Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz Oppenheimer #183073 üzenetére
Én hetente 3x edzek, de szinte minden héten van izomlázam, kisebb nagyobb, de van..mondjuk elég intenzív 1 órás edzéseim vannak.
Ha kimarad 1-2 hét vmelyikből, akkor utána 3xosan van izomlázam, illetve akkor is ha lábnál váltunk. Pl ha nem csinálok kitörést 3-4 hétig és utána megint, utána eléggé szoktam érezni.
Janaboy
-
szőröscica
addikt
Mellben, karban, lábban és hasban mindig van. Hát szinte sosem, a vállam meg szerintem inkább simán fáj, nem izomlázas.
-
S e t h
nagyúr
Pont ma gondolkodtam ezen, hogy amikor kezdtem akkor voltak olyan izmaim amelyeknél szinte alig tudtam izomlázat kiváltani, most meg ennek az ellentéte.
Az utóbbi időben viszont erősen elkezdtem variálni a gyakorlatokat, ami eléggé sokkolja az izmokat, betudom ennek is.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bigmasterg
addikt
Nemrég volt hasonló téma.
-
Fred23
nagyúr
Nálam mostanában mindig van, és gyakori, hogy a következő edzés előtt múlik el szinte percre pontosan.
Aminek nagyon örülök éppen, az a mellemben lévő izomláz. Régen -10+ éve- ilyenem szinte sosem volt. A tolódzkodás hozta, ami egyértelműen jobb gyakorlat számomra mellre és tricepszre is, mint a fekvenyomás. És semmi se adott soha annyit a mellizmaimnak, mint a mellre végzett (előre dőlős, széles fogású) tolódzkodás extra súlyokkal.
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest