Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
R0by meccse sem egyszerű

-
zsolli
addikt
Newpest kolléga meg iskoláz

-
zsolli
addikt
B@sszus, Heihachi meccsén is elkezdtek röpködni a gólok.
-
zsolli
addikt
Patricknál magas az önbizalom a játékosoknál.
Nálam 2-3 ide, csak úgy röpködtek a gólok. Egyenlő arányú birtoklás van

Aggódom....
-
r0by
addikt

Jó kis játékosa van egyik csoportbeli csapatomnak. Mármint a lőtt gólok száma az érdekes.
-
r0by
addikt
Győzelmet és sérülésmentes sok gólt ma mindenkinek.
Ma szerintem ki fogok kapni, bár otthon játszom, de sokkal erősebb jön hozzám. Ráadásul van sérültem és eltiltottam is
-
koxos:8]
senior tag
Tegnap nem voltam, most néztem meg a meccsünket.
Hát elég érdekes ez az open azért.Ha 5 kp-val állok fel akkor kapok egy hatost.
Tegnap meg egy csatárral és egy ékkel játszottam, erre lőttem Heihachinak 3-at.
Arról nem beszélve, hogy aki lesérült szélsőm helyett védő jött be.
Aki még rúgott is a meccsen egy gólt.Szval nem tudom mi alapján nyer valaki.
-
heihachi
addikt
Ehhh, megint kiszívtam. Ahogy nézem, teljesen mindegy, hogy erősebb a védelem 1-2 ponttal, mint az ellenfél támadása, ettől még simán lehet gólt lőni. Nagyon nem érdemes védekezésre gyúrni. Mivel a gyengébb támadás is jó, ezért arra sem érdemes gyúrni. Csak a középpálya.
-
Dolby
senior tag
Mennyi idős?
ha senki más nincs aki miatt fontos lenne vmilyen edzés akkor sztem tegyed be hátra szélre és eressz rá elsődleges védekezés másodlagos szélsőjátékot hogy az még kiderüljön. Aztán egy barátságoson megnézheted a gólszerzését is, ott úgyis kisebb az edzés hatékonyság és ha kiderül h a szélső is edzhető képesség akkor azt beteszed elsődlegesnek gsz-t másodlagosnak és csupa olyat teszel köré akiről már tudod a gólszerzést hogy tuti az övét jelezze. persze ha más is van akit edzel akkor jobban ki kell gondolni :-) Amúgy szerintem nem rossz playa, bár nem ifi esélyes de azért lesz ára ha eladod.
-
ftc
nagyúr
Ifikről kérdés:
Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerű (maximum jó)
Játékszervezés: gyenge (maximum középszerű)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: középszerű (maximum középszerű)
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenérdeems védekezést edzetnem vele?
-
ftc
nagyúr
Hm legalább 2-1-re számítottam

-
zsolli
addikt
-
Dolby
senior tag
Úgy értettem a fejtörést hogy az az egyetlen meccs ahol viszonylag sok tipp érkezett mindkettőnk győzelmére :-P
Az erőnléttel kapcsolatban olyan korán kell cserélned? Az ellenfél erőnléte tudtommal olyan szempontból nem számít, hogy nem fáradnak a tieid hamarabb el. Azt kéne megnézni korábbi meccsekből hogy mennyire fáradnak le a végére. Én úgy szoktam, hogy 70-75. percnél cserélek ha középszerű körül van az erőnlét, így semennyi, vagy max fél csillag megy le mire lecserélem. Az 50. perc szerintem olyan csapnivaló környékinél kell.
Nincs valakinek fáradásra számolója? :-D
-
zsolli
addikt
A szélső cseréje még is csak spec nélküli, elnéztem. Az 5. legjobb kp-m.
-
zsolli
addikt
Látom a mi meccsünk okozott másnak is a legnagyobb fejtörést, a többi kicsit tisztább a tippekben :-D
Ezt hol látod?
Mellesleg szerintem arról van szó, hogy Te vagy az "új fiú", nem ismerik a csapatod

Bár én megnéztelek a HT-n, és hümmögve leszögeztem, hogy Téged sem foglak elverni
Zs
-
zsolli
addikt
Waoh!

Akkor ezért néztél meg hajnali 6-7 között

Köszönöm a tanácsod, de...
...figyelj mit állítottam be (
):
- bal oldalt támadok, ahogy csak tudok (szh-sz támadó, csatér szélre..)
- jobb szélső befelé irányítva
- jobb "hátvéd" is támadóban (így jobb a középpálya)Azért nem a 4. legjobb kp-met tettem jobb szélre, mert asszem 55-60. perc környékén lecserélem a 3. legjobbamat. A jobb szélsőt is lecserélem valamikor ekkortájt.
Muszáj, mert ellenfelemnek rohadt magasak az erőnlétei, így a jobb szélső, és az egyik belső kp cseréjével talán marad a birtoklás.Ja, és a bal szélső (támadó) melletti belső kp-t is ki kellett irányítanom szélre, mert így érem el a legmagasabb támadó értékelést. Sajnos a két legjobb szélsőmnek, mint fentebb írtam, középszerű a formájuk. Emiatt a max. támadás, amit tudok nyújtani, az a megfelelő

Ez van

És természetesen köszönöm szépen a segítséget, nagyon jól esett

-
Dolby
senior tag
Látom a mi meccsünk okozott másnak is a legnagyobb fejtörést, a többi kicsit tisztább a tippekben :-D
zsolli: Amennyire lehet baloldalt támadj, jobb oldalt (és középen de az jön vele) védekezz. Középpályát pedig erősítsd amennyire csak tudod, akár úgy is hogy egyik oldalon közép felé irányítod a szélsőt és oda ne igazi szélsőjátékost tegyél hanem a 4. legjobb játékszervezős-t. Birtoklás és támadás amivel meg tudod verni mert ahogy nézem nincs igazán hátvéded.. Azon majd változtatni kéne :-D A széleken támadás általában jó, de ahhoz kicsit figyelni kell majd a jövőben hogy a szélsőjáték képességeid legalább a csatárnál, de esetleg még a támadó oldal szélsőjátékosánál is jobb legyen kicsit. Illene picit jó felé vinni a taktika szintjét :-)
Ja és picit részesítsd előnyben a speces játékosaidat - persze csak amik jó speccel rendelkeznek az adott posztra - mert kreatív játékozik mindig, amit kihasználhatsz ha neked van több speces játékosod.
Persze ez csak tipp, te ismered jobban az ellenfelet és a saját csapatodat :-)
-
zsolli
addikt
Melózom, így csak emlékezetből tudom mondani az edzés eredményt, bár nem nagy szám sajna.
Talán +2/-3 a forma változás, vagy fordítva.
Egy játékosom lépett szintet jsz-ből, 1-nek meg nőtt az erőnléte.
A TSI változás az jó volt. Pluszban akár 6-7.000 is volt talán, mínuszba meg talán 1-200.Sajnos a két jobb szélsőmnek nem mozdult felfelé a formája középszerűről, ezért nagyon sanszos a szombati zakó. Igaz beállhatnék 4-5-1-be, a középályára hivatkozván és reménykedvén...
...de már nem érdekel.
Támadunk oszt kész, ha már ki is kapunk legalább dolgoztassuk meg az ellenfél védelmét
Zs
-
heihachi
addikt
Jó, de annyira szar ez a felület, annyira nem felhasználó barát...
Én tuti beállítottam a 11 embert, csak utána még kísérletezgettem más beállításokkal, és ezek szerint sikerült elbasznom, de miért nem szól, hogy hé, tényleg 10 emberrel akarsz játszani???Nem is az a baj, hogy kikaptam, hanem hogy egy ilyen amatőrség miatt (is) kaptam ki

Edzés: 8 forma hanyatlásom volt és 5 javulás. Gáz, mert az első ellen nyomom hétvégén

-
zsolli
addikt
Én 1-1-et tippeltem. Engem is meglepett a 10 emberes "magabiztosság'

Szerintem vacillált a 3-5-2 és a 4-5-1 között. Majd a 3-5-2-ről leszedte az egyik csatárt, de elfelejtette betenni a 4. védőt.
De lehet, hogy csak R0by lefizette a kulisszák mögött

Heihachi, csak viccelünk ám, remélem érted

-
Dolby
senior tag
Amúgy az elején a játékstílusa a csapatnak mit takar? Persze a védekező támadó rendben van. De a prof az a se neme védekező se nem támadó akar lenni csak szupertitkos megfogalmazásban? :-)
-
zsolli
addikt

20 éves?
Az lassan öregnek számít
Amint néztem, egy hét múlva játszhat. Ladoo bemákolta ezt, bezzeg ellenem már egészséges lesz a kapusod...
...pedig tudom ellened a taktikát:
minden posztról lerúgni a kulcsembereket, közben ártatlan arcot vágva a labdára mutatva értetlenkedni....
-
ftc
nagyúr
16-an vagyunk edzővel?
mondtam, hogy kevés a playa
de most nincs pénz...ha 2-3 leszek veszek tölteléket bele...illetve 22-s keret lenen az ideális...lehet meglépem! csak az a gond, hogy a B csapat nalam nem lehetne 1-el rosszabb képességűTegnapi sérüléseim:
43. perc: Emil Barkholt térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére Robert-Jan Mücke állt be.
72:49 Wolfhard Kunowski egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 72. percében Desiderio Muñoz
kapusom 20 éves vén róka elég vicces

-
Dolby
senior tag
Az tényleg úgy van, hogy nagyobb a tapasztalat nemzetközinél. De azért nem fog minden héten nőni a tapasztalat :-D
Bajnoki: 1
Kupa: 2
Barátságos: 0,1
Nemzetközi barátságos: 0,2
Hattrick Masters: 2-3
Válogatott tétmeccs: 10
Válogatott barátságos: 3-4A szintek nagyjából 25-28 pontonként vannak ha jól emlékszem. Szóval 1-2 nem nemzetközi bari nem fog hanyatt fektetni tapasztalatban :-D
-
r0by
addikt
HT-ban is nyomhatunk majd egyszer.
Eddig próbáltam mindig külföldi csapatokkal meccselni, de nem veszem észre, hogy a tapasztalat nőne. Pedig a súgóban azt írják, hogy ettől növekszik... De ha nem ettől, akkor mitől?Tegnapi meccsen akkor mákom volt heihachi ellen, hogy lemaradt egy csatára
Több helyzetem volt (ezt nem tudom, hogy mennyire tudható be a minusz 1 csatárnak), ráadásul kihagyott szegény egy tizit is. Viszont csak egy sárgalap volt, és nem sérült le senki. -
keru14
tag
Most nézem h tippelésben a 3. vagyok, nekem ez megy nagyobb sikerrel

-
zsolli
addikt
Nekem mondod?
Lassan már a kezdő 11-et sem tudom felállítani, annyira sovány kispaddal nyomulok
Nézd meg Balu-t, 16 emberrel nevezett, én meg 20-szal (edzővel együtt
). Nem azért, mert ilyen magabiztosak vagyunk, hanem egyszerűen nincs több 
Egyéb: még mindig érdekelne, hogy ki tippelt az én győzelmemre?

-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Sajnálom a kapusod, bár lehet, emiatt esélyem lesz ellened

Meséljetek, tippverseny hogy áll?
Újpest igen nagy zakót kapott, de még tud meglepetést okozni a másik két csapatnak.
Roby és Heihachi meccsén "csak" 1 gól született, de szerintem ez nem tükrözi igazán, hogy mekkora összecsapás lehetett
-
zsolli
addikt
Köszi Ladoo

Én 3-1-et tippeltem, 2-0 lett. 1 db 11-essel

Na, nincs sérülés, lap, és kisebb zakó lett, mint vártam
Zs
-
-
Dolby
senior tag
Nem mondom hogy nem pillantottam rá a meccseidre :-D De mondjuk olyan szempontból mindegy, hogy elég egyenletes a védelmem szóval nem csináltam world class védelmet a támadó oldaladra :-)
Viszont az 5ös középpályán meglepődtem. A B középpályásaim megfelelő átlagosat játszottak ma délelőtt hattrickon, itt meg a jobbik csapat középszerű? -
heihachi
addikt
Konkrétan 3-5-1-ben mentek ki a fiaim a pályára
Ezt a fost... -
zsolli
addikt
Srácok, nem viccelek, nem találom az Open logóját

Nem tudok belépni

-
zsolli
addikt
Nekem nem jelenik meg az Open.
Nem tudok belépni
Nálam van a bibi? -
Dolby
senior tag
A traininges kártyák amik azt írják hogy megnövelik a ... skill edzését az azonnal hat a kövi meccsre, vagy a következő meccsen edz, és utána lesz magasabb a skill? :-)
-
zsolli
addikt

Két emberemet elfelejtettem behozni
Az egyik csoportvezetőmmel szoktak jönni, de Ő most bent volt délután túlórába.
Meg volt beszélve, hogy este beugrom értük (arrafelé jövök).
Erre nem elfelejtettem?

21:25-kor már nagyban váltom a délutános kollégát, amikor csörög a telefon...
...na mondom kijaf@szom nem jön be...
...meglátom ki hív, és akkor esett le
Szegények, jöhettek busszal, kicsit késve. Természetesen nem vontam le az idejüket

-
heihachi
addikt
Na akkor 19:00-kor rányomtam a startra, megvolt a csoport sorsolás, a menterend sorsolása, és kaptunk kártyákat.
A csoportok:
Sajnos a játékot nem igazán érdekelte, hogy én két játéknapot jelöltem meg, így 24 óráról számol vissza, hogy addig kell taktikát beállítani. Nagyon valószínű, hogy valami bug, minden esetre készüljetek fel, hogy lehet megint naponta lesznek a meccsek...
Senki ne felejtsen el tippelni, értékes kártyákat lehet érte kapni.
-
ftc
nagyúr
Láttátok HT-ben az irodát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest