Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
2-1 bazeg...

-
Gonosz15
aktív tag
Vasyl Gandziy a mérkőzés 29. percében szabadrúgást végezhetett el, melyet a felugró sorfal alatt a kapuba rúgott: 1 - 1. Az ellenfél kapusa az eset után magából kikelve ordított a védőkkel!
Finooom

-
r0by
addikt
Én meg szeretném 10 alatt megúszni a mai meccset

Gyakorlatilag a bajnoknál játszok ma idegenben, és 2-0-ra vezet (33. perc).
Helyzetem az persze nem volt..
-
Patrick
addikt
2-0 egyenlőre, verem az elsőt.

-
zsolli
addikt
Budapesti rangadó lévén a csapatok és a szurkolók felfokozott várakozással, a rendőrség pedig néhány különleges rendfenntartó egység bevetésével készült a mai meccsre.

-
zsolli
addikt
Nyah kezdődik a 2. kanyar a bajnokságban.
Ellenfelem a gyengébbik támadósorával állt fel, a jobbikat szerencsémre a Kupára tartogatja.Hozzáteszem, ez a felállása is életveszélyes számomra

Zs
-
Gonosz15
aktív tag
http://www95.hattrick.org/Club/Players/YouthPlayer.aspx?YouthPlayerID=101172000
Az isten adja, hogy egy normális ifi kapusom legyen végre! -
Patrick
addikt
Jah, amúgy jó lett volna.
Nekem is meg volt már a terv, melyik ellenfél ellen mit csináltatok,d e áhh, így benyalni. 
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Most melózom, így nem tudom megnézni a csapatod, de a probléma biztos olyan felületen keresendő, amit csak a Te bejelentkezéseddel lehet látni.
Egy ötletem van most így kapásból. Olvastam, hogy valaki véletlenül felcserélte az edzésintenzitást az erőnlétedzéssel a beállításoknál, így a ~15% edzésintenzitás 100% erőnlét edzésből állt.
Ezt nézd meg, hogy véletlenül nem cserélted-e fel, tehát edzésintenzitás:100
%, erőnlét: 5-15-% közötti legyen.Zs
-
zsolli
addikt
Mit szóltok a mai hírhez?
2011-04-01 Pályabeállítások
Ma útjára indítunk egy új funkciót, a Pályabeállításokat. Ezzel a szolgáltatással eldönthetitek hogyan nézzen ki a pályátok, milyen mintázatot nyírtok a fűbe, mekkora legyen a fű hossza stb. Ennél is fontosabb, hogy az egyes beállítások befolyásolni fogják a hazai pályán lejátszott mérkőzéseiteket is bizonyos módokon; például javítják egyes játékosok vagy csapatrészek teljesítményét. Szóval döntsetek okosan!
Bármikor módosíthatjátok a beállításokat, amikor csak akarjátok, de az edzés kezdetekor érvényes beállítások lesznek érvényben a következő héten. A pályabeállításaitok a 3. bajnoki fordulótól lépnek életbe (a jövő héten). Látható lesz a többi menedzser beállítása is a csapatok Stadion oldalán.
Nem semmi, majd meglátom, milyen lehetőségeket kínál fel, minek mi lesz a pozitívuma és negatívuma.
Zs
-
zsolli
addikt
27 évnél idősebb játékost ne vegyen nem éri meg... nálam a lélektani határ a 25 év..
Jogos, de ne feledd, hogy most edzőt, és edzeni való fiatalokat kell vásárolnia. Így ha marad egy kevéske pénze, akkor a nem edzett posztokra, használható 25-26 éveseket már nem tudja kifizetni.
Nekem két "öregem" van. 1 pontrugó hátvéd, és egy csatár. Relatív olcsóak voltak, és a meglévő tudásuk ill. tapasztalatuk még hasznos az én szintemen. Igaz, hogy rizikós, mert bármikor, akár örökre lesérülhetnek, de úgy gondolom, ez még a legolcsóbb "tanulópénz".
Talán a következő szezonba jutok el oda, hogy fiatalabb (24-25 éves) playakat tudok beszerezni nem edzett posztokra, és természetesen akkor már egy nagyobb tudást is meg fogok tudni fizetni náluk.
Zs
-
zsolli
addikt
Csakis külső toborzással egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel. Ez kb. 53-56 millióba kerül.
Jó vezetői képességű vagy magas tapasztalatú játékost most csak ezért ne vegyél, mert először is nem olcsó, másodszor meg csak 1 nálad töltött szezon után tudod edzővé konvertálni.Zs
-
DopeBob
addikt
http://www83.hattrick.org/Club/Players/?TeamID=585343
Valaki lenne olyan kedves és rápillanata a fiúkra?

Valami nem oké ebben a szezonban és nem jövök rá, hogy mi
A csatáromnak pl csapnivaló lett a formája, ilyet még nem is láttam soha 
Az új KP-m nak 2 meccs alatt 10k-t zuhant a TSI-je (47->37k) szintén a forma miatt... mi a fene történik?

-
ftc
nagyúr
15322695 neekm ő az edzőm

-
r0by
addikt
Most vettem négy fiatalt szinte bagóért remek és nagyszerű átadásokkal, azokat tettem most be a kupameccsre védőnek, mert úgysem volt esélyem

Van egy botcsapat nálam és van egy másik, akinek 3 játékosa van csak. Szóval, ha minden jól megy, akkor bent maradhatok a csoportban.
Megfontolom a tanácsod, nézelődök edzők után, hogy mégis hogyér mérik őket. Gondolom nem ólcsóak..
Hogy érdemes edzőt keresni? Venni egy idős, jó képességű játékost, vagy külső toborzással? Saját játékos alkalmazása nem járható út
-
zsolli
addikt
Megnéztem, meg a játékosaidat is (csak futtában).
Szinte minden poszton fiatal játékosaid vannak. A hátvédek akiket edzel (az 5-4-1-ből gondolván) a korukhoz képest "fejletlenek", és ezt csakis a gyenge edző rovására lehet írni.
4-5-1-nél barátságoson megkapják a jsz edzést a védőid. A 3 belső kp 100%-os, míg a két szélső 50%-os edzést kap. Ez független a meccs eredményétől.
De a gyenge edződdel nem fognak jól fejlődni, és a formájuk sem lesz jó.
1 bajnokit megnyertél, van egy botcsapat nálad, és ha lesz még egy csapat, akit meg tudsz lazán verni, akkor adott a bent maradásod.
Helyedben még most eladnék akit jó pénzért el lehet, vennék 17 éves kevés napos (max. 30) fiatalokat arra a posztra amit edzeni akarsz, vennék üres, nem edzett posztra idősebb játékosokat, de a legfontosabb, hogy egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel.
Utána nuku kiadás, csakis a fiatalok edzése. Jó edző, csapnivaló vezetői képesség, 9-10 segédedző, 100%-os edzésintenzitás, 10-13% erőnlét edzés (5-15%-ig ajánlják a fórumokon).
Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz meglépni ezt, ill. evvel az edzővel hosszútávon nem tudsz sem eredményt felmutatni, sem drága játékost képezni eladásra.
És majd akkor meglátod, hogy a jó edzővel mennyivel gyorsabban fejlődnek a suhancok, ill. átlagosan sokkal jobb formáid lesznek.
Zs
-
r0by
addikt
Ő az edzőm, vele is kezdtem a játékot. Nem túl jó, dehát nem nagyon van lóvém másikat venni.
Jelenleg védekezést edzek, erőnlétedzés15%, edzésintenzitás: 100%.
Jövő héttől szeretnék átugrani játékszervezésre.
Ez utóbbihoz kapcsolódna egy kérdésem. Mi lenne akkor, ha 4-5-1-et játszva hétközi barátságoson a középpályára mondjuk a védőimet teszem. Megkapják a játékszervezés edzést? Ha esetleg emiatt nagy zakó várható a barátságoson (vagy úgy egyáltalán), akkor számít az valamit az edzés sikerességén? Ezt azért kérdezem, mert bár az első meccset nyertem a bajnokin kisebb meglepésre, de a kupában viszont vesztettem a sokkal jobb csapattól 4-1-re. Az edzés eredményét pedig már leírtam. Van ezek között valamiféle összefüggés? -
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Nekem se nagyon volt lóvém, de meghoztam egy döntést, ami eddig bejött.
Talán még Te is időben vagy.Nos amikor elkezdtem, azt hiszem én is középszerű edzőt vettem, plusz pár 20-21 éves játékost középpályára. Egy technikást, egy gyorsat és egy jó fejelőt, ezeken kívűl pár töltelék játékost nem-edzett posztokra (pl. öreg Bundesligás csatáromat
).
az első szezonomnál relatíve szerencsés sorsolásom volt. Az elején harcoltam a legerősebbekkel. Így a 20-21 éves IM-ekkel vagy nyertem, vagy döntetlent játszottam.
Persze fejlődtek közben, majd úgy döntöttem eladom Őket, és az árukon veszek 17 éveseket a posztokra. A szezonban akkor már olyan csapatokkal játszottam, akiket az "új" középpályámmal is meg tudtam verni, és mire szezon végén ismét a két legerősebbel játszottam, addigra a suhancaim is tudtak annyit, hogy győzzek, vagy X-eljek.
Ja, és a 3 IM-em eladásából tudtam venni 7-8 fiatalt, és le tudtam cserélni az edzőmet jó-ra.Most, második szezonománl jutottam el oda, hogy stadiont bővítsek. Ezt is csak azért, mert itt VI-ban a társaknak akkora szurkológárdája van (és már az enyém is gyarapszik), hogy teltházas meccsekre lehet számítani.
Sajnos nem lesz kész a szombati bajnokira
Így jártam
Mostani szezonban pluszban vagyok, és már nem tervezek több kiadást. Max. akkor veszek ebben a szezonban játékost, ha a bentmaradáshoz szükség van rá. Ha nem muszáj, akkor nem veszek olcsón rosszat, hanem gyűjtök, és köv. szezonban jobbat veszek nem edzett posztra.
Köv. szezonban meg pont szezon elején, mikor a legmagasabbak az árak, hozom fel egymás után mind a 3 reménységemet az ifiakadémiáról, így ott is kapok lóvét rendesen.
Ez a terv, meglátjuk Olaf mennyire szól közbe

Zs
-
zsolli
addikt
Azért ez sem semmi, hogy 1 bajnoki és 2 kupa meccs után már van annyi sárgája, hogy el van tiltva

Akkor Te aprítod rendesen az ellenfeleidet
Előző szezonban csak 1 eltiltásom volt, az is csak az utolsó meccsre.
Azt szeretem (bár elég csúnya dolog), amikor úgy sérül le az ellenfél játékosa, hogy az enyém nem kap lapot
Előző szezonban is folyamatosan néztem a csoporttársak meccseit, és szurkoltam, hogy valamelyik playaja lesérüljön, vagy besárguljon, mert akkor rá egy hétre ellenem nem játszhat

Gonosz vagyok mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Heihachi szupi a középszerű vezetői képoesség (a csapnivalónál mindenféleképpen), de ha tudod, akkor cseréld le jó edzőre.
A jó és gyors edzésekhez kell a jó edző.
Vagy konvertálsz, vagy veszel egy jót csapnivaló vezetőivel. Az kb. 53-56 milla asszem.
A mi szintünkön még nem számít annyit a vezetői képessége.Zs
-
ftc
nagyúr
Ha szélső helyére kp-t teszek be beválalható a meccs?
Kiderítetem miért kaptam ki kupában
Véletlenül az egyik csatárt tettem be védőnek 
-
r0by
addikt
Nem értem ezt a PSICOTSI-t.
Ebből mit lehet, most kiolvasni? Illetve hol látjátok a közelgő szintlépést?Átadás [Forma=Magas]=9.02
Átadás [Forma=Átlagos]=9.03
Átadás [Forma=alacsony]=9.04
Átadás [Fizetés=Ft]=9.34
Ez a játékos nemrég szintet lépett vagy a másodlagos képességei és/vagy a formája a szinten belül nagyon alacsony -
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Mert "kártékony"

Gondolom Neked is csapnivaló vez. képességű edződ van. Így egymás utáni két PIC is csak annyi növekedést ad, hogy a MOTS durván lefelezi. De ha pl. magasabb vez. képességű edződ lesz (magasabb osztályban) ott 2 egymás utáni PIC-kel magasabb szintre tudod tornázni a TS-t, mert a két meccs közti napokon sokkal lassabban fog csökkeni.
Szezon elején ügye gyorsabban tudod még így is növelni a szerdai kupameccsek miatt, de a mi szintünkön hamar kipottyanunk onnan, így már csak a szombati bajnokikon tudunk evvel játszani. És egy hét alatt szinte 0-ra visszaesik alapértékre az előző héten felPIC-elt TS.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Annyiszor nyomatod mindkettőt, ahányszor csak akarod

A PIC 1/3-dal növeli a TS-t, a MOTS meg felezi.
A fórumon láttam egy linket, ahol ki lehet számolgatni, de én a HO-ban szoktam nézni.
Bár az én edzőmnek csapnivaló a vezetői képessége, tehát nekem be vannak határolva a lehetőségeim. Ügye fontos a vezetői képesség, mert minél magasabb annál jobban megtartja a szintet.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Bocs, hogy csak most reagálok. Nem nagyon vágom a kapusedzést (sem).
Patrick talán többet tudna ebben segíteni.Amit én tennék, hogy a jó edződ mellé 9-10 segédedző, 100%-os edzésintenzitás, és 13-15%-os erőnlét edzés.
De amit küldtem táblázatot, abból ki tudod keresni, hogy a Te játékosaid életkorának mi a legmegfelelőbb.
Aztán amikor beállítottad, azon egy darabig ne változtass. Mert nem feltétlenül 1 hét alatt jön meg a "jótékony" hatás.Zs
-
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
Nah, nekem nevetséges volt ez a heti edzés.
Vajon mitől javult az edzőm formája?
Skillup egy deka sem volt. A TSI +1210/-1890 a forma pedig +3/-9 arányú volt. Ez egy katasztrófa
-
zsolli
addikt
Megnéztem Psicotsi-vel, 1-2 héten belül igen sok szintlépésre számíthatok, és nem csak az IM-eknél, hanem a szélsőknél is.
Na de ne szaladjunk ennyire előre, nehogy lesérüljön valaki

Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Nekem is kemény ellenfelem lesz.
3-4-3-ban játszik, védő és kp poszton idősebb játékosai vannak, elég jónak tűnnek TSI alapján
A középpálya szerintem az enyém lesz, hazai meccs, igaz derbi, mert Ő is Budapesti régiós.
Csatárokat edz, nagyon durva playai vannak
Igaz, még kupában érdekelt, így talán a 3 legjobbját a kupán játszatja. Egyik csatárjának 2x annyi a TSI-je, mint a komplett csapatomnak együttvéve 
A "B" csapatos csatárjai is igen erősen oda fognak b@szni nekem, de majd meglátjuk

Megnéztem, és voltak formaromlásai, de megpróbálom nem áltatni magam. Meglátjuk mi lesz. Kíváncsi leszek a kp értékelésemre. 48 volt idegenben normál hozzáállással, igaz derbi meccs volt.
Most hazai meccs, elméletileg a TS-em is jobb, mert kupában megint PIC-eltem, és ügye egyik IM-nek szintlépése is volt, egy másik IM-nek meg formajavulása. Kérdés még az időjárás, és kapok-e negatív vagy pozitív időjárás eventet. Mert a harmadik IM-em Gyors speces.Szal sok a kérdés, megint izgulhatok, annak ellenére persze, hogy a bajnoki szereplés átvizsgálásakor ezt a meccset bukóra számoltam

Zs
-
zsolli
addikt
5 embernél volt 1 szint formajavulás, köztük az edzőmnek is

1 embernél volt 1 szint formaromlás,de Ő eladás ill. kirúgás szélén áll, sem alap- sem "B" csapatnak nem része.
Egyik suhanc, edzett kp-m nagyszerű lett játékszervezésből, és még nincs 18 éves

Zs
-
Patrick
addikt
Ragyogó csatim formája remekre lépett és ennyi.
Kapusaim megkapták az edzést, sztem nemsokára földöntúli lesz a Pedro, mert már 51k TSi-je van. -
heihachi
addikt
6 szintlépésem volt szélsőjátékból a héten
Egyik játékost nem is játszattam azon a poszton. Erre most nem lehet panaszom. Csak a formák nagyon estek. -
Patrick
addikt
0-9, kövi kupaellenfelem is könnyű lesz, eddig jó.

-
r0by
addikt
Sajna én is buktam itthon 4-1-re.
-
zsolli
addikt
1-2-re kikaptam.

De legalább teltházas meccs volt

-
zsolli
addikt
3 helyzetem maradt ki eddig...
...még mindig 1-1.Zs
-
heihachi
addikt
Na, ma kitömik a fiaimat, már 1-4 és még csak fél óra telet el...
zsolli Hát, az első gólt nálam is a srácok szerezték

-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Szia!
Patrickot kiegészíteném pár dologgal. Most dolgozom, de otthonról adok egy linket, ahol egy táblázat található, az életkor-erőnlétedzés%-a és a tényleges erőnlétről.
A forma és az erőnlét 2 külön dolog, annyi a kapcsolat köztük, hogy kompromisszumot kell kötni, és a másik "rovására" tudod erősíteni.
Írtad a játékosaid életkorát, és hogy össze-vissza állítgatod az edzés típust. Szerintem dönts egyfajta edzés mellett, és fiatalokat kezdj ott edzeni, több szezonon át. Esetleg bajnoki szünetekben 2 edzés erejéig lehet eltérni a fő edzéstől, ha látod értelmét persze.
Az edződ jó, mellé kell még 10 segédedző (ill. amennyit meg tudsz fizetni), 100%-os edzésintenzitás.
Erőnlét edzésre 5-15% közöttit javasolnak. Minél alacsonyabb az erönlétedzés százaléka, annál hatékonyabb az edzés.Minden optimális tényező ellenére is előfordulhat, hogy 1-2 játékosnak nem nő a formája (rosszabb esetben csökken). Csak annyit tudsz tenni, hogy játszatod (ha nagyon rossz a forma, akkor barátságoson), és türelmesen vársz.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
A játékosok játszanak a saját posztjukon. Aztán majd csak emelkedik a formájuk.
Az erőnét pedig, nekem idős játékosaim vannak többnyire, ezért az erőnlét 15%-on van, így tudom megfelelő-jó-n tartani azt. Igaz lassabban lép fel az erőnlét középszerűről, de ha hirtelen akarod, hogy nőjön az erőnlétük, akkor fel kéne vinned egész magasra, viszont, akkor meg megint a forma issza meg a kárát. Én 15%-ra tenném. -
ftc
nagyúr
Kiestem a kupából

330053056
vazz kapusom lesérült

-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
egy kis segítség kéne van egy része a játéknak amivel nem igazán boldogulok sehogy sem

Forma illetve az erönlét, mióta nincs forma edzés nem nagyon tudtam megtalálni sajnos az összhangot

Egy "jó" edzőm van csapnivaló vezetői képességgel. A játékosokat próbálom úgy összeválogatni, hogy az életkoruk közel legyen egymáshoz 25-28 évesek most nagyrészt. De a forma középszerű illetve az erőnlét is, egy két helyen jó, hiába állítgattam már minden félét az edzésnél

-
zsolli
addikt
Hehehe.
A 2. helyezésem a bajnokságban a rendszert is becsapta
Ezt figyeljétek: Helyezés: 3 804
Múlt héten még 9.000 fölött voltam

Kupát tuti buktam, tegnap este belépett az ellenfelem 3 hét után, és már meg is nézte a csapatom

Sebaj, teltház, edzés a skacoknak, tapasztalatszerzés, PIC, és a szombati meccsre felkészülünk.
-
r0by
addikt
A kupameccsnél számít valamit a hozzáállás?
-
-
Patrick
addikt
273743579
3 óra múlva jár le az ifimből felhozott játékos.
32 millát kapok érte eddig. 
-
Patrick
addikt
A sérülés veszélye semmivel sem nagyobb, mint bari vagy bajnoki meccsen. A kupameccsből folyhat be + pénz, érdemes kockáztatni. Nem egyszer fordult elő mér velem, hogy egy erősebbet megvertem pl 2-1-re és utána hazai pályára kerültem, igaz kaptam egy bika erős csapatot, de legalább + tapasztalat és + pénz jött a házhoz, mindképpen érdemes.
-
zsolli
addikt
Ezt azért bemásolom ide, mert egy jó darabig nem fogunk ilyet látni
:2. ebben a csoportban: VI.622
Még Magyar Kupa-résztvevő.
A csapat a legutóbbi 16 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 3 győzelme van.
Ui.: hoppá, most nézem a HO-t, két emberemnek nőtt 1-1 szintet a tapasztalata

-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Nem tudom, mit csináljak a kupával...
Nyilván a "B" edzett sort teszem be, de betegyem a jobb védőket és csatárokat?
Kockáztatván a sérülésüket?A helyzet az, hogy a kupaellenfelem 03.02. óta nem lépett be, ennek ellenére a védelme és a támadása szintén erősebb mint az enyém

A középpályáját szerintem "megverem" odahaza a "B" középpályásaimmal, ráadásul a mostani bajnokiján kiállítottak egy 4.310 TSI-s védőjét, akinek a cseréje 800 TSI-s.
Igaz, amint látom elég magas %-ú erőnlét edzést ad, mert remek-nagyszerű erőnlétű playai vannak...Így, bár Ő az esélyesebb, de van egy hangyányi esélyem megcsípni.
Zs
-
zsolli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A csatáromnak pl csapnivaló lett a formája, ilyet még nem is láttam soha
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)