Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz
Balázzs #20280 üzenetére
Működik minden, ahogyan kell, support is válaszolt ( Annke Vision - How to Connect Annke POE NVR with POE Camera via a POE Switch? [link] ) de addigra már összehoztam. Egyedül azt nem értem, miért csak webes felületen lehet csatornát/kamerát törölni, az NVR menüjében miért nem? Fura. Szépen teszteltem, értesítések jönnek ahogy kell, szuper minden és rögzít is rendesen, jó ki cucc. Most már csak a padlástérben a kábelezés és a kamerák végleges helyükre rakása van hátra.
Gondolkodom a garázs előtt egy éjjel is színesben látó kamera kiegészítéssel, használ ilyet valaki? Ha igen milyen típus és mik a tapasztalatok? Tudom van fenn egy rakás yt videó, de személyes tapasztalat érdekelne, köszi.
-
válasz
peugeotmate #20294 üzenetére
Xiaomi Mi Home kamera erre (is) pont jó. 11 ezer körül már van. Lehet, hogy van olcsóbb alternatíva is, nem tudom. De ezzel nem lősz mellé.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
szeretnék alkalmi jelleggel távoli eléréssel kamera képhez jutni. Ahol dolgozom (coworking space) éjszaka szoktam 3D nyomtatni néha és nem szeretném sokáig kísérteni a sorsot, nehogy valami váratlanntörténjen. Elsőre arra gondoltam, hogy egy már nem használatos androidos telefont állítanék a nyomtató felé és amely éjszakákon nyomtatok, akkor elindítanám annak a kameráját. Van ilyesmire lehetőség? Wifi hálózat van benn, a telót töltőre tudnám dugni hogy ne merüljön le. Otthonról el tudnám érni a képét valahogy?
Van egy használaton kívüli sport kamera is amit be tudnék fogni erre, egy gopro klón.Előre is köszönöm!
-
vacs
Topikgazda
Pedig elég sok helyen forgalmazzák: alza, riasztóbolt, aqua, ipon , árukeresőn is van.
-
Winne
nagyúr
Na megnéztem, nem tűnik rossznak, bár at egyik videóban mutatott a pali videót, amit rögzített és brutál behallatszott a forgatás, bár ez nyilván nem gyakran lenne hátrány.
Valszeg ez lesz, köszi.
A következő kérdés: van-e tőlük nem fájóan drágábban kültéri ami forgatható, vagy be merjen ezt vállalni kültérre tető alá?
-
Balázzs
senior tag
válasz
Marci112233 #20283 üzenetére
Igen, pont erre értettem, nehogy laggoljon vagy túl lassú legyen a visszanézés applikációban.
Majd írd meg hogyan szuperál. -
Marci112233
addikt
válasz
Balázzs #20282 üzenetére
Nem hinném hogy a wifi lenne a szűk keresztmetszet. A CPE210-nek lazán át kéne vinnie 60 métert. Azért is írom mert kettő CPE610-el 75 métert átlőve van net a másik portán, de a hátsó udvaron, és az ottani analóg rendszer DVR-ét és az arra kötött kamera képeit simán fogom bármilyen netet is elérek akár telefonról is. Most viszont az utcai géptároló alá lesz téve az új rendszer, és oda még net nincs vezetve. Van amúgy most is egy analóg ősöreg 420TVsoros rendszer a tároló alatt ami helyére az új fog menni, de ahhoz csak helyi hálózat van kiépítve, és azt is mostanában váltanám le
-
Balázzs
senior tag
válasz
Marci112233 #20281 üzenetére
Olvastam, hogy nálad máshogyan lesz, de minden helyen más adottságok vannak...
Remélem nem a wifi lesz szűk keresztmetszet. -
Balázzs
senior tag
válasz
Marci112233 #20279 üzenetére
Remélem nem fogsz annyit szívni, mint én. Sajna sehol sem írják, hogy ha összelövöm tesztelésre az asztalon, utána szórakozni kell, ha pow switch-et akarok használni.
Viszont sikerült ma estére összelőni, meló után jó fáradtan nekiláttam és most annke helyett a hikvision kulcsóval kerestem, és találtam is megoldást! [link] Ez a videó segített, switch uplink porton csatlakozik a routerbe (utp) és a másik uplink porton pedig az nvr (szintén utp) csatlakozik ugyanide. Ezután webes felületen nvr login és csodák csodájára, ott már tudok csatornát törölni!!! Még a rögzítésnél valamiért csak egy kamera képét látja az nvr, de rajta vagyok!
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Megszületett a döntés, és amint átérkezik a pénz a PP számlára és gép közeben leszek rendelés alá fog kerülni a 4 kamrás Annke rendszer. A terv az hogy maga az NVR fogja majd táplálni a kamarákat. Ez rendben is van, de tervezem közben azt is hogy bárhonnan elérjem majd a kamerák képeit. Maga a rendszer kültéri géptároló alatt lesz a háztól 60 méterre, így a netet csak wifin tudom átvinni neki. A terv az hogy a házra teszek egy TP-Link CPE210-et AP módba, majd a tárolóra egy másik CPE210-et AP kliens módba. Így ugye a kliensbe állított CPE210ből jövő kábelen, vagyis a POE adateperből egyből mehet az UTP kábel az NVR-be és onnantól elérem majd a kamrák képét? Ha tippelnem kéne akkor igen, és nekem ez nagyon is jó lenne, mert így 1 darab 1 méteres UTP kábelre lesz szükségem csak, az meg most is van kéznél, és csak 2 darab CPE210-et kellene rendelnem, ugyanis most is van egy wifi hálózat kiépítve onnan, de csak belső háló, net nélkül, és azok az eszközök net átvitelére nem alkalmasak, de az UTP kábeleik azok már a helyükön, azok jók a CPE210-hez is.
-
adam3
aktív tag
Sziasztok,
tervem szerint 2 kamerát, 1 beltérit és egy videós kapucsengőt kapna a ház, mindegyikhez ki lett húzva a cat5e. Van esetleg tapasztalat arról, hogy az itt ajánlott Hikvision DS-7104NI-Q1 képes lenne-e kezelni és poe-n táppal ellátni a KV6113 és KH6320 eszközöket? Így meg tudnék spórolni egy PoE switchet, mert a kamerákat úgyis közvetlenül az NVR-be dugnám.
Köszönöm,
Ádám -
nimfas
addikt
Sziasztok....
Újabb nyűg, ANNKE.COM.
Rendeltem egy adag kamerát és rögzítőt első rendeléssel.
Lásd kép:
Ebből ugye a 2db C800-as nem volt akkor raktáron, a többi megjött. Be is üzemeltem, szépen működnek.
Most néztem, hogy jött e-mail-ben az értesítő miszerint postára adták mindkét elmaradt rendelést. De nem stimmelt a második körben rendelt C800-as darabszáma, persze Screenshot nem készült a rendelésről és most nézve a rendelést azt látom, hogy az 1db C800-ért fizettem 144 USD-t?
Itt a két rendelés:
Ha megjön a kameracsomag akkor kíváncsi leszek mi lesz.
Fordult már elő ilyen valakivel, vagy megint én vagyok a tesztalany? -
Balázzs
senior tag
Találtam egy leírást: [link] de nekem timeout hibaüzenetell elszáll, amikor be akarom állítani a kamerákat
-
Morris
veterán
válasz
Balázzs #20265 üzenetére
Ha csak egyszer is rákötötted a kamerákat közvetlenül az nvr-re, akkor bukó. Ugyanis pont emiatt, az nvr bekonfigurálja magának a kamerát és onnantól kezdve csak akkor tudod használni közvetett módon (pl poe switch) ha resetelted.
Van egy gomb rajta a kis burkolat alatt. Azt kell nyomni pár másodpercig amint adtál neki tápot külső tápegységgel. Nálam így volt. De biztos rajta van a kamerák leirásában.
-
Balázzs
senior tag
Segítséget kérnék:
H800 - 4K 8 Channel 4 Camera PoE Security System, Human & Vehicle Detection, EXIR 2.0 Night Vision, 123° FoV, RTSP & ONVIF Supported Turret (With Mic) / 1 TB
NVR utp-n kapcsolódik a router-re, ugyanaz a router adja a netet egy tp-link poe switch-nek, amin a 4db kamera van direktben. (elsőre a nappaliban raktam össze a rendszert, kamerák az nvr-be, az a tv-re kötve, minden ment flottul) Most nem látja a kamerákat. Vagyis látja, de a korábbiakat nem lehet eltávolítani és mivel max kameraszám van felvéve, nem engedi az "újakat" ip alapján hozzáadni, pedig látja az nvr. Már párszor volt gyári reset, úgy sem megy.
Próbáltam az SADP-s megoldást, abban a kamerák látszanak, de nem lehet átteni dhcp-ra az ip-t mert elszáll a session timeout-al.Mit nem csinálok jól? Van erre valami leírás? Annke oldalán néztem, de nekem nem megy az, amit ott leírtak.
köszi
-
vacs
Topikgazda
válasz
MaciPali #20257 üzenetére
Sehogy, nem kompatibilisek.
Tegyél sd kártyát a kamerába és oda rögzít mozgásra.
A Hik rögzítőben a rögzítést kapcsold ki, csak az élőképet fogod ott látni a továbbiakban!Dolphine: szereld le a kamerát, vidd be a házba, tedd a router közelébe és teszteld.
Így tudni fogod, hogy wifi, vagy kamera baj van, illetve így vezetékesen is ki tudod próbálni! -
MaciPali
csendes tag
Üdv. Van egy Hikvision rendszerem 6 hikvision kamerával. Szépen be tudtam állítani mindent. A régebbi YCC365 kínai kamerákat váltottam le. Tudtam csatlakoztatni ezeket a régi kamerákat a rögzítőhöz de csak folyamatos rögzítés tudok beállítani velük. Hogyan tudom rávenni a rögzítőt hogy mozgást érzékeljen. Csak ONVIF rendszerrel tudtam csatlakoztatni. Annyira le van védve a kamera a felhős és sd kártyás rögzítéssel hogy nem lehet? Amúgy jó képe van még éjjel is használható lenne. Majdnem 2 évet mentek és még jók. A blueiris programmal laptopon tudtam mozgás érzékelést kicsikarni de szerintem az csak a képernyőn való mozgás érzékelték. Próbáltam rákeresni valami nem hivatalos firmvare-ra de nincs.
-
Morris
veterán
Igen, a t-s modem nem tud ap módba menni. Mondjuk szar helyen is van, ezért volt úgy megoldva, hogy csak netet adott a tp linknek és az adta tovább mindennek a netet és a wifit. Ha jó lenne a 5GHz-es wifije, azt használnám továbbra is. De csak próba képpen van most így.
Veszek egy jobb routert és használom tovább úgy ahogy eddig, mint sambenez.
bigrock: Szerintem nem lehet bridge-be tenni a szolgáltatói modemet. Koaxon jön a szolgáltatás. -
bigrock
Topikgazda
válasz
Morris #20246 üzenetére
Dupla NAT esetén két privát hálózat kerül a rendszerben kiosztásra, hiszen a HGW eszköz és a routered is címfordítást végez és létrehoz egy privát hálózatot. Ilyenkor ha több eszköz van a hálózatban, akkor nem igazán fogják egymást látni azok az eszközök, amik különböző privát hálózatban vannak.
Célszerű a HGW (szolgáltatói) eszközt bridge módba tenni (azazm csak modemként működjön) és rábízni a saját routeredre a route-olást. -
vacs
Topikgazda
válasz
Dolphine #20242 üzenetére
Szia.
Neked egy POE leválasztó kell, [link].
Veszel egy POE switch-et , abból kihúzod a kábelek a kameráknak, a leválasztót beteszed a kamera oldalra és kész, működik!Morris: az Otthoni hálózat és internet megosztás topikban segítenek majd.
Ha tv előfizetés is van, akkor (én úgy emlékszem) a Telekomos eszközt nem lehet "csak modem" módba tenni, ezért a Telekomos után AP módba kell tenni a saját routert és így minden működni fog.Winne: a xiaomi 2K kamerája 3MP-t jelent, nem írtad, hogy konkrétan melyik kamerára gondolsz, de én a Xiaomi Mi 360° 2K Pro-ra tippelek.
Ha eltaláltam, akkor hasonló áron, de ennél jobb az Imou Ranger 2 4MP (négy mp)!szaszlaci + nihill + BrandonXXV + beers
Köszönjük a hasznos tippeket, beleírtam őket az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest