Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-29 12:53:51

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20305) fbfro


fbfro
csendes tag

Sziasztok!

Most költöztünk egy új családi házba és kamerarendszert szeretnék. 3 kamera lefedné a területet. Nem szeretnék fúrni, faragni, ezért wifis és akkus kamerákat néztem. Egy TP-link Deco X20 szett van a ház két végében elhelyezve, biztosítva a megfelelő sávszélességet, így azzal szerintem nem lenne gond. Ami fontos hogy a kamera nem függőleges falfelületre lenne rögzítve, hanem a földdel párhuzamos vízszintes előtető alá. Esteleg létezik univerzális kamera tartó amire fel tudom ezeket rakni?

NVR-t, fizetős Cloudot nem szeretnék, kizárólag helyi rögzítés lehetőségét. Lehetőleg SD kártyán, de olyan megoldás is jó lehet ami valamilyen központi egységhez csatlakozik.

A segítségeteket szeretném kérni hogy az alábbiak közül van e valakinek tapasztalata valamelyikkel. Vagy valamelyiket abszolut nem ajánljátok.

1. Dahua Imou Cell Pro. Csak 2MP kamera,ami a többihez képest kisebb, viszont lehet hozzá kapni a nekem kellő vízszintes rögzítő elemet.Ha jól láttam nem tudom beállítani hozzá érzékelési zónákat

2. Eufycam 2 Pro. Akksi ok, Felbontás ok, viszont nem látom hogy hogy lehetne vízszintes felületre rögzíteni. Plusz Apple Homekit kompatibilis ami külön előny számomra. A 16GB beépített tárhely jó, bár 3 kamera esetén nem tudom mennyi időre elég.

3 Dahua Imou Cell 2. Viszonylag új termék, túl sok tesztet nem láttam még. A vízszintes rögzítés itt is kérdéses.

Ha esetleg van egyéb amit tudtok ajánlani akkor megköszönöm. A Reolink kamerákat is néztem, viszont azoknak viszonylag rövid az üzemidejük.

Köszi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.