Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsipa
csendes tag
amúgy ez nem rossz kis játék csak nekem nem igazán volt rá idom hogy játsszak vele de azt tudom hogy a legjobb az egy magyar játékos grat amúgy mindenkinek aki legalább 1 év után még mindig játszanak xd

-
r0by
addikt
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nyertem 8-0-ra és a listavezető kikapott, mert új user lett a tulajdonosa, aki le se szarja, így nem állt ki a csapata..., bukta a meccset 0-5-re.
Így első lettem 1 pont előnnyel, ami gyakorlatilag semmi, mert sajna a hátralévő 3 meccsből 2 idegenben és nem gépi ellenfél => gyakorlatilag vereség. Elvileg idén nem lesz feljutás
A ligás témával akkor mi a helyzet? -
Patrick
addikt
Én 2-2-t játszottam a 7-el. A szezonban ez volt a legjobb felállása... legerősebb, na mindegy. matematikailag még van esélyem az első helyre, deee ennyi.
-
ftc
nagyúr
basszsu kikaptam 2:0-ra benyomhatta,hogy aszezon legfontosabb emccse? igy osztályozo

-
r0by
addikt
A ligához bárki csatlakozhat?
-
ftc
nagyúr
PH Liga összejöhetne már nem?
-
r0by
addikt
Ez már abszurd, hogy hazai pályán, de idegenben sem tudok gólt lőni a szerdai bartáságos meccseken. Eddig egyetlen egy gólt sem tudok felmutatni
, nemhogy esetleg nyerjek is.
Ma is ez történt. Én 8-ik csoportban vagyok és egy 7-ik beli ellenfél játszott nálam.
Ez meg mitől lehet? -
Patrick
addikt
Én ifikből hoztam fel gyengéket, ők játszanak bari meccsen. + persze az edzett játékos... a kapusom.

-
ftc
nagyúr
Nem volt jó ötlet ez a barátságos meccs...kidőlt az egyik alapemberem

-
n00n
őstag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el a játékot és lenne egy pár kérdésem. Elég rossz játékosaim voltak alapból ezért vettem 3 egész jó (ilyen szinten
) kis játékost. De így mínuszban vagyok (-16.000e ft). Kb meddig szabad mínuszba menni? 100.000e? Kamat ilyenkor van rá? Mert körülbelül hazai meccs héten 11.000e bevételem van, szóval szép lassan visszatudnék jönni egy mínusz 50-es költekezésből. Abból pedig még tudnék venni pár játékost. Megéri szerintetek? -
SLYM
veterán
átvettem a vezetést a csoportban. a srác akivel küzdöttem az első helyért elfelejtette redesen beállítani a csapatát, vagy lehet, hogy csak pihentette az alap embereit, fene se tudja. a lényeg, hogy döntetlent játszott a béna

-
ftc
nagyúr
0-9-re nyertem...jövőhéten ha nyerek tuti feljutó vagyok
a 2.-al nyomom majd -
r0by
addikt
A webes felületen nyomjátok a témát, vagy esetleg valami célprogit használtok a játékhoz?
Ha utóbbi, akkor melyiket? -
DopeBob
addikt
Pár hete alapítottam egy Ifiakadémiát, kiváncsi voltam hogy az milyen. A nagycsapatban kapusokat edzek, így itt is beállítottam az egyik játékosmegyfigyelőt, hogy keressen kapust.
Talált is egy ilyet: Védés: ismeretlen (maximum megfelelő) 16éves és 3 napos most. Nem játszott még meccset ma lesz az első. Itt a maximum megfelelő az amit az ifiakadémián elérhet? Érdemes vele foglalkozni? Jó lesz esetleg a nagy csapatba is? Vagy van rá esély, hogy ennél jobbat találok?
Eddig úgy vettem a fiatal kapusokat, elég drágák 
-
ftc
nagyúr
8-0 ide amai nap
védőm mesterhármast ért el
a kolléga védője volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SLYM
veterán
milyen irányba változik az idősek fizuja? gondolom felfele
-
ftc
nagyúr
Ezúttal viszonylag nyugodt szezonzárásra számíthatunk. Csupán két dolog fog történni, amikről az elmúlt szezonban már tájékoztattunk Benneteket:
- Megszűnik az Általános edzés
- Változik az idősebb játékosok fizetéseMitol van az ,hogy kb 5000TSI-t ugrott? a jatekosaim?
-
ftc
nagyúr
Az jó...nálam hűvös

-
SLYM
veterán
a meccs után földi paradicsom lett a csapatszellemem. eddig végig PIC-eltem. szegény gólkülönbséggel első csoporttársam még biztos bízik benne, hogy van esélye nyerni a csoportot. meg lesz lepve, mikor 5-0-ra elgyepálom a rangadón

-
ftc
nagyúr
még 7 forduló a maival együtt s feljutottam....uj kapusom 1400TSI-t kapott 1 meccs után
s ha jól számolt a ht organizer akkor kb 3 meccs után szintet lép 
-
DopeBob
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de minden mérkőzésen használjátok a mérkőzésutasítások megadását?
Van itt valami, amit teszem azt mindig érdemes beállítani? 
-
SLYM
veterán
nekem mondod?
sose jöttem ki jól semmiből régen. amikor drágák voltak az emberek akkor vettem, amikor olcsó volt mindenki akkor adtam el az ifiket. + a legerősebb 5-ödben dekkoltam vagy 5 szezont, ami kb jó negyednek felelt meg, mindig csak 2. voltam, aztán 3 év alatt szépen elveszett a motiváció. most viszont újult erővel térek vissza és ugyanazt ami volt 3 év helyett maximum 2 év alatt tervezem elérni. szerintem sikerülni fog 
-
SLYM
veterán
válasz
DopeBob
üzenetére
ez így igaz. egyébként meg itt is a csatárok lövik a legtöbb gólt nyilván
egyébként szerintem 6-odba feljutni első nekifutásra nem éri meg. ott csak ilyen 2-4-ig helyet lehet hozni egy átlag csoportba. szóval én 7-ig megyek fel. első csoport kiedzése után 6-odig, vagy 5-ödig. és onnan 1 vagy 2 garnitúra után irány a 3-ad
-
ftc
nagyúr
Vettem 1 misiért nagyszerű kapust..17 éves...átálltam kapus edzésre

-
ftc
nagyúr
8-0ra nyertem csatárok gólt se lőttek

-
gooool
őstag
Ma hazai rangadóm volt,az elsővel játszottam.Sajnos 4-4 lett,így nem tudtam beelőzni.Jövő héten idegenbe megyek,de a csapatom addigra kicsit fejlődik,meg most volt sérültem és piros lapos játékosom is.
-
kovsol
titán
én egy sima 5-0 -t produkáltam az előbb gólok: 42. 44. 80. 85. 89. percben
a csoportom 3. helyezettje ellen (én most a második vagyok) nagyon úgy néz ki első helyet nem tudom megcsípni, mert le vagyok maradva 4 ponttal, amit a korai szakaszban edzetlenségből kifolyólag mérkőzések végén bekapott sok gól és ezáltali több döntetlennek a számlájára írhatom, bár még a 7 mérkőzésből eddig 4 győzelem 3 döntetlen 0 vereséggel nagyjából meg is lehetnék elégedve első szezonomban és a rugott és kapott gólok aránya még +19 ben van -
Patrick
addikt
2-3-ra vezetett az ellenfél. 86. perc 3-3 és 87. perc 4-4, így nyertem.

-
okay
aktív tag
Otthon nem tudtam hozni egy fontos mérközést , pedig jobb voltam. 1-1
Mondjuk igy is az 5. helyen félidöben
-
010203
tag
Üdv mindenkinek! Nem rég kezdtem el a HT-t, viszont lenne máris egy kérdésem.
A csapatomat megkaptam, látom is a csapattagokat, viszont taktikát és csapatfelállást, hol tudok beállítani?
Egy menüpontot sem találtam erre vonatkozóan.
Üdv -
Sziasztok!
Június 17.-én vettem át a csapatomat (kb. 2,5 év kihagyás után) azóta nem kaptam ki bajnokin. Ebben a szezonban van egy döntetlenem (egyértelműen nyernem kellett volna) és vezetem a bajnokságot 34-4 es gólkülönbséggel. Szóval a VI. osztályba élből feljutok, de tudom, hogy az már azért keményebb tészta lesz.......
-
kopaszqtya
tag
5-1re nyertem.első vagyok veretlenül 6ból 6 győzelem 32 rúgott 4 kapott gól

-
ftc
nagyúr
Sajna 4. szezonban maradtam itt.... idén már kötelező a feljutás....lényegében az első évben a kapott csapattal nyomul az ember(valljuk be max kirúgni érdemes őket...megvenni senki se veszi meg) azt kezdi összerakni a sajátját...így talán elsz esélyem bent amradni afeljebb lévő osztályban...Selejtező nélkül akarok bekerülni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ftc
nagyúr
0-9 -re nyertem vezetem a bajnokságot 2 kapott góllal

-
SLYM
veterán
ja tudom, hogy mi mire ad, csak azt nem, hogy miből mennyit érdemes. régen nem szaroztam, mindegyikből 10 volt, még közgazdászból is,
ugye felette összezavarodtak. nyilván 9 segédedző és 1 kapusedző mellett, mert akkor még ez külön volt. nade most 10 fölé nem is lehet venni. meghát kitudja ez változott-e azóta valamit. a hírt énis olvastam. faszaja ma is nyertem 1-5-re. de sajnos a második is nyert, mégpedig 8-0-ra. így átvette gólkülönbséggel a vezetést. de mindegy, mert vele is játszok majd egyet. addigra kb fellegjáró lesz a csapatszellem. úgy motszolok majd. eddig mindig PIC ment
-
ftc
nagyúr
Segédedző 10
Sportpszichológus 3 önbizalom meg stb....talán ennyi elég is...
Szóvivő 3 javítja a szurkolók és a szponzorok hangulatát. 3-nál több volt se jött szurkolóGyúró 7 azóta kevesebb a sérülés bár ideális létszámot még nem találtam emg
Orvos 7 tényleg gyorsabb a gyorsulás bár az újítás amit bevezettek nem tudom mennyire fogja befolyásolni Erre gondoltamEgy mai sajtótájékoztatón a Hattrick Futballszövetség (HFA) bejelentette, hogy mostantól már élvezhetjük a HFA orvosi kutatóközpontjának első gyümölcsét.
- Azért alapítottuk a kutatóközpontunkat, mert több adatot szerettünk volna gyűjteni a futballsérülésekről, és hogy mit tehetünk ellenük, mondta a HFA szóvivője. És most megtérül valami a befektetéseinkből ezen a területen.
A kutatóközpont első felfedezése arról szól, hogy hogyan vethetünk véget az igazán hosszú sérüléseknek.
- Ennek a felfedezésnek köszönhetően most már elmondhatjuk, hogy a játékosok nem szenvedhetnek el 4 hétnél hosszabb sérülést ezentúl, folytatta a HFA szóvivője. Minden súlyos sérülés, ami korábban ennél hosszabb gyógyulási időt ígért, mostantól csak +4 lesz. Ez szerintünk nagy megkönnyebbülés az orvosok és a menedzserek számára egyaránt.
-
SLYM
veterán
ja a szóvivők is érdekelnének. sőt az egész stáb

-
SLYM
veterán
énis. te patrick?
-
SLYM
veterán
a 10-ből 3 védőm megfelelőről jóra fejlődött a 2. edzésen. fasza

tényleg ki hány segédedzőt haszáltok? mennyit érdemes szerintetek?
-
ftc
nagyúr
Valakinek eladó kapusa?
-
SLYM
veterán
válasz
Patrick
üzenetére
nyilván
6-2-re nyertem egyébként én is. és vezetem a komoly 8-ad osztálybeli tabellát. méghozzá +1 gólkülönbséggel

őőő, elfelejtettem, hogy mi van akkor ha az egyik védőm a meccsen lesérült. 1 hétre rúgták le. ilyenkor 1 hetesen megkapja teljesen az edzést nem? 2 hetesen meg már nem. vagy csak akkor kapja meg rendesen ha tapaszos?
-
kopaszqtya
tag
5-0 bot csapat ellen nem állt ki

-
r0by
addikt
Én is nyertem 4-0-ra. Hozzá kell tenni, hogy többet vártam a meccstől, mert az utolsó helyezett otthonában játszottam.
Mindegy, a kis győzelem is győzelem
-
gooool
őstag
A rangadóm 4-1-el zárult az én javamra.Így jobb GK-el enyém a második, továbbjutást érő hely.

-
okay
aktív tag
3 kulcsjátékosom sérült, 3-1re kikaptam.
Viszont ilyen is van hogy lesérül egy játékosom a meccsen és közvetlen utána meg egészséges?
-
Patrick
addikt
4-0 lett picelve. Szerdán kupa 400K TSI-s ellen, meglátjuk mit tehetek.
Feljöttem a második helyre, mert az előttem levő X-elt.
Új hozzászólás Aktív témák

- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

igy nem lsz sima feljutas...mivel vonal alá estem

) kis játékost. De így mínuszban vagyok (-16.000e ft). Kb meddig szabad mínuszba menni? 100.000e? Kamat ilyenkor van rá? Mert körülbelül hazai meccs héten 11.000e bevételem van, szóval szép lassan visszatudnék jönni egy mínusz 50-es költekezésből. Abból pedig még tudnék venni pár játékost. Megéri szerintetek?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a kolléga védője volt