszem nekiálllok spórolni
Egyik játékosomból tudnék csinálni egy remek edzőt, középszerű vezetői képességgel, mindössze röpke 857 100 eFt az ára.. -
r0by
addikt
Mostanában szinte mindig pontrugással és SE-vel kapok ki. És ez már egy kicsit dühítő, de egyenlőre nem adom fel.
Ránéztem ma reggel a bajnokságban szereplő csapatokra, és azt kell, hogy mondjam, hogy elviekben a 4-5. hely lenne a realitás számomra. Ehelyett még pontot sem szereztem
Úgyhogy egyenlőre nem adok el senkit, marad minden ahogy van. Aztán ha továbbra is balszerencsés vagyok, akkor esetleg lehet szó eladásról, de méginkább újrakezdésről.
Beragadt valami a rendszerbe, hogy ennyit szopok..
Azt is érdekesnek találom, hogy hiába taktikázok akárhogyan, nem ér semmit, vagy csak a felsőbb osztályban játszik szerepet. -
Patrick
addikt
Na hazaértem én is a melóból. Egész jó edzésem volt, csatárom és pár kp-m formája emelkedett, + 1 tapasztalat, kapusaim is szépen fejlődnek, talán most már jók lesznek az edzések.

-
zsolli
addikt
Tárgytalan, már hazaértem

Edzés:
TSI: +7.240/-1.830
Formák: +5/-4
Skillup: 4 db (jsz-ből)- az utolsó suhanc kp-m is ragyogó lett,
- egyik szélsőm remek lett
- egyik hátvédem + a kapusom csapnivalóra lépett jsz-ből
Pontrúgó hátvédemnek remek lett a tapasztalata.
Az öreg Bundesligás csatáromnak nem létezőre csökkent a védés képessége, így kapus sem lesz már
-
zsolli
addikt
Nos felőlem bevásárolhat

Nekem nincsenek továbbjutási szándékaim, csak a bennmaradás a cél, és egyelőre jól haladok. Tehát most rohadt nagyot erősített a védelmén, de engem ez nem nagyon zavar. Én a 2 meccsünkből 1-en megcsíptem Tőle 3 pontot, a többiek majd aggódhatnak
Zs
Ui.: nos igen nagy erősítést eszközölt. Egy nagyon jónak tűnő kapust vett több mint 1 milliárdért, és 2 db jónak tűnő védőt, bár ha jól nézem, nem nagyon specesek.
-
zsolli
addikt
Valaki megnézné nekem, hogy mennyi a játékosaim össz. TSI-je?
Abból nagyjából tudok következtetni az edzésre.
Edzés előtt kb. 120-122.000 volt.Előre is köszönöm.
Zs
Ui.: csapat: Sörhas

-
zsolli
addikt
Nekem hűvös felett van a TS-em, de lassan közelít hűvös felé, tehát nemsokára beáll középértékre.
Az önbizalmam kiváló, mert múlt hét szombaton esélytelenebbként 2 góllal nyertem.
Az önbizalom amúgy elég furfangos dolog. Van, amikor vereség esetén is nőhet, és van, amikor győzelem esetén is csökkenhet. Ez függ attól, hogy a mérkőzés előtt mi a szurkolói elvárás.
Ha pl. az, hogy "ki fogunk kapni", és mondjuk ki is kapsz de lősz gólt (legyen mondjuk a végeredmény 5-3), akkor nőni fog, mert a szurkolók szeretik, hogy harcoltál.
Lehet, hogy nem csak feltétlen az ertedménytől függ, hanem hogy meccs közben hogy születtek a gólok. Előző szezonban egy vereségemnél, ahol a szurkolók is vereséget vártak, kikaptam 5-3-ra, de úgy, hogy 3-szor vezettem a meccsen. Na akkor nőtt a szurkolói hangulatom is.
Ja várj...
...lehet keverem a kettőt...de szerintem az önbizalomnak is jót tesz...
...talán.Egy biztos, minél magasabb az önbizalom, annál jobb a helyzetkihasználás.
Zs
-
-
Gonosz15
aktív tag
Egyik csatáromnak -1390 TSI, Oookééé

-
gooool
őstag
Nos a mostani edzés hozott is meg nem is a konyhára.
Tömören:TSI: +3060/-1220
Formák: +3/-5
Egyik szélsőm erőben lépett egy szintet, illetve végre a negyedik védőm is kiemelkedő lett,így a legalsó szint ebben a sorban ez lett, szóval most már átállok a szélsőjátékra.
A stadiont is bővítem 1500-al,most már marad a kuporgatás a középpályára, addig pedig minden erőmmel a már említett szélsőjátékot fogom edzeni.zsolli:
Sztem elnagyolt az a bevásárlás,amit a legfőbb ellenfeled tartott...de kinek a pap,kinek a paplan...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
plus44
veterán
na mindegy meghagyom a magot, a többi megy, aztán majd meglátom mi lesz. Jelenleg pénzt akarok gyűjteni, de nagyon lassan megy, mert a meccsekből alig jön be egy kevés hétről hétre. Most is elmentem németországba egy barátságos meccs kedvéért. 1200e volt az utazás és befolyt a meccsből 1100e. tehát kvázi 100e minuszba mentem át.

ui: TS? Az mi is lenne? A TSI?
-
zsolli
addikt
Kitartás cimbora.
Néztem a meccsed és hidd el, "sírtam". Pontrúgással és SE-vel vert meg.
Teljesen jó volt a taktika, talán még a bals zélsőt középre lehetett volna irányítani a kp miatt, de anélkül is nyerni kellett volna.
Rohadtul sajnáltam
Az edzővel egyelőre ne foglalkozz, a lényeg, hogy még jó, így az edzés miatt tökéletes lesz. A vezetői képesség meg nem számít, ha nem PIC-elsz Mots-olsz már.
Lehet, úgy járnál a legjobban, ha eladnád az edzett védőidet, és újakat vennél, de azok már jobbak (Specesebbek) lennének, ill. nem edzett posztra tapasztalt pontrugót is lehetne vásárolni. Remélem azért köztünk maradsz

-
r0by
addikt
Nah, megjöttem, de ahogy nézem szopok minden téren, kb. ki fogok esni a 7-ed osztályba

Nem értem, hogy miért, ráadásul most már az edzőm vezetői képessége is esett, pocsék lett.
Ez kb. azt jelenti, hogy minden lovém el fog menni edzőre. Tetszik, hogy szinte 1 szezont sem bírt ki.
Azt hittem, hogy majd jót tesz nekem fejben a szünet, de sajna pont az ellenkezője sült el, a del acc közelebb állna a valósághoz. De majd holnap jobban szemügyre veszem, hogy ne első látszatra döntsek... -
zsolli
addikt
Akit múlt héten megvertem 4-2-re, bevásárolt cirka 2 milliárdért 2 védőt, meg egy kapust

Asszem a visszavágón labdába sem rúgok

-
zsolli
addikt
A kp-k remélem még nincsenek 18 évesek

Gratula
De szép időszak is volt...
...szinte minden héten volt 1-2 szintlépés...
...bezzeg most, hogy már mind kezd szuper lenni, csatárok meg védők lépnek szinten töredékedzésből
A csatár öreg és dobálja a skilleket, vagy a formája-erőnléte csökkent?
-
ftc
nagyúr
2KP-m szintet lépett jóról remekre!
Egyik csatárom eg 12 000TIS-t vesztett 2 hét alatt

-
zsolli
addikt
Neeee. Nem tudom, hogy állsz tartalékkal, ezt Te látod át.
Nekem 3 csatárom van. 2 a bajnokin játszik, és van az öreg Bundesligásom, aki a barátságosokon lövi a gólokat

Az öreg dobálja a skilljeit, de azért előjön belőle a rutin

Van 3 jobbacska védőm (persze nem fiatalok), Őket nem merem barátságoson játszatni, mert félek, hogy lerúgják Őket.
Így barátságoson 4-5-1-ben állok fel, de a 4. védőnek most speciel az edzőm volt betéve majd egész meccs alatt. Hozott is 0 csillagot

Szerintem vennem kéne majd egy jobb csatárt...
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)