Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1515) vendingo


vendingo
veterán

Sziasztok
Kéne egy kis infó. Langallót sütök a szokásos recept alapján. Nem volt itthon elegendő bl55 és fele fele arányban kevertem 00-ás liszttel. A végeredmény egy "folyékony", nyújthatatlan főzelék állagú massza lett. Ez a pizzaliszt miatt lehet? Más a vízfelvétele? Szépen megkelt, de a kelesztőből csak önteni tudtam, bízok benne, hogy nem lesz kuka a mai ebéd.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.