- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKRIPAPAx
tag
Úgy örültem amikor kijött a hír, aztán elolvastam a specifikációkat
az a halovány IPS kijelző nem igaz, hogy egy oled nem fért volna bele legalább az erősebbikbe , de már azt is kétlem, hogy valóban előremutató erő lesz bennük ezzel régi amd chipsettel. Eléggé kiábrándultam, szerintetek melyik éri meg jobban? Egy Xbox ally X, amit csak játékra lehet használni vagy inkább egy Snapdragon Elite procis csúcsteló (Xbox kontrollerrel és tartóval), amivel játszani is lehet?
-
Robitrix
senior tag
azóta olvastam becsült ár adatokat is. A kisebb verzió úgy 240 ezer körül várják a nagyobbat hasonlóan a az erősebb ASUS rog ally hoz 370 ezer körül....
-
tibaimp
nagyúr
Ez legalább "normális" handheld konzol, nem úgy mint a Sony féle, de gyanítom, hogy ők sem maradnak le ezután!
-
Gomez86
őstag
Szerintem teljesítményben nem nyerek vele semmit, a fogyasztás meg szerencsére nem szempont.
Nem szeretném ha profilozni próbálna. Ne próbálja kitalálni melyik az out of work időszak, ne telepítsen updatet a contacts applikációhoz meg az edgehez. Ha all in all mindent összeszedek akkor talán az updates rész zavar a legjobban. Szorosan utána a profilozás.
-
Busterftw
nagyúr
Itt szerintem legfontosabb a szoftver, Linusek hands on videojaban emlitettek, a Microsoft eleg durvan raalt a Windows bloatalanitasba es az ASUS elott elegge megnyitotta mennyire nyulhatnak bele.
Remeljuk ezek PC-re is jonnek majd, vagy legalabb lesz egy SteamOS-hoz hasonlo gaming fokuszu Windows verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Temu
- Milyen videókártyát?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / 16GB 3200Mhz / 750w Gold
- GAEMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / B450 Strix / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 650W Gold!
- Asus ROG STRIX PC! Ryzen 5950X / RTX 3080 / X570 / 32GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest