Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz Patrick #5279 üzenetére

Gratu!

Ma nekem is jó napom volt.
    Felnőtt csapatom egy erősebb, egy osztállyal feljebb lévő csapatot fogadott.
    Esélytelennek gondoltam magam, ellenfelem láthatóan védőedzést folytat. A csere védősora számomra álomszerűen teljesít, most 75-ös statot hozott össze.
    Először a szokotthoz képest gyenge cserejátékosokkal akartam védekezni, de végül az eredeti sorból tettem be az embereket igaz 4-ből csak 3-at. A barátságosokon védekező ember amúgy is nagyon gyenge volt, így azt eladtam :D
    Nos egy fiatal nevelhető emberkét lerúgtak a középpályáról a 9. percben, így az alapcsapatom egyik "reménysége" állt be.
    Így középpályám és támadásom erősebb volt, de gondoltam az ellenfél erős védelme miatt közöm sem lesz a dolgokhoz...
    Végül 3 - 0-ra nyertem!!!
    Jellemzően nem akció gólokkal. Egy szögletbeadásból, egy szabadrúgáskombinációból és egy 11-esből szereztem a találatokat. Szerintem mákom volt a pontrúgásokkal, mert akcióból esélyem sem lett volna.

Tehát örültem, mint majom a farkának, majd egy jóféle forralt borral leültem az ifik bajnoki meccse elé. A hangulat az egekbe hágott...
    ...legalábbis az enyém :DDD
    Ifiknél új embert próbáltam ki szélen, aki állítólag jó fejelő. Közben persze a második félidőben pár régebbi suhancot is ki akartam próbálni új helyeken, mert az eddigieken nemigen váltak be..
    Új emberem lőtt egy akció gólt, és fejelt egy másikat :C :R
    Végül 6 - 0-ra nyertek a suhancaim!!!
    Fennállásunk legjobb arányú győzelme.

Holnap ifijeimhez jön egy külföldi csapat barátságosra. Este 11 után játszanak...
    ...amikor a suhancoknak már ágyban lenne a helye :D

Zs

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés