Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Úr Isten, megvolt az első sikeres átigazolási tranzakcióm
Vettem egy szélsőt, egy hónapig játszattam, fejlődött 1 szintet a szélsőjátéka, és továbbadtam majdnem háromszoros áron
21k-ért vettem, és 60k-ért adtam el (bár abból csak 53k illet meg). Mekkora öröm
Eddig mindig csak buktam ezeken, ez az első értékelhető üzletem
-
zsolli
addikt
-
-
zsolli
addikt
Na, ma már 15 szurkoló jött
Zs
-
ftc
nagyúr
Csatárom:
Károly Mikáczó (261425602)
Forma: csapnivaló, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.TSI: 11 670
Fizetés: 8 028 €/hét, a 20%-os prémiumot is beleértveelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 12/20 lenyűgöző
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóKP
Sergio Alberani (223228989)
Forma: jó, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata középszerű, és pocsék vezetői képessége van.TSI: 25 650
Fizetés: 12 876 €/hét, a 20%-os prémiumot is beleértveVédés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóHelyette van 2db KP-m igaz 12-14 000 TIS s csak ragyogók
-
zsolli
addikt
Csatárokat edzel nem?
Ha igen, szerintem ne add el a rossz formájút. Gondolom a képességeivel nincs gond, és kellően jól fejlődik az edzések miatt. Mivel már sok energiád és pénzed van benne, javaslom, hogy a barátságosokon játszasd. Aztán lehet, hogy szezon vége felé megindul felfelé a formája.
Nekem is van csapnivaló formájú edzett fiatalom, de a "B" csapatban elfér, és Ő is szépen kapja az edzéseket. Lehet, hogy amikor pont Ő lesz csúcsformában, akkor egy jelenlegi "A" csapatos fog "leépülni".
Zs
-
Patrick
addikt
Nyertem 6-1-re otthon, elszakadtam a a kieső zónától és 1 pontra van az 5. hely.
Csatárom aki WC szintü és technikás, szikrázó napsütésben hozta a formáját.11 csillag.
Amúgy, ha nem találod a formáját én azt szoktam csinálni, hogy pl ha bal oldali csatár, akkor átteszem a jobb oldali pozícióba. Ilyeneket szoktam.
-
zsolli
addikt
Ez a meccs is megér egy misét: 321730113
És ez a csoportomban történt: 321758841
Nem semmik.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6174 üzenetére
Nézd meg a meccsem. Nagyon becsaptam az ellenfelem.
A jobbik védőjét arra az oldalra (bal) tette, ahol a múltkori jó értékelésű támadásom volt (jobb).
De most "megfordítottam a csapatot", így a bal oldali támadásom volt a kajakabb, ami szerencsére elég volt a gyengébb jobb oldali védelme ellen.
Mind a 2 gólomat onnan lőttem.Zs
-
zsolli
addikt
Uram atyám, ezt a meccset nézzétek meg: 321734037
Ezek után van értelme számolgatni, taktikázni?
Zs
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #6166 üzenetére
Na ki is kaptam, de ez még érthetetlenebb, mint a múltkori döntetlen. Olyan szar támadása volt az ellenfelemnek, hogy azzal gólt lőni egy vicc.
Na most nézem, 3 helyzete volt, mindhárom különleges esemény, egy gól, amúgy meg normál helyzete nem volt, igaz nekem is csak kettő, pedig a középpályám is jobb volt.
-
zsolli
addikt
Na hazaértem.
Skacok, megint nyertem, hihetetlen
2-1-re nyertem, juhééééééééé
Zs
-
ftc
nagyúr
3-0 ide
mit csinaljak az egyik csatárommal? nagyon nics formában...
27 éves kp-t adjam el szerintetke még pénzt kapok érte?
-
heihachi
addikt
Hát ezt nem hiszem el, vezetést szerzett az ellenfelem. Kurvára meg kellett volna vernem vagy 0-5-ra, erre 1-0 oda. Kezd kicsit frusztrálni ez a játék.
-
heihachi
addikt
A vendégek nem tudtak a minimálisan szükséges 9 játékossal kiállni, így játék nélküli vereséget szenvedtek.
Az igen -
Gonosz15
aktív tag
6. perc: Zoltán Bánffy (GreenWhite11) csúnyán meglökte a labdáért vele versenyt futó másik játékost, ezért azonnal és végleg lezavarták a pályáról.
Hm....
-
zsolli
addikt
Edző marad, jó lesz az még. Akkor fogom cserélni, ha pocsékra vált a vezetői képessége.
Attól függ, ez mikor következik be. Jövő szezon elején akkor újból külsős jó/csapnivaló lesz, de akkor már veszek egy magas tapasztalatú, magas vezetői képességű játékost nem edzett posztra, és a nálam töltött 1 szezonja után megteszem edzővé.Meglátjuk, hogy a kulcsjátékosok most mennyire tartják meg a formájukat. Lehet, kezdenek fáradni. Pedig pont a duplázó meccsig kéne még bírniuk.
Igaz az egyik kp-m formája remekről-jóra "esett", tehát ez egyelőre még nem katasztrófa
Zs
-
zsolli
addikt
Hááááát, nem is tudom...
TSI: +2670/-240
Forma: +2/-4
1 szintlépés játékszervezésből (remekről-nagyszerűre).Az öreg csatáromnak és két nagyon jó kp-nak csökkent 1 szintet a formája
Zs
-
-
ftc
nagyúr
ehh megint majdnem elfelejtetem, hogy ifi meccsem van
kapust kerestetek ezekkel az emberekkel....
-
zsolli
addikt
Én kp-t edzek, és nem így csinálom.
Szombaton a bajnokin mindig a legjobb 3 kp-m van középen (a szélsők általában adottak).
A szerdai barátságoson a gyengébb formájú, vagy kevesebbet nyújtó kp-k vannak középen, ill. az egyik szélen az 50%-os edzéshelyen.
Barátságos meccsen középpályás cserére az "A" csapatos jobbik szélsőmet teszem be, hogy ha sérülés van edzett ifinél, akkor Ő kapjon valamennyi időre 100%-os edzést. De persze ez nem tervezett csere, csak ha lerúgják valamelyiket.
Persze ez nálad nem így műxik, mert mindenki 100%-os edzést kap.Én nem rizikóznám az "A" csapatos középpályásaim játékát barátságoson, semmilyen poszton sem, mert félek, hogy lesérülnek. Így oda az edzés, oda esetleg pár pont a bajnokságban stb..
De persze ez csak az én véleményem.
Zs
-
Patrick
addikt
Mono volt az első két hétben. Azóta kb 1 milliárd és egy picit felette ér a földöntúli 20 éves. Most vettem egy 18 éves ragyogó kapust, 28 napos asszem. És csak titániig fogom edzeni, kivéve, ha nem úgy lép, hogy pont szezon elején lesz 20 éves földöntúli.
Mindenesetre a term feletti kapusom, amint titáni lesz el is adom. Aztán jöhet egy wc védő. -
r0by
addikt
Mondjuk azt csak most nézem, hogy a formaromlás az az új edzőmé, szóval így mág fényessebb
Nem tudom egyébként, hogy ez a jóság az edzésekre, simán csak az edzőcsere volt a megoldás. Csak azért kérdem, mert az új edzővel kezdtem azt csinálni, hogy például ha szombaton 4-5-1-et nyomok, akkor szerdán 5-4-1-et, de úgy, hogy aki szombaton az ötös-be tartozott, az most megint azt ötösbe van, csak teljesen hátra került, míg a 4-es csoport meg ugye előre. Persze azért 1-2 személy változik.
Csinálja még valaki így? Vagy mindenki így csinálja? -
zsolli
addikt
Bár nem tőlem kérdezted...
Nálam is voltak szintlépések tapasztalat téren. Még az öreg Bundesligás csatáromnál is.Igaz, hogy a tapasztalat a hétfői frissítésnél változik.
Hétfőként még tanácsos megnézni az edző vezetői képességét, mert ha esik, akkor akkor fog.
Mivel Te most alkalmaztad, így remélhetőleg ezt a szezont, és a következőből még jópár meccset kibír csapnivaló szinten.Zs
-
Patrick
addikt
Nekem jó szar edzésem volt. A földöntúli kapusom is csak épp hogy 1 milliárdét elkelt. Monoskillest már nem is éri meg feledzeni erre a szintre.
Egy fiatal WC csatit tudtam venni. Egy ragyogó ifi kapust és egy kiem védőt még. -
r0by
addikt
Ejjjjj, ilyen edzésem lesz mégegy, az biztos:
TSI: +4530/-80
Forma: +8/-1
Skillup: 3 védekezésből és 2 erőnlét. -
heihachi
addikt
8 forma romlásom volt, és 4 javulás
Na asszem a köv meccs is nehéz lesz...
-
zsolli
addikt
Na jól elpáholták a skacokat
70-es védelmi statja volt a cseh srácnak
Igaz, hogy a jobbik középhátvédjét lerúgtam 2 hétre...
Most már csak a holnapi edzés a kérdéses. Kezdek attól félni, hogy a csúcsformában lévő csapatom szépen lassan elkezd leereszteni...
Állítólag egy teljes szezonon át nem lehet csúcson mindenki.Zs
-
Patrick
addikt
Nah, a kövi kupameccsem hazai pályán lesz, verhető az ellenfél, szal bizakodó vagyok.
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6139 üzenetére
Köszi szépen
Az eredmény nem lényeges, csak sérülés ne legyen. A csatárokat és Bajalovicot féltettem, mert rájuk lehet, hogy szükségem lesz szombaton.
A jelenleg legjobb védőmet nem is játszattam, le ne sérüljön, így sejtettem, hogy ha kap kontrát, az be is megy
Zs
Ui.: még egyszer köszi
-
zsolli
addikt
Az én meccsem 14:00-kor kezdődött, de mivel melózom, megint nem látom...
Valaki megnézné, hogy mi lett a meccsen, lesérűlt-e valakim?
Csapat neve: Sörhas
Zs
-
zsolli
addikt
Huhha...
Na szép, akkor nemsokára nálunk is balhés lehet a cucu...
Mondjuk nekem ez csak a 2. szezonom, és eddig mind a kétszer a "nem vagyunk idevalóak" volt a szurkolók hozzáállása a bajnoki csoportomhoz. A bajok nyilván akkor fognak kezdődni, ha bent maradok VI.-ban, aztán majd a kereplők jobb helyezést várnak el a csapattól, amit persze nem adunk majd meg
Zs
-
Patrick
addikt
2578 van nekem, de volt már 3000 felett még NB III-ban.
-
Gonosz15
aktív tag
Barátságos meccs valaki? Fiatalokkal mennék
-
r0by
addikt
A táblázat szerint nálam is okés a 10 szurkoló. És ugye nekem csak egy szóvivőm van.
Lehet, hogy inkább segédedzőt kellene felvennem, mert látom, hogy kettőtöknél a háromból 10 van. Nekem most éppen 8. -
zsolli
addikt
Hoppá, ebben a pillanatban találtam ezt a HT fórumon:
maximum csatlakozható szurkolói szám
Aztán, hogy ez a szám mennyiben függ a szóvivők számától, vagy a szurkolói hangulattól, azt nem tudom
Zs
-
zsolli
addikt
Pozíció Felvéve Költség/hét
Segédedző 10 3 600 eFt
Sportpszichológus 2 720 eFt
Szóvivő 4 1 440 eFt
Gyúró 4 1 440 eFt
Orvos 0 0 eFt
Összesen 20 7 200 eFtSzurkolói klub: 830 tag
A szurkolók hangulata: karneváli
Célkitűzés a szezonban: Nem vagyunk idevalók2011-04-25: +14
2011-04-21: +11
2011-04-18: +11
2011-04-14: +11
2011-04-11: +11A szponzorok hangulata: fellegjáró
-
Gonosz15
aktív tag
Segédedző 2 720 eFt
Sportpszichológus 2 720 eFt
Szóvivő 5 1 800 eFt
Gyúró 2 720 eFt
Orvos 3 1 080 eFt
Összesen 14 5 040 eFtSzurkolói klub: 1 064 tag
A szurkolók hangulata: higgadt
Célkitűzés a szezonban: Nem vagyunk idevalók2011-04-25: +6
2011-04-21: +7
2011-04-18: +7
2011-04-14: +6
2011-04-11: +6 -
Patrick
addikt
Segédedző 10
Sportpszichológus 7
Szóvivő 10
Gyúró 3
Orvos 0 -
r0by
addikt
Nekem perpill 1 szóvivőm van, 1035 szurkolóval.
Most mámoros hangulatban vannak, és 10 új szurkoló csatlakozott. -
zsolli
addikt
Eddig már "csak" 11 szurkoló jött, de a tegnap előtti győzelmem miatti szurkolói hangulat növekedésnek köszönhetően ma már ismét 14 szurkoló csatlakozott a gárdához
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #6116 üzenetére
Most így kapásból annyi rémlik, hogy csak a frissen húzott ifiket lehet megmutatni a fórumon.
De olvasd el a szabályokat a felső fejlécben, mert azt hiszem 2 napnál nem régebbi húzás (17 éves) lehet benne, azon felül bünti jár.
Zs
Ui.: Roby, férfi volnék (a javából
), és természetesen én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
Patrick
addikt
Srácok, a játékosok hirdetése topic vagy rész az hol van, mert régebben használtam, oda büntetés nélkül lehetett playert linkelni, de nem tudom merre keressem. :S
-
r0by
addikt
Mindenkinek kívánok boldog húsvétot, sok locsolkodót/locsolkodást
Nem tudom eldönteni, hogy fiúkkal vagy lányokkal fórumozgatok itt
Bár mondjuk a Sörhas Fc nem is tudom melyik nemnek jut eszébe. Bár ha jobban belegondolok..., na de ez már off topic -
ftc
nagyúr
Eh a mai meccsmeen éphogy nyertem 2-1-re nem szereti a cspatom ha esik az eső
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6111 üzenetére
Én is rizikóztam, nem is tudom miben reménykedtem...
...végül bejött.
Első meccs, ahol az egyik szélső támadásom elérte a jó szintet, feladván azon oldal védelmét. A középpályában bíztam, és mákom volt.
Igaz, ez hazardírozásnak számít, de tulajdonképpen esélytelen voltam, így belefért.Főleg idegenben...
...ahol inkább a védekezést javasolják...Zs
-
heihachi
addikt
Sebaj, ebből is tanultam. Mindig, minden körülmények közt, a biztos tuti 100-0-ásnak kinéző meccsekre is a legjobb kerettel kell kiállni, nem szabad taktikázni. Próbáltam a fiatalokat játszatni, nem biztos, de lehet ez lett a vesztem. Legközelebb nem próbálkozok, megy a legerősebb csapat minden meccsre.
-
zsolli
addikt
Szurkolóim hangulata a szezon elejétől kezdve:
- 1. bajnoki: győzelem (karneváli-10)
- kupa: vereség (fellegjáró-9)
- 2. bajnoki: vereség (mámoros-8)
- 3. bajnoki: vereség (elégedett-6)
- 4. bajnoki: döntetlen (boldog-7)
- 5. bajnoki: győzelem (karneváli-10) itt amúgy a "ki fogunk kapni" volt az elvárás.Zs
-
heihachi
addikt
Döntetlent nyomtam. A pálya minden részén jobb voltam, és ugyanannyi helyzete és gólja volt, mint nekem. Szánalmas.
-
zsolli
addikt
Köszi szépen
Az Ő értékelése:
HatStats 152
Védelem: 57
Középpálya: 30
Támadás: 65Az enyém:
HatStats 132
Védelem: 42
Középpálya: 42
Támadás: 48Elsőre azt mondanám, hogy Olaf velem volt, de megnézvén az eseményeket, a középpályámnak köszönhetek mindent (ill. az Ő formai hanyatlásának).
Neki 1 helyzete volt, az be is ment, nekem 3 helyzetem, és egy 11-es. A 11-est és 1 helyzetet értékesíteni tudott az öreg pontrugó hátvédemZs
-
zsolli
addikt
Yeeeeeeeeeeeeeees!!!
Hihetetlen, nyertem
Pedig a csoport egyik legjobb csapata, főleg kp-ra nézve, de szerencsére szegény menedzser sérülés és formai gondokkal küzd. Huhh, sikerült kihasználni...
Zs
-
zsolli
addikt
Ááááááááááááááááááááááá, tartsatok ki fiúúúúúúúúúúúk:
86:10
Sörhas megszerezte a vezetést a 86. percben, amikor Doriano Bove bal szélen feljött, majd góllal zárta le az akciót: 1 - 2 .Az öreg pontrugó hátvédem
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sony WH-1000XM5 bluetooth fejhallgató + extra gél fülpára + garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest