- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Szopat Olaf, komolyan mondom...
-
Patrick
addikt
1-5 lett, akit érdekel nézze meg a meccset. 52062048
-
zsolli
addikt
7-0-ra nyertek az ifik
A 84. és a 88. percben lerúgtunk 1-1 gyeplabdást
-
zsolli
addikt
Nyah, megkezdődött az ifijeim meccse:
"A meccset majdnem elhalasztották, mivel az egyik csapat egyszerűen nem ért oda a kezdésre. Egy, a környéken edző gyeplabdacsapat beleegyezett, hogy ők legyenek az aznapi ellenfél. A végtelenül hálás sör-edző a meccs után mindegyiküket meghívta egy jaffára és egy szelet zserbóra."
Jaaaa, 5. percben 1-0 ide.
-
zsolli
addikt
Én ma elcsesztem. Hajnalban először visszautasítottam egy 16 évest, utána meg egy 17 évest ajánlottak, és mérgemben azt is elutasítottam
A jelenlegi brigádod nem valami fényes, de ne aggódj, minden kezdő csapat ilyen "gyér".
A két fiatalt pakolászd, bár valszeg Ők sem lesznek válogatott játékosokMajd jönnek a tehetségek, reméljük minél előbb, minél több, és lehetőleg hasonlatos skill erősséggel, így mindet tudod edzeni.
Zs
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Én külföldi csapatot szeretnék csinálni, mennyi az esély és kb. mennyi idő mire elbírálják (USA, Német és Angol érdekelne), csinált már ilyet valaki?
Amúgy még telsesen új nekem a Hattric...
Ja, és az is érdekelne, nem tudtok e ilyesmi online NFL managert is?
-
Patrick
addikt
Nekem az ucsó jött fel 16 éves és jó gólszerzésű.
-
ftc
nagyúr
ma hivtam 2x 17 évest ajánlottak
Edző:
Nyilvánvaló, hogy Erik Dlužanský nem a megfelelő edzést kapta az elmúlt hetekben, de ha odafigyelünk rá, jó játékossá válhat.
Albert Borkovič lenyűgözött a héten, sosem láttam még így játszani!
Dušan Hurík Védekezés képessége úgy gyenge szinten lehet a jelenlegi tudásszintje mellett.
Azt kell mondjam, hogy Bonifác Ivan roppant természetesen játszik.
Mostanra meg vagyok győződve róla, hogy Albert Borkovič már nem tud újat tanulni a neki eddig edzett Védekezés képességről az ifiakadémián.
Bonifác Ivan játékát is figyeltem a mérkőzésen, és azt mondom, hogy Játékszervezés képessége akár gyenge szintű is lehet majd.
Nem része ugyan az aktuális edzéstervnek, de felhívom a figyelmedet, hogy Andrej Rozložník Játékszervezés képessége gyenge szintet is elérhet majd.
Viszhall! Majd beszélünk!
-
zsolli
addikt
Értem de velük még érdemes foglalkozni...pl aki 1 csilalgos tuti nem talaltam el semnnyire se nem?
Az 1 csillagost biztos nem találtad el.
Akit eltalálsz, az minimum 5 csillagot hoz. Persze ha megvan a posztja és idősebb játékos, el ne kezd edzeni. Csak játszon és növelje a nyerési esélyeidet (mer' nem fontos, de azé' még is csak).
Azok az igazán tehetségesek, akik 16 éves koruk előtt 7-8 csillagot hoznak, de ilyen úgy sincs az induló csapatban.
Zs
-
zsolli
addikt
Köszi a tanácsot.
Mostani barátságoson 4-5-1-ben álltam fel, így a formáció megfelelő(6) szinten van.
Úgy állítottam be, hogy 4-5-1-ben kezdek, aztán asszem a 36. percben megyek 3-5-2-re.
Akkor hozom be az öreg csatáromat. Hátha frissen kifog a kicsit fáradtabb védőkönNéztem a HO-ban mindkét felállásomat, mindenféle poszton belüli irányításokkal, de gyenge tetejénél (esetleg középszerű aljánál) erősebb középső védelmet nem tudok összehozni. Ellenfelem középső támadást nyomat.
Az összes középpályásomat és a két szélsőmet nem akarom védekezőbe tenni, mert megnéztem, és nem nyerek annyit így a védelmen, mint amennyit bukok a középpályán ill. a szélső támadásomon.Zs
Ui.: meg kell barátkozni avval a gondolattal, hogy a legfurmányosabb taktikánál is meg tud verni egy jóval erősebb csapat
-
zsolli
addikt
Szia FTC!
Otthonról ránéztem a felállásodra és a suhancokra. Szerintem a 2 legfiatalabbat pakolászd ide-oda, keresvén a posztot, ahol a legjobban teljesítenek.
A többivel szerintem ne nagyon foglalkozz, hanem csak azokkal, akiket a megfigyelők hoznak. A többi, főleg az idősebbek egyesével mehetnek a "kukába", teljesítménytől függően. Pl. ha az egyik 17 éves mondjuk csatárposzton 5 csillagot hozd, azt tartsd meg és játszasd csatárposzton, de edzést ne adj neki. Aztán ha a megfigyelőid csatárjelölteket hoznak, akkor természetesen azt is kirúghatod majd, hogy ne foglaljon edzéshelyet.
Tehát szerintem az újonnan jöttekkel és a 2 legfiatalabbal foglalkozz egyelőre. Persze a 2 legfiatalabb nagy valószínűséggel "kutyaütő" lesz, mint minden alapcsapatos playa, de sosem lehet tudni...Zs
-
heihachi
addikt
Ha valaki a VII-ben játszik, és még nincs szerdára barátságos meccse lekötve és nem haladja meg jelentősen a legjobb 11-je tsi-je a 19000-et, akkor azzal szívesen játszanék egy barátságost
-
zsolli
addikt
Hááát, akárhogy is osztok szorzok, holnap nagy zakó várható
Ahhoz a csapathoz megyek vendégként, aki most esett vissza V-ből...
Péppé leszek zúzva
-
ftc
nagyúr
Első ifi mecsemen 6-1-re kikaptam
Aki 4 s 4.5 csillagos azt őgy vegyem hogy eltaláltam mi is az erőssége?
-
heihachi
addikt
Nem volt egy túl jó edzés, ugyan volt egy szintlépésem, de nem edzett poszton, mellé meg járt 6 forma csökkenés / 4 forma javulás és 1 erőnlét csökkenés. Volt már jobb is, de most a hétre így is elég lesz, bot ellen tolom, a barátságoson meg majd játszatom a formán kívülieket.
-
zsolli
addikt
Na, hazaértem. Nem is olyan rossz az edzés, és ha jobban megnézem, még jó is
- TSI: +2550/-240
- Alap csapatból 2 embernek 1-1 szint forma javulás (megfelelőről-jóra), és 1 embernek egy szint erőnlét javulás (jóról remekre).
- 5 embernél formaromlás, ebből 2 embernél egyből 2 szintnyit. Ebből az 5-ből egy az alapcsapat tagja, az öreg Bundesligás csatáromnak csökkent 1 szintet a formája
- 4 szintlépésem volt játékszervezésből:
gyors speces IM (még nincs 18 éves) remekről-nagyszerűre
kiszámíthatatlan szélső jóról remekre
erőteljes szélső jóról remekre (B csapatos fiatal)
jól fejelő szélső középszerűről megfelelőreAsszem nagyjából ennyi.
Zs
-
zsolli
addikt
A védekező poszton nyújtott értékelése csökkent?
Mert az lehet pl. forma vagy erőnlét romlástól is, vagy esetleg 1 évvel öregebb lett?Az edzést kapott playaknál a képességnél nézd a védekezést.
Bár a HO sem mindig megbízható. A legjobb fiatal IM-em egy meccsen a 83. percben (vagy a körül) lesérült 1 hétre. Tehát 83 percnek megfelelő edzést kellett volna kapnia, de a HO nem jelezte azt. De biztos nem maradt el az edzése, mert Ő lépett leghamarabb nagyszerűre
A formák meg majd beállnak, ahhoz türelem kell, a lényeg, hogy maradj egyfajta beállításnál, és nemsoká meg lesz a gyümölcse...
...legalábbis szerintem, de majd jönnek a fiúk, és elmondják a véleményüket.Zs
-
ftc
nagyúr
Ki akar edzőmecset játszani egy erős ellenféllel?
-
r0by
addikt
Nos, ez a hét sem volt fényes edzés terén. Pedig az edzőmeccsen fel is cseréltem a középpályát a védelemmel. Mégis csak felemásan kapták meg az edzést. Ez a szezon ez eddig nagyon nem jön be
Számokban:
1 Skillup volt védekezésben, 1 pedig erőnlétben
2 Skilldown erőnlétben..
TSI: +1390/-970
Forma: +3/-4 -
zsolli
addikt
Mi van az edzéssel fiúk?
Elmaradt?
Zs
-
zsolli
addikt
Mivel dolgozom, így csak este látom meg, hogy milyen edzésem volt.
De izgulva várom az eredményeiteket, főleg Roby-ét, hogyan debütál az új edzője.Zs
-
zsolli
addikt
Patrick csapatával nekem is könnyebb lenne
Azt néztem, hogy még a kupában se nagyon volt szerencsém, már sorsolásilag.
Nálam jóval gyengébb csapatok még kupaszereplők, mert olyan ellenfeleket kaptak. Pedig most "ráérnék" szerdánként a legjobb csapatommal kiállni, mert a bajnokságban most jönnek a nehéz körök. Mostani ellenfelem B csapattal 200 fölötti htstats értékelést hoz, míg én a legerősebb felállásban is "csak" 150 körülit
A középpályám nem is olyan rossz, de a védelmem és a támadásom...
Mondjuk a 160-170 TSI-s Bundesligás öreg csatárom és öreg pontrugó hátvédem a góllövő lista élén van holtversenyaben 3-3 góllal
Míg nekem 160 TSI-s csatárom van, addig egyik csapatban van egy 60.000 feletti Tsi-s isZs
-
heihachi
addikt
De én azt nem értem, hogy eddig 10% volt az erőnléti edzésem, 1 gyúróm volt, soha senki nem sérült le, de legalábbis nagyon-nagyon ritka volt. Csak az erőnlét meg stagnált vagy esett.
Felvettem 15%-ra, emelkedett is az erőnlét, de két hét alatt 4 sérült, erre vettem még 1 gyúrót, de úgy is minden héten sérült.
Visszavettem 13%-ra és vettem még egyet, így már nem igazán emelkedik az erőnlét, de legalább nem csökken. Ellenben nagy mázli kell, hogy ne sérüljön le senki.
Most 5 gyúró és 13%, hát nem tudom, majd kiderül, hogy mi lesz belőle.Lehet ennek az erőnlét edzésnek köze nincs a sérülésekhez, de akkor kezdődött, mikor azt megemeltem.
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5855 üzenetére
Igen, engem is az zavar, hogy teljesen random a sérülés, nem "kiszámolható", bár ha belegondolunk, a való életben is ilyen...
Én jó ideje 4-gyel dolgozom, általában elkerülnek a sérülések, ill. eddig egy 3 hetesen kívűl csak 1 hetesek voltak.
Mivel 2 "öreg" is az alapcsapat tagja...
...így sajnos bármikor beüthet a mennykűZs
-
r0by
addikt
Én 6-0-ra kikaptam
Igaz, a védőim voltak középpályán, a középpályásaim meg védőként. Ráadásul benéztem a dolgot, és betettem az új edzőm is.
Csak a meccs értékelésből vettem észre, merthogy ő játszott a legrosszabbúl -
heihachi
addikt
Az miért jó, hogy a bajnokságban nálunk senki nem játszik barátságos mérkőzéseket? Vagyis hát rajtam kívül csak egy srác. Félnek a sérüléstől?
-
Patrick
addikt
1-10-re nyertem. Jöhet a bajnoki és végre egy győzelem!
-
Patrick
addikt
0-4 már. Reméljük sérülés nélkül ér véget a találkozó.
-
heihachi
addikt
még el se kezdődött a meccs, máris van egy sérültem
-
zsolli
addikt
Sok sikert hozzá. Meglátod, sokkal gyorsabban fejlődnek a játékosok.
Nem tudom, most mit edzel, és mennyi idősek vannak az edzett posztokon, de ha van szabad edzéshelyed, akkor mindenféleképpen vegyél 17 éves pár napos suhancot.Kíváncsi leszek a mostani ill. jövőheti fejlődéseidre.
Zs
-
r0by
addikt
Köszi.
Végülis a jó/csapnivaló mellett döntöttem.Edző: Alex Fauvel
Egy jó edző, aki támadó szellemű
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége vanVárom a csütörtököt, hogy javul-e valamelyest az edzésem. Mert ugye az előző katasztrófális volt..
-
zsolli
addikt
Én a helyedben megelégednék a jó/csapnivalóval.
A mi szintünkön még nincs akkor jelentősége a vezetői képességnek.
Az majd magasabb osztályban fontos, főleg amikor már a kupában több kört tudsz teljesíteni. Na, ott már lehet majd játszadozni a PIC-MOTS-szal.A Te döntésed, de szerintem most elsődleges az edzés, a TS-sel ráérsz játszadozni később.
Ráadásul az edzők 1-2 szezononként vesztenek a vezetői képességükből. Tehát, ha most veszel drágábban egy jó/gyengét, mire elkezdenéd "kihasználni", lehet, hogy már Ő is jó/csapnivaló lesz.
A szerencsés csoportodnak köszönhetően szinte 100%-os a bentmaradásod, így a lényeg, hogy szezon végére, ill. köv. szezonra az edzett posztokon szuper játékosaid legyenek.
Tehát a maradék pénzt edzeni való ifikre költeném, lehetőleg minél jobbakra, akár figyelheted a Spec-t és a mellékskilleket is, mert az a későbbiekben jót dob az árukon.
Zs
Ui.: és hagyhatsz tartalékot is pénzből, mert nem tudom, mennyi a bevételed, de kéne 9-10 segédedző legalább.
A személyzet többi tagját mindenki maga találja ki.
Nekem van 4 gyúróm, 4 szóvívőm és 2 sportpszihológusom.
A szóvivők számára azt mondják, hogy kb. 250 szurkolónként kell 1 db. -
r0by
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e várnom 2-3 kört az edzőkérdéssel.
Most a csapnivaló képességű, jó edző 53 740 eFt.
A gyenge képességű, jó edző pedig 123 420eFt.
Előbbire van most lóvém, az utóbbira pedig várni kellene azt a 2-3 kört. (Bár ha kedden sikerül aldadnom egy játékost, akkor talán hamarabb is). -
zsolli
addikt
A fenébe...
Egyik Technikás fiatal IM-em 18 éves lett, és 158 ezerrel (!!!) növekedett a heti fizetése
Zs
-
ftc
nagyúr
kikaptam megint
nem értem
-
Patrick
addikt
Mindegy, szerdán pic és szombaton meg idegenbe megyek, rangadó lesz, kötelező nyernem.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5823 üzenetére
Patrick, nem értem a meccsed.
A középpályátok szinte azonos volt, a támadásod egy csöppet erősebb, ellenben a védelmed mérhetően jobb volt. Jobban le kellett volna védekezned, nem értem...
A közvetett pontrúgásoknál a védekezésed és a támadásod is jobb volt, még is kapott egy pontrúgás(szöglet)-jól fejelő eventet az ellenfeled.A csapatod átlagos formája jobb, az erőnlét egy kicsivel az ellenfélé volt jobb, de szerintem elhanyagolható mértékben.
Zs
-
heihachi
addikt
Büszke vagyok a fiaimra, 0-6-ra behúzták a mecset PIC-el, igaz, nagyon könnyűnek ígérkezett már előzetesen is, de azért csak meg kellett nyerni.
-
zsolli
addikt
Uram atyám, 54-es (!!!) középpályám volt
141
Védelem: 40
Középpálya: 54
Támadás: 47 -
Patrick
addikt
Nah tessék, mindenben jobb voltam... ami az értékeléseket illet. Köszönöm Olaf, kapd be a ...
-
zsolli
addikt
Na, maradt a 3-4, szépen helytálltam egy jóval erősebbel szemben.
Zs
-
r0by
addikt
A francba:
84:39 Mivel Ferenc Farkas pont az asszisztens orra előtt rúgta ki ellenfele lábát, a játékvezető habozás nélkül felmutatta a piros lapot - szegény r0by!A múlt héten is kiállították, csak a kupameccs miatt gyorsan letöltötte az eltiltást:
Egy elkésett becsúszás miatt Ferenc Farkas (r0by) megkapta második sárgáját, és kiállni kényszerült.Eh, már 3-0-ra megy az ellen.
-
zsolli
addikt
Ezt már nem hiszem el:
82 perc elteltével Finn Gschwandtner (Sörhas) a bal szélen végigszaladt a labdával, majd gólra is váltotta az akciót: 3 - 4 az állás.Az öreg megint betalált
-
zsolli
addikt
Nálam már 2-4 oda
-
Patrick
addikt
4. helyzetemet hagyom ki, áhh...
-
zsolli
addikt
65 perc telt el a mérkőzésből, amikor Finn Gschwandtner (Sörhas) a bal szélen a kapuig vezette a labdát, és kiegyenlített: 2 - 2.
Yesss!
Az öreg Bundesligás
Az Ő szélén lett alapra téve a szélső.
Na, de persze nincs vége, nagy eséllyel kikaphatok, de azért eddig szépen helytállok.
Zs
Ui.: na, már megint vezet, 2-3 oda
-
Patrick
addikt
2-2, k életbe
-
r0by
addikt
2-0 oda, akárcsak a labdabirtoklás, 66%..
-
Patrick
addikt
51% oda, 2-1 ide, kihagytam még két helyzetet. Erős meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged