Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
God Vazzeg #11394 üzenetére
Így is már köszönőviszonyban sem vagyok a konyhással,mert amikor grillezett csirkemell volt a 3x-i ebéd után még egy kilót lenyúltam mikor elfordult.
De am nem hülyeség a túró ugye?Nehogy itt még kinevessetek,mert nem tudnám elviselni... -
macikos
addikt
Kösz pateszok!
Többet nem linkelek
Nem igaz mennyire összeszakadtam karácsony óta. Alig bírtam felvenni a súlyzót. Oda kell b@szni mert szánalom ami most van.
-
gooool
őstag
válasz
God Vazzeg #11390 üzenetére
Edzés után be kell vinni némi fehérjét,ha már húst nem adnak csak mutatóban itt a fegyházban.
-
Kassadin
addikt
válasz
Zomb€€ #11387 üzenetére
Eddig is ignoráltatok, szóval ez nem lenne újdonság.
Engem egyedül csak penene ért meg.Jojo: Csak neked teszek őszinte vallomást. Ezalatt az 1 év alatt körülbelül január és július között végeztem valamiféle bohóckodást, utána 2 hónap kihagyás anyagiak miatt, majd szeptembertől októberig megint valamiféle edzés, novembertől a mai napig meg megint nem edzettem anyagiak miatt. És természetesen a kajára se figyeltem oda semennyire se. Szóval tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy semmit sem tudok felmutatni, talán ez nem is meglepő. Új év, új remények, most megpróbálom tényleg komolyan venni az edzést és mellé biztosítani a kaját is, amennyire csak lehetséges. Tudod, bizonyítanom kell neked.
-
gooool
őstag
válasz
God Vazzeg #11388 üzenetére
Itt a suliban a gépészeknek is van egy Zetorja,aminek KOX a rendszáma...piros szintén,csak panoráma üveges.
Ma bicepsz volt egyébként...Nagyon adta,a boltban a túrót nem tudtam megfogni utána xDD
-
Zomb€€
őstag
Megvan! Ignoráljuk Kassadint míg nem tölt fel képet!
-
ForexGuru
aktív tag
godnak megfeleő autó [link]
-
Tipo16V
aktív tag
ezétt kérdeztem h ki futkározik: [link]
keresztapám az ötletgazda -
Jojo5
őstag
-
ForexGuru
aktív tag
-
macikos
addikt
KOGSZ!!!
-
macikos
addikt
Nekem is kéne már alkotni valamit. December 16-a óta csak szerencsétlenkedés megy. Akkor megfáztam, aztán majdnem meggyógyultam, de szilveszterkor még jobban megfáztam. Szánalmas. Olyan vagyok most, mint Arnold Schwarzenegger, csak kicsiben
-
nepszter1
addikt
Na akkor megint újra elkezdünk jól kajálni karácsony óta elégé lesz@rtam .
-
-
Boxer001
veterán
Mejj-kar atta, visszatért a póver.
(kiment a rúd
)
-
Sotho
őstag
válasz
sniphoe #11354 üzenetére
Rossz nézni ahogy tekeregnek azon a rúdon, ennek mi értelme van?
A tejpor.hu az a wheyprotein.hu illetve a tejsavofeherje.hu ottan vannak a cuccaik, szemezek egy 1 kilós wpi vel hozzákevernék 1 kiló tojásfehérjét és 1 kg palatinózt oszt meglenne a gokx egy hónapra.
sniphoe: vicces ahogy kurva komoly fejjel gyakorolják a fáramászást, ezen múlik a további életük.
-
Tipo16V
aktív tag
van köztetek olyan aki pesti, és szokott futni és valamennyire is érdekli az autósport, és tudja ki volt Kesjár Csaba?
tényleg jön a tavasz, jönnek majd a pateszok
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #11349 üzenetére
Szerintem te mást szedsz akkor.
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #11344 üzenetére
De mi az, hogy jó? Ez miben nyilvánul meg?
Ja bocs, te vagy a buta gyúrós. -
szőröscica
addikt
válasz
wertigo1984 #11342 üzenetére
Én azt használom, és jó.
-
SzlobiG
félisten
válasz
wertigo1984 #11342 üzenetére
Én azt tolom ára miatt elég jó sztem, de mellé C1000 nem rossz ha megy mert kevés benne alapból.
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Elfogyott a vitaminom, és a szájt Mega Daily One
-t néztem ki. Vagy esetleg tudtok ajánlani mást? -
Zomb€€
őstag
Éljen, sikerült reprodukálni a hányingert minden gyakorlat után hát váll edzésen is
-
szőröscica
addikt
válasz
headhunter #11337 üzenetére
Az se normális, aki vateráról venne a gyerekének kaját.
-
szőröscica
addikt
Szereztem egy kontakt grillt, úgyhogy jövő héttől nagyüzemi csirkepácolásba és sütésbe kezdek.
-
ForexGuru
aktív tag
BGF konditermében(Bagolyvár út) edzett már valaki?
-
Bibby
addikt
Tudtok mondani valami ételt, amit lehetne "nassolni" két kaja között, van hasznos tápértéke, lehetőleg sós, nem édes, és mondjuk nem pufirizs.
Van hogy két kajálás között hosszabb idő eltelik és egyszerűen eléhezek. Eddig mondjuk ettem csokit, de nem szeretek ennyi cukrosat magamba dönteni. -
Tomics
addikt
Zene is, csaj is 5*
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #11321 üzenetére
de.
akkor ez nem is templom, hanem elvarázsolt kastély
-
Yeffy
veterán
válasz
runner 125 #11319 üzenetére
kár, hogy még mindig nem kérdeztelek...
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #11319 üzenetére
Here Gyulával? Te kis boooozy...
-
Ijk
nagyúr
Valaki azt mondta nekem ma hogy izmos vagyok.
Boxer001: Ő soha nem mondana ilyet.
Miért neked ők szokták mondani? -
Woodslave
félisten
na nyomok egy képet a templomból (vagy buzibárból
). A tükör torzít, a mágneses karkötőt karácsonyra kaptam és nem hiszek benne, a sapka meg azért van mert hideg van és kopasz vagyok (nem azért mert hc) Van még valami amire nem gondoltam?
Ja a belem megnőtt, idei fogadalmam hogy jóképű kockahasú huszonéves legyek
-
DarkByte
addikt
válasz
szőröscica #11303 üzenetére
Ahhoz a 26 kilóhoz csak gratulálni tudok
, meg irigy is vagyok.
Rendben, átfutom amit írsz. Máskor is jártam már ezen az oldalon, csak mindig olyan érzés fog el hogy ez kb. az lehet amikor Lada-hoz megy az ember alkatrészt nézni a Porsche szaküzletbe. -
szőröscica
addikt
válasz
DarkByte #11300 üzenetére
26 kilót fogytam február közepétől október elejéig úgy, hogy közben elmentem 3 hétre nyaralni, és ebből két hétig tényleg nem figyeltem oda, a kajálásra....
Szobabicikli, súlyzós edzés, megfelelő étrend.
Olvasd el a sárga kapszulát és az alapelveket a body.builder.hu-n, utána már te is össze tudod rakni az étrendedet. Nagy vonalakban alaposan lecsökkentett széndhidrát (150 gramm max) és telített zsír bevitel, magas fehérjebevitel, napi 5-6 étkezés formájában. Cukros üdítőket, chipset, alkoholt, egyéb szemetet el kell felejteni. -
cekkk
veterán
válasz
DarkByte #11300 üzenetére
Én most szinte csak kardiózók lent a terembe, úgy hogy 40 perc elliptikus majd 40 perc bicikli, vagy 40 perc bicikli és majd 40 perc emelkedős séta, vagy 40 perc futás, utánn 40 perc elliptikus 4 percenként csinálok közbe 16-20 kitörést, a végére néha kevesebbet, így variálni hogy ne und meg
Ismerősöm a Terembe 92 kilóról 80ra úgy fogyott le, hogy napi 300 gramm fehérjét 500 gramm szénhidrátot evett, majd 50-60 perc kardióval kezdett utána rendez súlyzós edzés, majd vagy 30 perc kardió még -
Tomics
addikt
válasz
DarkByte #11298 üzenetére
Nekünk volt egy elektromágneses, 1 évig bírta. Apám vette, mert hogy az faszább meg milyen király, nem bírtam lebeszélni...
Azóta sima mágnesfékes van, fele annyiba került és a mai napig szolgál. Szóval nem ajánlom semmiképpen sem az elektromágnesest. de te tudod. Elipszis trénerre meg ne adj ki ennyit, hanem vegyél konditerem bérletet, ahol tudsz súlyzós edzések után elipszis trénerezni.20-25 kg súlyfelesleg szobabiciklinél nem probléma, mert nem nehezedsz a teljes súlyoddal a térdeidre, bokáidra, tehát nem terheled úgy mintha futnál. Megfelelő étrenddel és mozgással pár hónap alatt megszabadulhaszt ettől, de akár már 1-2 hónap után is látványos a változás.
Mozogni kell. Ha nem mozgasz, csak diétázol akkor ugyanolyan leszel csak kevesebb zsírral. Kisebb leszel, de gyenge és szarul is fogsz kinézni. Hogy ezt elkerüld végezz súlyzós edzést, és kardiózz!
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GT710 passzív videokártya
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest