- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5699 üzenetére
Megnéztem, Neked is derbi-meccsed volt, tehát helyi, budapesti rangadód.
Tehát számolj azzal, hogy más régióbeli ellenfelednél nem lesz ilyen középpályád, kivéve persze ha jobb formák vagy erőnlétek lesznek.
Ezt találtam erről:
A hazai pálya előnye
A hazai csapatot a nézők is támogatják. Ha otthon játszik a csapatod, általában nagyobb százalékban fogja birtokolni a labdát, mintha idegenben játszanál. A derbimeccsek esetében – amikor mindkét csapat ugyanabból a régióból való – a hazai csapat ugyanolyan mértékben, míg a vendégcsapat 50%-ban élvezi ezt az előnyt. Ha a mérkőzésre semleges pályán kerül sor, egyik csapatnak sem lesz előnye a másikkal szemben.Nekem is ez számított, pluszt adott, na meg persze a szerdai kupa-PIC is.
Zs
Ui.: szerintem most is meg kellett volna verned. Igaz a hatstats oldal most nem műxik, de elnézve az értékeléseket...
-
ftc
nagyúr
Ez kemény volt 1-0 ide... a gól szabadrúgásból esett...
match id: 321562933
-
Gonosz15
aktív tag
Hát a vége 1-1 lett. De úgy érzem szépen helyt álltam! Most 4. vagyok
-
zsolli
addikt
Na, kikerestelek
Basszus, 250-es csapatértékelés
Nekem most csúcsot értek el a skacok, 129 lettSzerintem neked kellett volna nyerni, nagyon kicsit uralta csak a középpályát. Nem semmi meccs. Olaf kib@szott veled
, de legalább kiegyenlítettél
.
Zs
-
zsolli
addikt
Jaaa, 2. vagyok a VI-ban
Ki kell élveznem, mert jövőhéttől erős visszaesés fog következni
-
zsolli
addikt
Maradt a 6-1, ügyesek voltak a fiúk
2 meccsen 2-5-3-ban álltam fel, múltkor lazáztam, most normál volt a hozzáállás, és a régi 3-5-2-ben léptem pályára.
48-as (!!!) értékelést hozott a középpályám.
Még sosem volt 40 felett.Zs
-
Patrick
addikt
3-3 lett 3-0-ról. Majdnem megfordítottam.
-
-
r0by
addikt
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Jó neked, a jó rajt sokat számít
Oh, mik vannak, 10 emberrel is megy?
A meccs 71. percében tombolt a lelátó, amikor a hazaiak játékosa, Aleksandar Pecelj középen kilépett az ellenfél védői között, és higgadtan a kapuba gurított. Így már 2 - 1. -
zsolli
addikt
5-1 ide!!!
Az öreg csatárom is betaláltKellett az a pontrugó, már a 2. szabadrúgást hagyják ki.
-
r0by
addikt
Nah, asszem nekem annyi. 2 sárgát összeszedet az egyik játékosom => piros
-
zsolli
addikt
4-1 ide (56. perc)
Remélem már nem fordít az ellen...Az 1 gólja asszem SE, de majd meglátjuk a meccs végi "kiértékelésemnél"
Zs
-
zsolli
addikt
Na, mire idejutottam, már 1-3 ide
A nemrég vett öreg középhátvédem lőtt 2-t
1-et akcióból, 1-et 11-esből.
Ellenfelem kapott 1 sárgát, és 59%-ban enyém a birtoklás. -
r0by
addikt
Vezettem egészen a 31. percig, aztán kiegyenlített az ellen. Ha jól belegondolok, talán a döntetlen is jó lehetne nekem
-
Gonosz15
aktív tag
Cartoon vezetést szerzett a meccs 26. percében, amikor Manu Arenas Arnal áttört a bal szélen, majd a hálóba talált: 1 - 0. A kapus esélytelen volt vele szemben.
huhuuuuuuuuu
am eddig két helyzetem volt, az ellen meg összesen kapott egy sárgát
-
zsolli
addikt
1-0 oda
-
Patrick
addikt
Hajrááá!!!
-
Gonosz15
aktív tag
Apa kezdődiiiiiiik
-
zsolli
addikt
Na, kezdődik a bajnokság első köre.
Izgulok
-
SLYM
veterán
VI.112-es csoportban Liverpoool Reds-el (cormmal) kerültem egy csoportba (DiNozzo FC)
-
zsolli
addikt
Sehonnan
Ugyanígy kezdtem én is
Név, vagy frizuraszimpátia alapján tedd be ide-oda Őket, és majd a meccsvégi értékelésnél megtudod, mit teljesítettek (hány csillag stb.).
Próbálgatni kell Őket több poszton, a scout megjegyzéseire kell hagyatkozni (az újonnan felvetteknél), ill. a meccs végétől számított 24 óra múlva megjelenő edzésriportot is figyelembe kell venni.
Azt mondják, az alap csapat (akadémia nyitásnál kapott playák) kutyaütőkből áll.
Őket majd egyesével rugdosd ki, mielőtt felveszed a heti 1 ajánlott játékost.
A meglévőkből aki jól teljesít (minimum 5 csillag), azt tartsd meg, kivéve persze ha a későbbiekben ígéretes suhanc edzésposztját foglalja.Zs
-
-
zsolli
addikt
Na, vagyok. Kicsit elcsúsztam.
Íme a link:
[link]A youtube videókat nézzétek meg, ott látható a játékosok és megfigyelők bejuttatásának menete. Aztán jobb oldalt leírásokat találhattok.
Csak a legelején jár kicsit több munkával, de utána folyamatában már csak kisebb "melót" igényel.
Remélem tetszeni fog Nektek is, és hasznosnak ítélitek.
Ha valamit nem értetek, szóljatok, és megkérdezem valakitől
Csak rájövünk minden turpisságra
Zs
-
r0by
addikt
Király hétvége elé nézünk, annak ellenére is, hogy az esélytelen nyugalmával lépünk pályára
Szóval indul a szezon és az F1 is
Csak el ne felejtsem, hogy mostmár 16.20 helyett 15.30-kor kezdődik a derbi -
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5654 üzenetére
Oké, majd megadom Nektek.
Nagyon hasznos. Edzéssebesség számláló is van benne.
Életkor és edzés-beállítások alapján ki lehet számolni, hány meccsen (hány percet) kell játszani a suhancot, hogy elérjen egy bizonyos szintet. Így lehet vele kalkulálgatni.Van vele meló azért, főleg eleinte, amikor a játékosokat és a megfigyelőket fel kell vinni rá. De a bejelentkezés után több youtube video segít ezekben, csak követni kell az ott látott utasításokat.
Az U20-as megfigyelő javasolta Nekem is, mert Ők is jobban látják így az utánpótlást. Ha már minden adat fent van, akkor elméletileg heti (meccsenkénti) 10-15 percet kell csak vele foglalkozni.
Zs
Ui.: és elméletileg nem is kell minden játékost feltölteni rá. Csak a megfigyelőket, és azokat akikből lehet valami.
-
zsolli
addikt
Patrick, Te használod a Youthclubot?
Majd otthonról beteszem a linket FTC-nek, nagyon hasznos az ifiknél.
Zs
-
Patrick
addikt
273743579
Másik saját nevelésű játékosom. Ha ez a kettő elmegy, akit még lent írtam, lesz egy kis pénzem.
-
Patrick
addikt
Nah nálam a csatim formája csökkent, a többieknek mind nőtt a formája, védőimnek, kpimnak, szval ez most nagyon jól jött.
Bár a kapusaimon nem láttam, hogy kaptak volna edzést...
Anno a HT Ratings, de jó kis progi volt, az kiírta szépen.
Azóta csak HO-t használok. Tényleg nincs új verziója?
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5642 üzenetére
Jó-jó, nyilván nem világklasszisra
Mivel relatív alacsony szinten volt a srácoknál, reméltem hogy lesz pár szintlépés a 2 hét alatt.
2 szélsőm így lett megfelelő ill. jó.
6 edzett ifim, (1 lett csapnivaló, 4 lett gyenge és 1 lett középszerű).
1 szélső hátvéd és 1 "hátvéd-csatár" gyenge-gyengére lépett.2 edzéssel 10 szintlépés
Zs
-
zsolli
addikt
Jaaaaaaaaa, és az öreg csatáromnak nagyszerű lett a tapasztalata.
Sajnos a vezetői képessége gyenge, így nem tudom konvertálok-e belőle edzőt.Zs
-
zsolli
addikt
Na, most értem haza, rendesen elcsúsztam, lemaradtam a szombati ellenfelem értékeinek feljegyzéséről
Edzés:
- 6 szintlépés átadásból (juhhéééé)
- 5 formaromlás (), köztük az edzőmé is (
)
- 1 forma javulás (
- 1 erőnlét csökkenés ()
Zs
-
Patrick
addikt
Mindenkinek jó edzést mára.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5633 üzenetére
Köszönöm
Muszáj felkészülni
Nagyon erős nekem ez a VI-od osztály, és csak halvány esélyem van a bentmaradásra.
De ahhoz, hogy ezt az esélyt ki tudjam használni, a mostani ellenfelemet kötelezően meg kell vernem oda-vissza.
Ő 7. én 8. vagyok a ligában. Szerintem Őt meg tudom verni, de bármi közbejöhet...Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5630 üzenetére
Az első playámra figyelt ved az U20-as scout. Gyors, jó védekezéssel, középszerű átadással és megfelelő szélsőjátékkal
Na és persze az életkora is jó a döntőre asszem, bár ezeket még nem vágom.
A másik reménységem a 3. a felsoroltak közül.
Megfelelő védekezés, megfelelő játékszervezés, megfelelő szélsőjáték. Még ha kapna egy jó fejelő, esetleg egy technikás specet....
Őt szerintem megtartom, és jsz-t edzek tovább.Na igen, és van egy playám, akinek megfelelő gólszerzése, jó (!) szélsőjátéka, és "nem rossz" átadása (nem emlékszem pontosan) lehetne, de nem foglalkozom vele, mert Ő már most elmúlt 17.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5631 üzenetére
Na majd otthonról megnézem.
Bár nem tudom, mennyire fogok ráérni...
...ma van a szülinapom
Feleségem és a lányom el akarnak vinni vacsizniPersze munka után fogászatra is kell mennem, és ha lesz egy kis időm odahaza, mindenféle képpen a szombati bajnoki ellenfeleim játékosainak szeretném lejegyezni a formáját és erőnlétét még a 17:45-ös edzés előtt, hogy majd este vagy holnap lássam hol változott
Zs
-
Patrick
addikt
Nah erről beszéltem, van egy csávó akit én hoztam fel ifiből és edzettem ki.
287119848
Ezért majd szépen kapok. -
Patrick
addikt
Igen, azt még az elején el kel dönteni egy idő után, hogy akkor kiedzek 4-5 playert főskillel én mondjuk még átadást keresgélek, vagy ha van egy bika playered, akkor azt kimaxolod, + spec + egyéb másodlagos skill ha van neki.
Nekem most gólszerzés és átadás van. 3 csatim közül kettő megfelelő egy remek.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5626 üzenetére
Most csak fejből írom, mert melózom, és idebentről nem tudom megnyitni a hattrciket...
3 ígéretes suhancom van.
1.: Gyors spec.
- max jó védekezés (jelenleg középszerű, de szerintem már előrébb van)
- középszerű átadás (már maxolt)
- megfelelő szélsőjáték (középszerűn áll).2.: Gyors spec.
- max. jó védekezés (tegnapi riportban maxolt)
(mellékskillekről még nincs infóm).3. (Specről nincs infóm)
- megfelelő védekezés (jelenleg középszerűn áll)
- megfelelő játékszervezés (középszerűn áll)
- megfelelő szélsőjáték (vagy középszerű, vagy maxolt).Mindhárom most múlt 16, tehát még kb. 1 szezont gyúrhatom Őket.
Zs
-
zsolli
addikt
Még annyit az ifikhez, hogy végül is nem 1, hanem 2 szezon múlva kezd megtérülni.
Mert ügye az elején ha szuper suhancot ajánlanak, az 15 éves pár napos, így kb. 2 szezon kell, míg 17 éves 0 napos lesz.Aztán akkor lehetsz még bajban, ha sorozatosan több tehetséget kapsz, de azoknak más posztokon, ill. más mellékskilben van az erősségük. Mert ügye 2 azonos korút, különböző edzéstípusokkal nem biztos, hogy ki lehet maxolni. Nyilván a legnagyobb tehetséggel akkor kaszálsz, ha nem csak a fő-, hanem a mellékskilljei is magasak, és maxoltak.
Amikor pl. 2 azonos korú és főskillű, de eltérő mellékskillű playád van, akkor kreatív taktikát kell alkalmazni, és természetesen először a főskillre koncentrálni (pl. védekezés-területvédekezés). A kreatív taktika miatt talán valamelyikről, vagy mindkettőről kiderül, hogy milyen spec-e van. És utána arra a suhancra koncentrálsz mellékskill tekintetében, amelyiknek a spec-e hasznosabb és értéknövelőbb az adott posztján.
Zs
-
Patrick
addikt
Nekem megfelelő szinten vannak a srácok. Hamarosan eladás lesz.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5624 üzenetére
Én mostanában 3-5-2-ben vagyok a kicsikkel, mert bár mindhárom reménységemnek a védekezésére koncentrálok, középpályást keresek mindkét megfigyelőmmel.
Így az új suhancokat mindig középen próbálom ki először.Jaaa, és a középső védőm tegnap maxolt védekezésből. Jó szinten van, és még csak most múlt 16
Zs
-
Patrick
addikt
541 vagy 451 attól függ mennyi edzhető védőd van, én pl 541-ben nyomtam, az eredmény tök mindegy. Egy kis idő kell, amíg eltelik az egy év az ifiknél és 17 évesen felhozhatod, ezen mindenki átesik. Nekem így most kezdenek jönni a jó kis ifik megfelelő-jó-remek. Amikor ezek elmennek akkor leszek majd +-ban. Most kb 0-ban vagyok kint. Ezek már a termés.
-
r0by
addikt
Az edzés, az most hogyan is működik?
Ma 17.45-re van kiírva a menetrend az edzésre. Ha 17.44-kor változtatok még rajra, akkor az lesz edzve?
Ha igen, akkor nekem jó, hogyha így működik, csak nem reálisDe mi az?
-
r0by
addikt
Látom mindenkinek sikerült a kupa első köre
Én is nyertem 0-8-ra
Bár nekem sem lett szerencsém a következő fordulóra. Az ellen átlag TSI-je 4879, az enyém meg csak 2051 -
zsolli
addikt
Na, ilyen "eseményt" sem láttam még (egyik csoporttársam meccsén volt):
Hatalmas verekedés kerekedett a pálya közepén a 89. percben. Miután helyretették a játékosokat, és a bíró egyeztetett a partjelzőkkel, Gábor Valastyán (csipet) volt az egyetlen, akit a piros lap felmutatásával elküldött zuhanyozni.
-
zsolli
addikt
Ha nem húzósat, hanem rendes meccses-edzős akadémiát csinálsz, akkor az alkalmazott megfigyelők száma határozza meg a költséget.
1 fő az 2 millió, 2 fő az 3 millió, 3 fő az 4 millió hetente.
Persze ez forintban értendő, azt hiszem Te eurós vagy.Amit figyelembe kell venned, hogy minimum 1 szezonig nem tudsz profitálni az ifikből.
1 játékosnak legalább 1 szezont játszania kell az ificsapatban, hogy fel tudd hozni, akár elmúlt 17, akár nem.Nos ha a pénz miatt (mi másért
) csinálod, akkor minden héten hívd fel a megfigyelőidet.
Ajánlanak suhancokat. Arra koncentrálj, bármit is mond, csak 15 éveseket fogadj el. A 16 és 17 éveseket nincs időd kiedzeni 17 éves 0 napos korukra.
A 16 évest is veszélyes elfogadni, mert azt mondja pl. hogy jó 16 éves az XY. Elfogadod, és kiderül, hogy tényleg jót edzhetsz belőle, de a srác 16 éves 92 napos. Tehát esélyed sincs 17 éves 0 napos korára kimaxolni.Tehát a lényeg, hogy 15 éveseket fogadj csak el. Általában hülyeségeket mond a skót (megfigyelő), de először az ajánlt képességet nézd meg a megfelelő poszton. Aztán persze akikről semmi infód nincs, azokat tedd ide-oda, hátha kiderül róluk valami jó dolog
Azt mondják, hogy a biztonság kedvéért az utolsó megfigyelő ajánlatát mindig fogadd el, ez nem tudom miért van, csak olvastam.
Tehát, 15 éveseket elfogadni, posztokon játszani és a legjobb skilljére koncentrálni. Öreg de jónak ígérkezővel ne foglalkozz, csak azzal, akit 17 éves 0 napos korára ki tudsz jól maxolni, mert azokban van a lóvé.
Van elsődleges és másodlagos edzés a kicsiknél. Az elsődleges erősebb valamivel, mint a másodlagos.
Általában az elsődleges edzéssel adod a képességet, a másodlagos arra jó, hogy szerencsével a reménységed szintjét fogja elárulni.Tehát pl. olyan suhancot kapsz majd akit jó (vagy remek) szintig tudsz edzeni védekezésből, de szélső hátvéd poszton kicsivel több csillagot hoz, de fogalmad sincs, hogy milyen a szélsőjáték képessége. Akkor egy barátságoson elsődlegesnél maradsz a védekezés edzésnél, de másodlagosnak szélsőjátékot állítasz be, és ha szerencséd van, akkor pont annak a játékosodnak a képességéről fog beszélni, akire kíváncsi vagy.
Az elsődleges edzés kapcsán a játékos meglévő szintjéről beszél, a másodlagos kapcsán arról a szintről, amit elérhet, ha van időd kimaxolni.
Huhh, jó sok...
...és még mennyi mindent lehetne mondaniMég annyi, hogy ha pl. védőt edzel, akkor a leggyorsabban úgy tudod maxolni, ha védekezést (elsődleges) és területvédekezést (másodlagos) állítasz be.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5614 üzenetére
Pffff, megnéztem, én is egy brutál csapatot kaptak ki.
Minimális esélyem van, 3 hete nem lépett be a menedzser. Egyik oldalon a védelme nudli, de a másik oldalon a támadása erős. Középpályára esélyem sincsAmi a lényeg, hogy szép idő legyen, és egy telt házas meccsből kaszáljunk
Most, hogy idegenbe voltam, így is kaszáltam 5,767 milliót
Zs
-
heihachi
addikt
Na asszem ma nyomtam az utsó kupa meccset, mert kikaptam egy hatodikost a következő körben, akinek 131k TSI a legjobb 11. Nekem meg kb 17k
Kicsit hosszasabb bennmaradásra számítottam
-
zsolli
addikt
Azt edz, amelyik posztra jót hoznak a megfigyelőid.
Igaz, hogy be lehet állítani, milyen posztra keresgéljenek, de nálam kezdetek óta középpályást keresnek, ennek ellenére a reménységeim védők ill. szélsők.Nem vagyok nagy penge ifiedzésben, de ha tudok, szívesen segítek bármiben.
Az mondjuk jól esett, hogy az U20-as scout azt mondta, nincs különösebb "utasítása", látja, hogy minden rendben velem (ill. jó kezekben van a "reménység")Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5606 üzenetére
De akkor is csak 1 "szezonra" jó, mert ha lejátszottuk a 6 meccsünket, úgy éri meg, ha azonnal kilépünk, és akár egy másnap induló 4 csapatosba lépünk.
Bár kétlem, hogy össze tudnánk hozni...
Neked a 8 csapatos még javában zajlik, amikor én már a 2. 4 csapatos bajnokságomat nyomom.Zs
Ui.: FTC-nek: ifiknél nem tudjuk barátségosoknál lenyomni, mert minden csapat csak 3 hetente tud barátságost lekötni ott.
-
Patrick
addikt
Nah 0-7-re nyertem, elég szerény eredmény.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5599 üzenetére
Én is most kezdtem ifikkel bajnokságot.
Jó lenne együtt nyomni, bár ott nem a taktikáról lenne szó, hanem az edzésről.Ami ellene szólhat, hogy most már csak 4 csapatos bajnokságot keresek, mert hamarabb vége van. Amint befejeztem (pl. kedden) keresek egy másik 4 csapatost, ami a leghamarabb indul (pl. szerda-csütörtök). Így több edzést tudok adni a kicsiknek, ami fontos.
Zs
-
Patrick
addikt
541 vagy 451-et szoktam tolni. Még a 442 is elmegy. Nyilván amennyi védőifid van, aki tehetséges.
Igazából én eladtam a remeket. szépen feledzi valaki, idővel eladja abból is látok pénzt, egyszer előző tulajként és majd továbbiakban anyaegyesületként azt hiszem. Ez már termelgetni fog egy picit, ha még 6-7 jó-t igy el tudok adni és azt a későbbiekben magas szinten továbbadják, abból is csurran cseppen. 10-20 millák... ha nem több, magasabb szinten persze. Mindenképpen megpróbálok minél többet úgy mond kinevelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged