Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1200) Aidan85 válasza sz.zs. (#1199) üzenetére


Aidan85
aktív tag

Valószínűleg, ahogy kenyérnél is, a liszt és a víz mennyiségén kell módosítanod a kovász hidratáltságától függően. Egyszerű példa, 100-as hidratáltságú kovászból 100g-ban 50 liszt és 50 g víz van, ennyivel kevesebb kell a recept szerintithez képest.

Én ez alapján csináltam pizzát: [link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.