Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Különben meg átnéztem a 3-4-es (vereség) és a 3-3-as meccsemet.
Hálákodtam nagyban, közben a 3-4-esnél 5 helyzetem volt, az ellenfélnek meg 4.
A 3-3-asnál meg 4 helyzetem volt, ellenfélnek meg 3.Tehát a gyenge támadásom nem használ ki minden helyzetet, a gyenge védelmem meg lehetővé teszi ellenfeleimnek, hogy minden helyzete góllá érlelődjön
Köv. szezonban komoly erősítésekre lesz szükség. Kéne 1 faintos kapus, minimum 1 szuper védő, és minimum 1 szuper csatár.
És mindez kétszer, az esetleges sérülés-eltiltás miatt
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5997 üzenetére
A poén, hogy amit láttam a csapatodból, nem szorult volna rá az erősítésre. A csoportomban van egy srác, akivel szintén kib@...brált Olaf. 3 meccsét éppenhogy döntetlenre hozta ki, sokkal esélyesebbként. Így 9 pontból 3-at szerzett. Az utolsó 4. meccsén végre nyert.
Azzal vígasztaltam, hogy az első 3 meccséről legalább szerzett 3 pontot, az is több mint a semmi. Bár csoportelső, vagy osztályozós helyre tettem volna a csapatát.Zs
-
Patrick
addikt
Holnapra Mindenkinek sérülésmentes meccset kívánok.
-
-
Patrick
addikt
válasz
Sixkiller6 #49 üzenetére
Holnap kupa.
Elvileg nyerek, be is rendezkedtem úgy.
-
zsolli
addikt
Nekem jól jött ez a döntetlen.
2 csapatot kell oda-vissza megvernem a bent maradáshoz, ezen felül minden pontszerzés "mennyei adomány"Eddig annyira tudtam tartani magam, hogy 0 a gólkülönbségem.
Tehát ugyanannyit kaptam, mint amennyit rúgtam. Tehát 4 pontom van, és 13 rúgott ill. kapott góllal 0 a gólkülönbség.
Persze ez jövőhéten sajna mínuszba fog menni, de hát ez vanZs
-
r0by
addikt
Buktam én is 4-0-ra az idegenbeli meccsem, de ez várható is volt.
A következő két meccs pedig hozható lesz, de nem akarom elkiabálni -
Patrick
addikt
Nyertem 3-1-re odahaza, végre. Bár így is vezetett az ellenfél, csak tudnám mire
Most, aztán be kell indulni, kupában kötelező győzelem, aztán a bajnokságban is. -
heihachi
addikt
Szuper, én meg megállapodtam magammal, hogy 3-4-3-at fogok játszani, és főként fiatalokat, de azért nem tűnik nagyon rossznak a felállásom. A középpályát biztosan bukom, azzal akármit teszek, nem nyerhetem meg, de talán a 3 csatár megoldja azt a kevés helyzetet, amit kapok, ha kapok
-
zsolli
addikt
válasz
nepszter1 #5978 üzenetére
Szerintem a nagyon gyenge középpálya miatt bármilyen erős is volt a támadásod, egyszerűen alig kaptál helyzetet, és elméletileg a két szélen levédekezett, középen volt rés, ott lőttél is 1-et.
Az ellenfélnek nagyon gyenge támadása volt, így csak 2 helyzetet írt ki, abból is csak 1 ment be.Zs
-
zsolli
addikt
Hihetetlen, odahaza tudtam tartani 1 pontot
3-3 lett az eredmény, a középpályát leszámítva mindenhol igencsak erősebb volt az ellen, de a meglévő védelmi erőt az erősebb támadásaira koncentráltam
Zs -
nepszter1
addikt
-
ftc
nagyúr
Ko nyerést midnekinek én a 12. percben evsztek 1-0 -ra
-
zsolli
addikt
3 szintlépésem volt remekről nagyszerűre.
-
Patrick
addikt
Oltári szar edzésem volt, kapusaim nem léptek.:S
-
r0by
addikt
A mostani edzésemre már azt mondom, hogy jó, az eddigiekhez képest
TSI: +3230/-430
Forma: +7/-4
1 Erőnlét javulás
2 Skillup védekezésből -
Gonosz15
aktív tag
http://www95.hattrick.org/Club/Players/YouthPlayer.aspx?YouthPlayerID=101172000
Hm.. Első barátságo meccsén nem is teljesített rosszul
Hogy boratot idézzem: jóféleeee -
zsolli
addikt
Húúúúú ez meleg volt a vége 4-3 lett
Érdemes megnézni: 321562940 2 csere után mi történt a cspatommal
B@sszus FTC
Te lefizetted OlafotEgy kicsivel volt jobb csak a kp-d, az is az első félidőben, és az ellenfél védelme és támadása is jóval erősebb volt.
Ekkora mákotKaptál 2 szabadrúgást, majd 2 szögletet, így lett a 4 gól.
Az ellenfél ha jól láttam, mind a 3 gólját akcióból lőtte.
Nem semmi, gratulálok. Gondolom az ellenfeled sík ideg, és a fórumotokon szentségel és OlafozZs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5962 üzenetére
Szerintem legyen nálad. ~100 szurkolóval van többem, nem hiszem, hogy annyit dobna a nézőszámon, és még is csak úgy jársz jobban, ha nálad van a meccs. Én (szerencsére) tudom hanyagolni a bevételt.
Ráadásul kp-bónuszod is lesz, nekem amúgy is lesz szintlépés a B csapatban is, és remélhetőleg formajavulás is, de majd meglátjuk.
Majd azt mond meg, hogy ilyen esetben (nálad játszott kupaszabályos baráti meccs) mi a teendőm? Neked kell kihívnod, és csak el kell majd fogadnom?
Sosem csináltam ilyet, mindig a kalapba kerültem, és kisorsolt a gépZs
-
zsolli
addikt
Legyen nálad a meccs Heihachi, akkor Tiéd a több bevétel, ill. kapsz kp-bónuszt.
Zs
Ui.: az edzés eredményeimről meg úgy is beszámolok pénteken
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5959 üzenetére
Oké!
A baj az, hogy holnap reggel 08-kor tudok csak kihívást kezdeményezni, vagy elfogadni, de már ~6 körül elindulok egy kollégámért és egy kollegináért.
Leghamarabb péntek estefelé tudok intézkedni ez ügyben.
Amit ígérhetek, továbbra is 4-5-1-ben "B" csapattal állok fel, bár már remek szinten van a formáció.
Természetesen ha menet közben változtatnom kéne valamin, akkor úgy is szólok.Ami még kérdéses, hogy melyikünk stadionjában legyen a meccs, és kupa- vagy normál szabályokkal? (Én kupa szabályost szoktam, mert ott a bevétel 1/3-a idegenben az enyém.
Bár gondolom a mi hatalmas szurkológárdáinknál nem kell olyan óriási lóvéra számítani
Azért is merem bevállalni, mert most szombaton hazai meccsem lesz, ami elvileg teltházas.Zs
Ui.: hoppá, 2 nappal "öregebb" HT-s vagyok
-
zsolli
addikt
Ööööö, a leggyengébb összeállításod olyan, mint az "A" csapatom csúcsértékelése
Heihachi, nézd meg a barátságos meccsem eredményeit:
101
HatStats
Védelem: 39
Középpálya: 39
Támadás: 234-5-1-ben voltam. Szólj ha mehet egy meccs.
Holnap elutazom céges továbbképzésre, péntek este jövök haza. Addigra tudnom kéne mizu.
Most még nem tudom lekötni, mert spanyolból utaznak haza a srácok.Zs
Ui.: jaaa, és most nem rúgtam le senkit
-
zsolli
addikt
Jééééé, csak 2-1-re kaptam ki
Megérte kimenni egy erős spanyol csapathoz kupaszabályos barátságosra
Az odaút 1,2 milla, de a bevétel 2,474 millaZs
-
Patrick
addikt
Kupában nyertem 1-6-ra, kövi ellenfelem is verhető, csak a középpályája erős és ennyiben szinte ki is merül a srác, kötelező győzelem!
-
zsolli
addikt
Mi miért áll be?
"A biztos előny tudatában xy csapat beállt védekezni..."-re gondolsz?
Úgy vettem észre, hogy általában 2 gólos vezetésnél jön ez elő. Még nem próbáltam, de szerintem ezt el lehet kerülni. Pl. beállítás egy utasítást egyik playánál, és a feltétel, hogy bármikor, de két gólos előnynél.
Így amikor a csapat 2 góllal vezet, akkor az utasításod lép érvénybe, így nem kapsz olyan "eventet", hogy a csapat beáll védekezni.
Persze ez nem biztos, csak egy ötlet, még nem próbáltam...
...és mostani bajnokságomban nem is nagyon sűrűn lesz olyan, hogy 2 gólos előnyt szerezzekZs
Ui.: természetesen gratula FTC-nek, és persze Roby-nak is a tisztes helytállásért. Ebből a meccsből is tanultunk valamit...
...venni kell rakétákat -
r0by
addikt
Noh, hát ennyit a fiatalokról, egy helyzetük volt a meccsen, de rakéta hinyában az is kimaradt...
-
zsolli
addikt
Holnap nekem is mocskosul elkeni a számat egy spanyol "B" csapat
És "csessze meg" a HT. Szombaton 36 percig voltam 4-5-1-ben, és nem növekedett a felállás tapasztalata...
Ráadásul 3 gólt is kaptam abban a felállásban...
...na nem mintha eredetiben nem kaptam volnaMost a spanyol brigád ellen ismét 4-5-1-es felállás, nagy arányú vereség várható.
Reméljük nem sérül le senki sem....Zs
-
zsolli
addikt
Na, úgy szupi lesz
A fiatalok nagyon gyorsan fejlődnek a jó edzőnél.
17 év pár napos megfelelő jsz-es 18 éves korára már nagyszerű.
Igaz ez függ attól is, hogy hány naposan vetted, szinten belül hol áll, ill. volt-e sérülés miatti edzéskiesése.
Neked talán még annyival egyszerűbb dolgod van, hogy védekezésnél mind az 5 poszt 100%-os edzéshelyet biztosít.Ami kicsit mellbevág, hogy minden suhancomnak a 18-at betöltvén igen erősen megugrik a fizetése
Kb. 78 ezerről 250 ezerre. Eddig csak a kapusomnak volt 200 ezer feletti heti fizetéseZs
-
r0by
addikt
Jó, azért próbáltam ésszel csinálni.
Csak mint láttad, elvileg biztos a bentmaradásom, és az eddigi 0 pont helyett most 4 van. Szóval harcolok, hogy ne a nem kiesők legrosszabb helyén végezzek, amire persze kicsi az esély..
Így most bátrabban adtam el az öregeket és vettem fiatalokat, aztán edzem őket, készülve a következő szezonra. Próbálok majd külföldi csapatokkal edzőmeccseket játszani, hogy tapsztalat is legyen esetleg skill ugrás. Kezdetnek mondjuk leradírozom ftc-t a pályáról holnap
Az árak meg tényleg elég magasan vannak, így én majd azt fogom megpróbálni, hogy más időpontban nézek játékosok után, mint ahogy eddig. Hátha -
zsolli
addikt
Nem beszélve arról, hogy a mostani szezonban szembesülnöm kell avval, hogy eltiltott vagy lesérült kulcsembereket hogy pótoljak. Tehát kell a tartalék lóvé.
Nézegetem a piacot, de olyan árak vannak, hogy köpni-nyelni nem tudok
Zs -
zsolli
addikt
Héééééé!
Nem azt mondtam, hogy add el az öregeket
Az edzett posztról add el, arra gondoltam. A mi pénztárcánkhoz viszont a nem edzett posztra "sajnos" kellenek az idősebb tapasztalt játékosok. Azt mondják, VI-ban minimum a remeke főskillre szükség van.
Persze ez nálam sincs meg
Középpályán a fiataljaim remekek ill. nagyszerűek (most csütörtökön megint számítok pár szintlépésre), a védelemben 1 öregnek van nagyszerű védekezése, de támadásban jónál több nincs.Most én is számolgatok. Első verzió, hogy gyűjtöm a pénzt, stadiont bővítek és köv. szezon elején nagyobb erősítést végzek kapus-hátvéd-csatár szinten. Második verzió, hogy még ebben a szezonban kell 1-2 posztot erősítenem, de ezt csakis a bentmaradás miatt. Tehát nem célom pl. az élvonal megverése, elég nekem ha 2 csapatot oda-vissza elpáholok. Tehát csak emiatt a két csapat miatt erősítenék, ha szükség van rá.
Az egyiket már "leradíroztam" idegenben 6-1-re. Kérdés, hogy a másikkal mit játszom.Zs
-
r0by
addikt
Szurkolói klub: 1 005 tag
Ejj, átléptem az 1000-es álomhatárt -
zsolli
addikt
Az ifi reménységem a tegnapi edzésriportban már megfelelő védekezésre lépett.
Kiszámoltam, 16 éves és 59 napos korára maxolhat, utána ~16 éves 84 napos korára a szélsőjátékát is maxolhatom.
A másik védőm már rég maxolt védekezésből (max. jó), a 3. emberkém megfelelő védekezésből és szélsőjátékból, de még nem maxolt, tehát szinten belül magas lesz az értékAz átadásáról nincs infóm, de sejtéseim szerint nem lehet rossz.
Aztán most van még egy suhancom, aki asszem 15 éves 75 nap körüli. Ő szélsőjátékból és játékszervezésből megfelelő szintet érhet el, az átadásáról még nála sem tudok semmit.Úgyhogy most keményen kell számolgatnom-mérlegelnem. Persze az U20 esélyes az elsődleges.
Zs
Ui.: következő szezon elején elég szép bevételre számolhatok, de nem akarok elkiabálni semmit sem
-
heihachi
addikt
Igyekeztek a fiúk, 9-1 lett a vége, igaz bot csapat volt. Így most én vagyok az élen, de ez nem tart soká majd sajnos. Főleg a fiatalokat próbáltam játszatni, olyan felállásban, ahogy még soha nem nyomtuk, hogy a következő, immár rohadt nehéz ellenfelem (aki csoda, ha nem lő nekem 9-et, most még Ő a második, és kb 3-szor annyi TSI-je van mint nekem
) ne tudjon a felállásomra következtetni.
-
zsolli
addikt
Heihachi harcol helyettünk is, már 8-1-re vezet
Zs
-
Patrick
addikt
Kikaptam 5-4-re, nem hsizem el 6/6 helyzet, abból 5/4 lett a meccs vége... no comment...
-
zsolli
addikt
B@sszus...:
"83. perc és egy buta szabálytalanság. Sörhas megfogyatkozva volt kénytelen tovább játszani, Siamak Tavakkoli kapott piros lapot. Abszolút jogosan, tegyük hozzá!"
A jobbhátvédem. Minden előjel nélkül, tehát nem volt sárgája.
Ráadásul még csak le se rúgott senkit...Zs
-
ftc
nagyúr
Húúúúú ez meleg volt a vége 4-3 lett
Érdemes megnézni: 321562940 2 csere után mi történt a cspatommal
-
r0by
addikt
A 80. percben kaptam az első eventem. És ki is maradt..
Oh, ugyanaz a user aztán azért a 2. lehetőségét belőtte. 1-1
-
zsolli
addikt
Hát basszus...
"79. perc: Rimas Juozapas Zilinkus csúsztatott fejjel a kapuba egy jobbról érkező beadást, növelve ezzel a formás támadást vezető naposFc előnyét: 4 - 1."
A játékosa nem is jól fejelő. Nincs is jól fejelője!!!
Nekem 3 is van!!!Zs
Már 5-1 oda
-
zsolli
addikt
Hoppá!
Lerúgtam a csapatkapitányát, aki amúgy középhátvéd!!!
Zs
-
ftc
nagyúr
Eddig 4-1 ide...a egyik gólom ollózásból született
-
Patrick
addikt
A pontrúgóm aki varázslatos kihagyta a 11-est remek formában, GG baz+ Egy 6000 tsi-s középszerű formában lévő kapussal szemben... SZÁNALOM
-
Patrick
addikt
4-4, aztán meg 5-4. Mennyi helyzetet kap és mire basszus hát nem hiszem el... 6/7 a helyzetek száma és én birtoklok... azért nincs gyenge védelmem baszki. Nem kaphat több helyzetet...OMG már
-
Patrick
addikt
4-3, még két gól kéne a győzelemhez. Ez volt a 3. helyzetem, neki volt már 5. Elvileg kapok még kettő helyzetet, azt be kell lőni és nyerek! nagyon kell a 3 pont bazz.
-
zsolli
addikt
Sajna a 4-5-1-es felállásomra már a 18. percben kaptam szervezettség visszaesést (megfelelőre), de a 36. percben bejött az öreg Bundesligás csatárom, így visszaálltunk 3-5-2-re.
A második félidő elején a szervezettség visszaállt jóra.Zs
-
zsolli
addikt
Nyah vagyok.
Be kellett fejeznem odakint a hegesztést, úgy fújt a szél.
Első félidő vége. Ellenfelem hazai pályáján 56%-ban birtokol.
3-0-ra sz@pok
1 helyzetem volt, az sem ment be. Az is valami fejelő event volt...
Nem is értem miért ad "jól fejelő" eventet, ha nem lesz belőle gól:
"Ahogy mindig, Jaroslav Rohlena most is jól emelkedett a levegőbe egy szögletet követően, ám a fejese kevéssel célt tévesztett."Az én csapatomban 3 jól fejelő speces van, nála egy sem.
Ja, és begyűjtöttem már 2 db sárgát...
...úgy, hogy le sem sérült az ellenfélnél senkiZs
-
heihachi
addikt
Egy pillanatra rámjött a szívbaj:
11. perc, 1-0 ide
12. perc, 1-1
13. perc, 2-1 ide -
Patrick
addikt
Én birtoklok és kapott 5 helyzetet és abból4-et belőtt bammeg, én meg 2/2-t kaptam... k-ra nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest