Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tzahola
csendes tag
Hehe, innen pedig egyre csak tünedeznek el a team sciteces versenyzői blogok:
http://www.musclebuilder.hu/ubbthreads.php?ubb=cfrm&c=8
Csodálom hogy Tóth Daniét még nem gyalulták le -
14adam
addikt
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #9995 üzenetére
Ezt a járgányt macikosnak ajánlanám, lehúzódni se lehet előle.[link]
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #9995 üzenetére
(fa)X-faktor:
Muri Enikő 500 000 szavazatot kapott, Kocsis Tibor csak 1-et,
de azt Chuck Norris-tól! -
Boxer001
veterán
Chuck Norris bedobott egy gránátot a tömegbe .. meghalt 20 ember ..... utáána... felrobbant a gránát.
Up. -
Pukii
senior tag
alap esetben teljesen igazad, van de mint mondtam ha valakinek sikerul olcson hozzájutni, ( en 24 3 dl es uveget tudtam volna 5000 ért, más gyártotol, ) es esetleg olyan helyen dolgozok ahol nem tud mindig normalisan etkezni( mert igenis van ilyen munkahely, nem is keves) ott jol johet, lehuz egy ilyet es megvan oldva a feherje es kaloria szukseglet, nyilvan lehetne sokkal elegansabb megoldast is valasztani, ( pl feherje szelet) de kozel sem biztos, hogy anyagilag jobban megeri.
-
Ijk
nagyúr
Nem tudom mi problémátok ezzel a löttyel? Van rajta profit? Persze, jó sok. De legalább bevizsgált, gyógyszertári termékről van szó, amiben az van ami rá van írva. Ártani biztos nem fog senkinek. Nekem csak az a bajom az ilyenekkel, hogy nem én gazdagodom tőlük
-
Pukii
senior tag
bébitápszert kisgyerekeknek találták ki, ezt meg arra, hogy csak ezt szürcsölve is életbenmaradjon a szerencsétlen felnöt akinek szüksége van rá tehát teljesértékü táplálék, nem tudom ebben mi nem felfogható, aki nem akarja ne igya. Ismerösök probálták, használt => az étkezésbe megfelelöen beépitve használható termék.
-
Bibby
addikt
Miért ebben mi van, nem cukor? Maltodextrinnel szokták ezeket kitömni.
Betegeknek és legyengült embereknek tápszer, nem érted? Jó hogy nem egyből a bébitápot ajánlgatod.
Nem a mass20-hoz kell hasonlítani, hanem egy korrekt étkezéshelyettesítő kiegészítőhöz, képzeld léteznek ilyenek, és olcsóbban jössz ki velük. -
Pukii
senior tag
válasz
macikos #9977 üzenetére
Az a viz nem tudom miért zavar, biztos szeretsz port rágni :-)
Nem akarok senkit se megyözni, de ismeretségi körömben használták, nekik használt, sokkal jobban mint a legtöbb tömegnövelö. Nyilván nem edzés utánr kell inni, hanem akkor amikor nem tudsz valamilyen oknál fogva étkezni, akkor csak leguritod, és ezerszer többet ér mint egy májkrémes szendvics.... -
macikos
addikt
válasz
mocsanisi #9974 üzenetére
Caloric Distribution (% of kcal)
Protein: 18%
Carbohydrate: 44%
Fat: 38%
Protein Source: sodium and calcium caseinates (milk)
NPCRatio: 116:1
MCT:LCT Ratio: 30:70
n6:n3 Ratio: 4.1:1
Osmolality (mOsm/kg water)
Vanilla 585
Unflavored 650
Free Water 78%
Meets 100% RDI for 24 key micronutrients: 933 mL
Fiber Content (Source): 8 g/L
(BENEFIBER®♦ soluble fiber, soy fiber)
HCPCS Code B4152LOL
Nagyon megéri
-
Pukii
senior tag
válasz
mocsanisi #9974 üzenetére
Cukros szarok tuti jobbak. Más gyárto hasonlo kategoriás termékéböl ittam egyet és kurva finom volt :-)
Nem álitom, hogy ez a legjobb tömegnövelő, de nem tudom mivel jobb mondjuk a hypermass 5000, meg a Mass, Mass 20 meg az össszes retek szar tömegnövelő. Volumass 35 öt is egyedül edzés után tartom elfogadhatónak, közel sem képes kiváltani egy étkezést. -
Pukii
senior tag
válasz
mocsanisi #9967 üzenetére
ja nyilván reklámozni fogják, hogy nehogy veletlenul is az Ö terméküket vegyék meg, Nem lehetsz enyire naiv.
Mivel gyogyszertárban forgaémazzák biztos tele van mindenféle káros szeméttel a leirt összetevökön kivül. Nestlé gyártja? link ???
A cukros Volumáz meg a Jumbo tuti jobb, vegülis Tóth Dani is attól nöt meg. -
Jojo5
őstag
macikos&Tipo16V&kovsol&SzlobiG Nagyon Szépen Köszönöm !
Furcsa érzés 21-nek lenni, de majd elmúlik...
Kaptam 2 kilós tortaszörnyeteget is
-
mocsanisi
senior tag
"Szerintem ez az ital sokal jobb mint a legtobb tömegnövelö és étkezéshelyetesitő, bár soha sem probáltam."
Ez csak szerintem oltári nagy baromság? Költői volt a kérdés, bodybuilding.hu fórumon szépen le van írva, hogy egy rákos betegeknek meg hajléktalanoknak kitalált valami, amit a Nestlé gyárt. Innentől kezdve azt kijelenteni hogy jobb mint egy tömegnövelő...
-
macikos
addikt
Kemény vagy B+: [link]
-
Tipo16V
aktív tag
Boldog születésnapot Jojonak
annyi éves, ahány évet kapott -
Sotho
őstag
válasz
macikos #9952 üzenetére
Szárazanyagra levetítve 23,7% és benne van minden ami a túléléshez kell, nem jár olyan rosszul az idióta barom. Mint egy tömegnövelő orvosi recepre, tényleg szegény beteg édesanyámnak íratok fel ilyet és majd segítek neki elfogyasztani. Meg is van a karácsonyi ajándéka.
-
macikos
addikt
-
tzahola
csendes tag
Gyúrós, diétás ebédem: 4 tükörtojás + 100g prágai füstölt, főtt sonka + 2 szál fiatal hagyma
-
Manitou
veterán
-
littlelion21
addikt
válasz
God Vazzeg #9947 üzenetére
Köszi
Én is ráfekszek a témára, bár maradok szigorúan a futásnál (padon).
-
God Vazzeg
veterán
válasz
littlelion21 #9933 üzenetére
Kerékpároztam jaja
De mostanában nem, majd diétában újrakezdem, minden edzés végén toltam 20-25 percet. Nagyon jó volt amúgy, jelenlegi forma szerint, sima aerob kis L-karnitinnel szerintem elég is lesz diétához
Persze diétás kaja mellett
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #9928 üzenetére
owned
-
mocsanisi
senior tag
-
mocsanisi
senior tag
Ma mit láttam a teremben. Mindenki Isosource-öt iszogat... Szerintem mindenki azt hiszi hogy megtalálta a Szent Grált
-
Herczi
senior tag
válasz
headhunter #9937 üzenetére
Mell nap aszem 30-40 perc alatt meg van, láb kicsit hosszabb, többi kb ugyanitt. 50 perc alatt kényelmesen meg van minden, ebben már kb a bemelegítés is benne van.
Vagy konkrétan a bicepszet kérdezed? 10 perc talán
megtaláltam wordben az enyém:
Hát
Áthúzás 2x12wu 1x8-10ws
Lehúzás csigán, szűken 1x12wu 1x8-10ws
Fűrészelés 1x10-12wu 1x8-10ws
Evezés csigán szées fogással 1x10x12wu 1x8-10ws
Felhúzás 1x10-12 1x8-10wsMell-Bicepsz
Rotártor köppeny 2x12wu
Fekvenyomás negatívon 2x10-12wu 1x6-8ws
Egykezes nyomás +45° 1x10-12wu 1x6-8ws
Tárogatás 1x10-12wu 1x8-10ws
5 perc pihenő
Koncentrált bicepsz 1x10-12wu 1x6-8ws
Bicepsz egyenes rúddal 1x6-8wsLáb
Lábfeszítő csigán 1x15wu 1x10-12wu 110-12ws
Lábtoló 2x10-12wu 1x10-12ws
Hack guggolás 2x10-12wu 1x10-12ws
Lábhalító 1x10-12wu 1x10-12ws
Merev lábas felhúzás 1x10-12wu 1x10-12wsVádli lábtolón 1x10-12wu 1x10-12ws 3x6ws
Ülő vádli 1x10x12wu 1x6-8ws
Váll-Tricepsz
Egykezes vállbólnyomás 1x10-12wu 1x8-10wu 1x6-8wsOldalemelés 1x10-12 1x8-10ws
Oldalemelés csigán 1x6-8ws
Döntött törzsű oldalemelés 1x10-12wu 1x8-10ws5 perc pihenő
Letolás 1x10-12wu 1x10-12ws
Koponyatörő 1x10-12wu 1x8-10ws
Egykezessel fejfölött kétkézzel 1x10-12wu 1x8-10wswu=warm up
ws=work setJa meg minden edzés előtt 10 perc kardió, pihenőidők meg 1 perc körül.
Ja meg az a rotátor köpeny az az lenne, mintha szkandereznél a scott padon, nem tom mi a szép neve. -
Jojo5
őstag
válasz
littlelion21 #9933 üzenetére
God meg a futás ?!
Akire te gondolsz az Ijk lesz szerintem
-
littlelion21
addikt
válasz
God Vazzeg #9932 üzenetére
Jól emlékszem, te gyűröd a futópadod még edzés után?
-
tween
őstag
válasz
God Vazzeg #9928 üzenetére
-
Ijk
nagyúr
Az én fekvenyomásomhoz nem kell külső segítség
-
Herczi
senior tag
válasz
nepszter1 #9925 üzenetére
Én ha úgymond ismeretlent kérek segíteni, mindig elmagyarázom, hogy akarom, az más kérdés, hogy nem mindenki érti meg.
Bár teszem hozzá, ilyen évente 2-szer van, mert szerencsére elég sok mindenkit ismerek lent. Kicsit félek is mi lesz, ha egyszer elkerülök innen, kurva szar lehet tök ismeretlenek között edzeni.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
headhunter #9921 üzenetére
Olyasmi lehet mint a DC edzés. Mióta tolom annyit tudok nyilatkozni, hogy tovább tart az izomlázam
-
Herczi
senior tag
válasz
Én el voltam vele, viszont edzőtárs nélkül felejtős, vagy ha van lent ismerős aki segít akkor még talán oké. Na meg az izületek, én kb 8-10 hét nagy súlyos edzést bírok, aztán jön a gebasz. Mondjuk imádom, szal ki nem szarja le
Bicepszem pl csak az iylenfajta edzésektől durran, na nem mintha az számítana valamit a hatékonyság szempontjából.
Múltkor is mondom a srácnak állj már mögém fekvenyomásnál, aztán utolsónál már segítenie kellett, azt jobban húzta a jobb oldalt mint a balt, azt hittem felborulok.
Egyébként most a HST edzést próbálgatom. Tetszik jó, egy 6 hetes ciklust lenyomtam belőle, most már jobban tudom miylen ismétlésszámmal mennyi megy, szal a következő jobb lesz. Utolsó edzésre eléggé túlbecsültem magam.
De mondjuk szar is volt, teli volt a terem sok c betűvel, nem volt levegő csak szag, meg kaja is elmaradt az nap, abba is hagytam a felénél azt hazamentem. 145-be kellet volna guggolnom 4-et aztán már 135 nem tudtam 2-t, azelőtti edzésen pedig 140-be ment 4, szal szar voltam.
Nagy tömegelésből se lett semmi, nincs kedvem enni, 78-79 kg vagyok kb. Szal pf
-
macikos
addikt
válasz
-
headhunter
addikt
Dorian Yates - Blood & Guts Trainer edzést, próbálta már valaki?
1 Bemelegítő + 1 "bukó" széria, 1 perc pihenő idővel, minden gyakorlatból?
-
macikos
addikt
-
tween
őstag
válasz
God Vazzeg #9899 üzenetére
kijazataknyoshal
Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest