Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [bitpork:] 2024 Phautós tali zaba táblázat
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/own/prohardver.gif)
LOGOUT.hu
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/own/vendingo.gif)
vendingo
veterán
Sziasztok
Kéne egy kis infó. Langallót sütök a szokásos recept alapján. Nem volt itthon elegendő bl55 és fele fele arányban kevertem 00-ás liszttel. A végeredmény egy "folyékony", nyújthatatlan főzelék állagú massza lett. Ez a pizzaliszt miatt lehet? Más a vízfelvétele? Szépen megkelt, de a kelesztőből csak önteni tudtam, bízok benne, hogy nem lesz kuka a mai ebéd.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Téma tudnivalók
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.