- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKRIPAPAx
tag
Úgy örültem amikor kijött a hír, aztán elolvastam a specifikációkat
az a halovány IPS kijelző nem igaz, hogy egy oled nem fért volna bele legalább az erősebbikbe , de már azt is kétlem, hogy valóban előremutató erő lesz bennük ezzel régi amd chipsettel. Eléggé kiábrándultam, szerintetek melyik éri meg jobban? Egy Xbox ally X, amit csak játékra lehet használni vagy inkább egy Snapdragon Elite procis csúcsteló (Xbox kontrollerrel és tartóval), amivel játszani is lehet?
-
Robitrix
senior tag
azóta olvastam becsült ár adatokat is. A kisebb verzió úgy 240 ezer körül várják a nagyobbat hasonlóan a az erősebb ASUS rog ally hoz 370 ezer körül....
-
tibaimp
nagyúr
Ez legalább "normális" handheld konzol, nem úgy mint a Sony féle, de gyanítom, hogy ők sem maradnak le ezután!
-
Gomez86
őstag
Szerintem teljesítményben nem nyerek vele semmit, a fogyasztás meg szerencsére nem szempont.
Nem szeretném ha profilozni próbálna. Ne próbálja kitalálni melyik az out of work időszak, ne telepítsen updatet a contacts applikációhoz meg az edgehez. Ha all in all mindent összeszedek akkor talán az updates rész zavar a legjobban. Szorosan utána a profilozás.
-
Busterftw
nagyúr
Itt szerintem legfontosabb a szoftver, Linusek hands on videojaban emlitettek, a Microsoft eleg durvan raalt a Windows bloatalanitasba es az ASUS elott elegge megnyitotta mennyire nyulhatnak bele.
Remeljuk ezek PC-re is jonnek majd, vagy legalabb lesz egy SteamOS-hoz hasonlo gaming fokuszu Windows verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest