Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-21 18:07:38

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) Nmsbalint válasza nTom (#6998) üzenetére


Nmsbalint
csendes tag

Ezt nem értem. A router által hol mutatott IP-vel? A WAN information ablakban?
Mi más lehet még az épp aktuális külső IP címen kívül?

(#7002) kirkri válasza Nmsbalint (#7001) üzenetére


kirkri
addikt

Ha a whatismyip.com-on mutatott IP és a routerben mutatott IP nem egyezik, akkor NAT-olt az IP-d. Ebben az esetben nem csoda, hogy nem látod az eszközt. Ha egyezik, akkor ez a lehetséges probléma kiküszöbölve. De szerintem a router topikban hamarabb megmondják neked, hogy mi lehet a probléma.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#7003) szabacsik válasza szabacsik (#6987) üzenetére


szabacsik
őstag

Sikerült kiválasztanom , hogy valószínűleg ami nekem kelleni fog az a Foscam.
Itt fórum-on is rákeresve elég sok találat jött ebből gondolom, hogy nem gagyi (ugye? :) ). A kérdésem az lenne, hogy FI9816P vagy FI9851P között azt leszámítva, hogy FI9816P-ben van mikrofon, hangszóró, microSD foglalat, távolról forgatható (mondjuk 10 helyett csak 8 méterig jó sötétben bár mondjuk szobába ez teljesen megfelelő) mi a különbség. Ebben van több cucc mégis olcsóbb 2-3 ezer forinttal. (mondom úgy, hogy nem értek hozzá)

/\____/\

(#7004) sambenez válasza szabacsik (#7003) üzenetére


sambenez
addikt

720p-s kamerának nem lesz túl jó képe, erre számíts.

(#7005) Nmsbalint válasza markussandor (#7000) üzenetére


Nmsbalint
csendes tag

Köszönöm mindenkinek a segítséget. megpróbálom a routeres topikban. a szolgáltatóm azt mondja hogy nem kellene gondnak lennie a forwardiggal. Nincs tiltva. hátha még valamit trükközni kell a router beállításoknál.

(#7006) bujdi19


bujdi19
tag

Sziasztok segítsége kérnék hogy kell sagemcom fast 5655v2 routernél portforward ot csinálni.Nem tudom hova kell írni az ipcímet a http és https portot.A belállításnál maradjon az other?

(#7007) kirkri válasza bujdi19 (#7006) üzenetére


kirkri
addikt

Ez a topik kell neked.

21 éve a Prohardveren! ™

(#7008) bujdi19 válasza kirkri (#7007) üzenetére


bujdi19
tag

köszi

(#7009) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Valaki tudna segíteni? Hikvision kamera, legfrissebb letölthető ivms windowson. Storage server belőve, mozgásra rögzít, hik connect is belőve, androidon ivms 4500, szeretnék hozzáférni a felvételekhez (nyilván távolról is vissza tudjam nézni), de az élő kép hibátlanul megy, viszont a "távoli lejátszás" - nál "nincs rögzített fájl" hibaüzi. Valamit be kell állítani külön, vagy mennie kellene?

Másik kérdésem, mozgásérzékelésnél lehet valahogy egyedi zónát beállítani? Márhogy nem a rácsos módszerrel, hanem mint ebben a videóban (2 perctől) fogalmam sincs hogy csinálhatta. :R

[ Szerkesztve ]

(#7010) kisapa válasza SUPREME7 (#7009) üzenetére


kisapa
senior tag

Az a kérdés,hogy hol rögzíted a felvételeket. Ha nem a kamerában sd kártyára vagy esetleg egy helyi rögzítőre akkor szerintem nem fogsz felvételeket látni. A másik kérdésedre a válasz az nem mozgásérzékelés terület hanem behatolás érzékelés ami gyakorlatilag ugyanaz csak máshogy lehet kijelölni.

[ Szerkesztve ]

(#7011) SUPREME7 válasza kisapa (#7010) üzenetére


SUPREME7
őstag

A kamera egy DS-2CD2042WD-I szóval SD kártya nem játszik, azt hittem, hogy valahogy el lehet érni a storage szervert az androidos appból....

De akkor távolról hogyan lehet a storage szerverre felvett felvételeket megnézni? Azért kétlem, hogy ez nincs megoldva házon belül.

Köszi a tippet, megnézem, elsőre eléggé meg van bonyolítva ez az IVMS rendszer, kellett 1-2 nap mire rájöttem ki kivel van benne.

[ Szerkesztve ]

(#7012) qqzs


qqzs
őstag

Dafang:
Mikor karattyol felismerte a qr kodot akkor told fel a kepernyot mert alul nem latszik a kipipalando csekbox amitol a tovabb gomb eletre kell

Eladó: GTS450

(#7013) Pityesz78


Pityesz78
tag

Van egy TX-67-esem. Sajnos nem kapcsolható hozzá mikrofon. Olyan megoldás kéne, ami a hangot továbbítja illetve veszi. Hasonlóan webről, adndroidrol elérhetőnek kellene lennie. Keresgélek de nem találok, csak olyat ami kamerával együtt van, pedig biztosan van ilyen.
Keresőszónak is örülök, ip mikrofon, -hang, -voice ra nem találtam megoldást.
köszi

(#7014) Gondwana válasza Pityesz78 (#7013) üzenetére


Gondwana
addikt

A TX-67 az kombájn? :B
A kamerás történetekben a hang ugyanott kerül bele az adatfolyamba, ahol a képtömörítés történik, utólag beletolni csöppet számításigényes. Így, második olvasásra talán a VoIP, SIP, h.323 lennének a keresőszavaid.
Szerk.: Jéé, mégis van olyan kamera is, hogy TX-67, akkor pedig mégiscsak az első fele, azaz nem fogod utólga beletolni a streambe, ha a kamera nem tudja - ellenben sok kamerában belül ott a két pin a mikrofonbemenethez, csak nincs kivezetve, ezt a konkrét típust nem ismerem, hogy van-e benne.

[ Szerkesztve ]

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#7015) SUPREME7 válasza SUPREME7 (#7011) üzenetére


SUPREME7
őstag

Váá 2 napig szívtam vele, mire rájöttem, hogy az androidos appban külön eszközként fel kell venni a storage szervert, és úgy lehet a tárolt felvételeket visszanézni :W De, hogy ez sehol nincs leírva... Vagy csak én nem találtam, de már felb@szott rendesen.

(#7016) Pityesz78 válasza Gondwana (#7014) üzenetére


Pityesz78
tag

Köszi a válasz!
A funkció amit keresek nem az, h a képhez hang legyen rendelve, hanem, h kommunikálni tudjak a látvánnyal. Ha érted mire gondolok, mintha gombnyomásra telefonkihangosító lenne ott, 2-3 wattos hangszóróval, mikrofonnal.

Van olyan kombájn. És? :DD

[ Szerkesztve ]

(#7017) Gondwana válasza Pityesz78 (#7016) üzenetére


Gondwana
addikt

Amilyen igényekkel találtak meg az elmúlt hetekben, elsőre logikus volt, hogy a vezetőfülkével akarsz kommunikálni :)
Ehhez pl. illeszthetsz hangszórót és mikrofont is (két RCA, egy RJ45 és a DC tápcsati lóg a kábelje végén), ha PoE-ről táplálod, a kameráról táplálhatod a mikrofont, kiadja neki a 12VDC-t.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#7018) Pityesz78 válasza Gondwana (#7017) üzenetére


Pityesz78
tag

Tudom, h ez a kamerás totyik, azért is vagyunk off-on, szóval olyat keresek amin nincs kamera :Y mert az már van. Jó lenne amúgy ez a megoldás is ha fullkompakt lenne, amolyan ip videotelefon féle, monitor nélkül... az az! az kell nekem :DDD ami viberen hív.

[link]

[link]

[link]

Ez az utolsó lesz sztem, bár vannak hátrányai de az ár az vicc a többihez képest. Jó volna tudni hány wattos a hangsugárzó pl.

(#7019) WolfLenny


WolfLenny
senior tag

Üdv.
Gondolkodok otthonra feltenni 2 db kültéri kamerát. Egyik szempont, hogy POE-s legyen.

Egy ilyenhez készlet kisöprés címen nagyon olcsón hozzá tudnék jutni, viszont nem nagyon találok a neten hozzá tapasztalatokat, véleményt.
Szerintetek?

[link]

Mindenképp IP kamerát keresek, mert Synology NAS-hoz lesz kötve.

[ Szerkesztve ]

(#7020) Gondwana válasza WolfLenny (#7019) üzenetére


Gondwana
addikt

Amennyiben az a "nagyon olcsón" kb. 8-10.000HUF-t jelent, egyébként ennyiért csak pàlyàzatokba ìrjàk bele, ember még ennyit ilyen kameràért nem fizetett (20k nettòért 4MPix, microSD, audio ki/be, riasztàsi ki/be IP67/IK10 smart IP kameràkat tudok)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#7021) WolfLenny válasza Gondwana (#7020) üzenetére


WolfLenny
senior tag

13000+ÁFA lenne. Nálama a keret 20K/db.
Mi az amit javasoltok? Hikvision vagy Techson? Vagy más márka?

(#7022) Gondwana válasza WolfLenny (#7021) üzenetére


Gondwana
addikt

Videosec platformon is érdemes lehet körülnézni.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#7023) markussandor


markussandor
senior tag

Üdv!

Pár perce kaptam az egyik kamerámtól egy ilyen szövegű levelet:

This is an automatically generated e-mail from your IPC.

EVENT TYPE: Illegal Login,login ip:192.168.1.170
EVENT TIME: 2018-01-21,13:46:52
IPC NAME: IP CAMERA

Az IP cím nem az én tartományomból való, de akkor honnan próbálkoznak hozzáférni?
A kamera nincs felhőbe kötve, nincs NVR-em, bár az apphoz szükséges portja kintről elérhető, lehet, hogy egy bot bepróbálkozott?

(#7024) seger válasza WolfLenny (#7021) üzenetére


seger
addikt

Én most szereltem fel egy techsont. Nem vagyok elájulva tőle... ez egy ólcsóbb kategóriás... de olyan is. Talán 1.3mpx de veri az 1mpx kínaim!

(#7025) qqzs


qqzs
őstag

Eszrevettem hogy sd kartya es pendrive nelkul is rogzit a dafang cameram motion alarmhoz zartozo videokat. Ez kinai szerverre menne ingyen? Mar par honapos kamera ha lett volna valami ingyenes idoszak az elejen mint a masiknal ami egy honapig mindent nyomott kinaba.

Nemsokara lesz idom tobb hasonlo kamerat felszerelni. Szamithatok internet sebesseg problemara 5-6-7 kamera eseten? Mindegyik xiaomi es van egy xiaomi routerem amire kulso hardisket raknek arra tudnak menteni ha jol emlekszem

Eladó: GTS450

(#7026) PodMAN


PodMAN
senior tag

Ebay-ről rendelnék (kínaitól) Hikvision 2CD2085FWD-I vagy 2CD2055FWD-I kamerát Synology NAS mellé. A 8MP és 5MP modellek között 7eFt a különbözet (34 vs 27). Megéri a felárat a 8MP-es verzió? Annyit látok, hogy nagyobb a látószöge is 81 vs 102° Van ezekkel a modellekkel tapasztalatotok?

(#7027) szabacsik válasza qqzs (#7025) üzenetére


szabacsik
őstag

Dafangon gondolkozok így utánanéztem és ha minden igaz 5gb free cloud-ot adnak

/\____/\

(#7028) qqzs válasza szabacsik (#7027) üzenetére


qqzs
őstag

van linked? mert ha nem akcios monduk egy honapig csak akkor miert nem tudok oda menteni mast csak a motion alarm videokat

Eladó: GTS450

(#7029) szabacsik válasza qqzs (#7028) üzenetére


szabacsik
őstag

Már nem tudom hol találtam az infót, de megnéztem most az accountom amit jó 3 éve hozta létre a karkötőjük miatt és most is írja, hogy 5gb -om van szóval tuti, hogy az örök. Ezt lehet bővteni plusz gigákkal.

/\____/\

(#7030) qqzs válasza szabacsik (#7029) üzenetére


qqzs
őstag

es ez hol latszik?

Eladó: GTS450

(#7031) bigrock válasza PodMAN (#7026) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Mind2 nagyon jó kamera, én csak akkor venném a 8MP-est, ha fontos a szélesebb látószög. (Arra számíts, hogy itt már lesz egy kis hordótorzítása az objektívnek, cserébe többet látsz.
Én megfontolnám ezt is. Szerintem bőven elég a 3MP és ez is széles látószögű.

(#7032) szabacsik válasza qqzs (#7030) üzenetére


szabacsik
őstag

[itt]

/\____/\

(#7033) kbhuinfo válasza markussandor (#7023) üzenetére


kbhuinfo
tag

Tuzfal moge tettem ugy a kamerat, hogy kifele se tudjon kommunikalni. Ezek a dogok egybol nyitjak a backdoor-okat, amint elindulnak 32100-as porton lovik kifele az informaciot es akkor mar barmilyen tartomanybol elerik oket.

Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...

(#7034) numera007


numera007
tag

Sikerült mostanában a Dafangot valakinek "képre" bírnia?

(#7035) markussandor válasza kbhuinfo (#7033) üzenetére


markussandor
senior tag

Most végeztem egy próbát, három téves jelszó beírása után küldi a levelet, szóval nagy baj nincs, de a tűzfalazást meg fogom csinálni, az ördög nem alszik.
Beállítom, hogy csak VPN-ről lehessen hozzáférni.

(#7036) PodMAN válasza bigrock (#7031) üzenetére


PodMAN
senior tag

Hallgattam a szép szóra és teszt célzattal rendeltem egy Hikvision 2cd2035fwd-i (2.8mm) modellt, amit javasoltál.

(#7037) daniel2121 válasza kbhuinfo (#7033) üzenetére


daniel2121
senior tag

Most jött meg egy Dahua kamera,hétvégén üzemelném be. Syno nas-hoz hogy kell beállítani hogy ne tudják manipulálni?

(#7038) qqzs válasza numera007 (#7034) üzenetére


qqzs
őstag

Ugy kb mindenkinek. Neked mi nem sikerul?

Szabacsik: koszi. Errol egyaltalan nem is tudtam. Kivancsi lennek az arcfelismeresuk mukodik videokon is

Eladó: GTS450

(#7039) Kulbi válasza numera007 (#7034) üzenetére


Kulbi
aktív tag

Mit értesz kép alatt, nekem tökéletesen működik, kb. másfél hete van meg.
Az egyetlen bajom vele, hogy csak a saját applikációjával megy, nincs email v. egyéb értesítés és nem küld pl. képet. Egyébként 5000 forintot bőven megért.

<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>

(#7040) numera007 válasza Kulbi (#7039) üzenetére


numera007
tag

Melyik applikációval? Nekem sajna egyikkel se megy. Pedig van még 1080p-s első generációs kamerám is, sajna pár hete lassan átváltottak fekete képre mind. Mintha letiltották volna a körzetet a kici kínaiak. Két évig mentek gond nélkül.

(#7041) Kulbi válasza numera007 (#7040) üzenetére


Kulbi
aktív tag

iOS-en használom a Mi home applikációt, két telefonon és egy tableten.

https://itunes.apple.com/us/app/mi-home-xiaomi-smarthome/id957323480?mt=8

[ Szerkesztve ]

<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>

(#7042) numera007 válasza Kulbi (#7041) üzenetére


numera007
tag

Androidom van.

(#7043) qqzs válasza Kulbi (#7039) üzenetére


qqzs
őstag

motion alarm ertesites nekem jon androidon

Eladó: GTS450

(#7044) gabeszka66 válasza qqzs (#7043) üzenetére


gabeszka66
csendes tag

Nekem sem jön értesítés! :W

(#7045) urban racer


urban racer
senior tag

Jön valaki a topikból a rieles fejtágításokra?

"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."

(#7046) qqzs válasza gabeszka66 (#7044) üzenetére


qqzs
őstag

En a motion alarm menurol beszelek nem az automation reszrol.

Eladó: GTS450

(#7047) gabeszka66 válasza qqzs (#7046) üzenetére


gabeszka66
csendes tag

Maga a kamera küld értesítést, de valamit a telefonon kell beállítani.
Két egyforma telefon van, az egyikre jön értesítés a másikra nem.
Telepítettem egy harmadik telefonra a szoftvert és azon is jön a riasztás!
Nem jövök rá, hogy mit kell beállítani a telefonon, hogy működjön rendesen.
Valakinek van valami ötlete?

(#7048) bigrock válasza urban racer (#7045) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Te tartod ? :)

(#7049) hefike


hefike
tag

Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy a parkolóban lévő autómat szeretném megfigyelni,a negyedik emelet ablakból,éjjel is.milyen kamerát ajánlanátok,mely alkalmas erre,és ha valami történik,jól kivehető legyen az elkövető személye.Most épp valami idióta kitörte a szélvédőmet.....köszi!

(#7050) #04441088


#04441088
törölt tag

Hali!
Valaki tudna segíteni, hogy ezen az értesítési felületen mit és hogyan kell beállítani?
Gmailes vagyok.
Köszönöm szépen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.