Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Phil itt is egy állat volt.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
runner 125 #3789 üzenetére
sajnos nemtudtam elmenni a topikalira......
-
SzlobiG
félisten
válasz
Macit úgy is felismertem volna ha nem írod oda a nevét.
Am jó lett.
-
Manitou
veterán
válasz
Tényleg zsír lehetett ez a tali
, Tamoo helyett az én nevem írtad a képre, majd javítsd, hogy korrekt legyen.
-
macikos
addikt
válasz
Ez beteg
aztaq!
Yeffy mit csinál mögöttem? Szóljatok rá! Most!
Zomb€€: Ja. Persze hogy a dagadék lettem én...
-
Zomb€€
őstag
válasz
Macikosnak tényleg diétázni kellene már...
-
Bubee82
őstag
válasz
Hüjegyerek
-
Boxer001
veterán
válasz
Te állat.
Szerk.: te baromállat. -
Tomics
addikt
válasz
Neeeeeeeee, atom
Ez kész -
runner 125
nagyúr
Hi!
Örültem a tegnapi topiktalálkozónak, remélem mindenki jól érezte magát.
Aki nem jött el sajnálhatja, nagyon jól összejött a bagázs.Csoportkép itt látható.
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos #3780 üzenetére
Pulóverben? Azért még a teremben elég meleg van ahhoz...de hát egy pedobír már csak ilyen butus.
Ma kipróbáltam a tolódzkodást plusz súllyal, mert már untam, hogy a pehely testemet 20x simán kitolom. Megnyugvással töltött el, hogy + 20 kilóval is ment 8 úgy, hogy előtte 2 szériát letoltam +10 kilóval is.
Tudom, attól még xar vagyok, leültem. -
LOTR
addikt
kéne egy kis segítség, el is felejtettem korábban megkérdezni itt is:
régebbi gépre (talán a régebbi alaplap miatt csinálja...) kellene win7est feltenni [link]
köszi előre is -
macikos
addikt
Faszául összementek az izompólóim a mosógépben... felveszem erre a hasamnál feljön... úgy nézek most ki bennük, mint valami b*zi
-
Boxer001
veterán
Jó volt ez a hát-váll, atta.
-
Manitou
veterán
Koxmátyások
Itt csak Bá lifetime naturál
-
Tamoo
nagyúr
Én vitathatatlanul koxolok, mert szét van szakadva a bőröm.
-
Ijk
nagyúr
Tegnap megkérdezték koxolok-e
Amúgy bulizni voltunk, úgyhogy megint nem kell egy évig menni -
válasz
faragobence #3761 üzenetére
Igen az az köszi!
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica #3760 üzenetére
nekem meg a tesitanár hapi mondogatja amikor kimegyek az edzés utáni turmixszal, hogy mi van készül a kox?...
Én meg közöltem vele, hogy ha ennyire erőlködik behozok valami szemest\ampullásat és előtte fogom useolni és akkor majd különbséget tud tenni a dolgok között... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica #3760 üzenetére
gratulálok neki. először agynevelés tagozatra kellett volna neki járni..
-
faragobence
csendes tag
bobalazs: csuklyás izom, szerintem arra gondolsz -
szőröscica
addikt
Tegnap egy testnevelés tanárnőtől hallottam, hogy ne szedjek táplálékkiegészítőket, ilyen "hetvenszázalékfehérjéseket", mert lehet, hogy felfújt leszek, de izmos és erős nem. Inkább ráhagytam.
-
Mi haverral ezt a tervet folytatjuk. Most már lassan másfél hónapja járunk, az első hónapban a kezdő osztottat csináltuk. Az erőnlétem nagy mértékben nőtt, az izmokon szemmel nem látható [mondjuk ez túlzás (hogy hívják a nyaktól vállig menő izmot?) a mellem is nőtt, meg ugye ez az izom a nyaknál is), de érezhető, főként tapintható. Póló amibe jártam, bedurranás után rászorult a testemre, úgyhogy mindenképp van értelme. A kezdeti 30 kilós mellnyomást az 55ös váltotta fel, amit már elég szépnek tartok. 85be is bele tudtam nyomni egyszer, kis segítséggel, de ez még várhat magára. Jobb a hangulatom is úgy érzem, figyelni is jobban tudok éberebb vagyok. Ez ugye a mozgásnak tudható be, már rég éreztem hogy ideje elkezdeni valamit.
Régi haverok nehezen bírják elképzelni rólam hogy "én meg a súlyzózás". -
Boxer001
veterán
Ez nekem is jó hír, mert akkor még csak suhanc vagyok, juhhhhéééé.
Kassadin
Én most már kezdek örülni, hogy nincs edzőtársam, mert nem érek én rá ilyen pofázgatásokra, 2 órás edzésekre...ha valami segítség kell, majd megkérem valamelyik arcot, aztán segít. Igazából csak fekvenyomásnál kellene a segítség, de mostanában már ott se, mert egykezesekkel tolom, 2x30 kilóval még elbánok valahogy. -
Kassadin
addikt
válasz
macikos #3749 üzenetére
Milyen 5 év? Azért ne túlozz. Kemény fél éves pályafutásom alatt is hatalmas különbség van a januári meg a mostani edzéseim között, köszönhetően annak leginkább, hogy sok embertől szoktam kérdezősködni, hogy egyes gyakorlatokat hogyan szoktak csinálni, aztán kipróbálom úgy, lehet hogy bejön, lehet hogy nem. Szerintem emberfüggő, hogy ki mikor érez rá. Oké, megmutatja, hogyan kell szabályosan csinálni a gyakorlatokat, ezt aláírom. De tárogatásnál feszíts rá a mellizmodra, na ezt hiába mondja, ha nem érzed/nem tudod. Edzőtárssal sokkal több idő leedzeni, szóval nem biztos, hogy megéri.
-
macikos
addikt
válasz
Kassadin #3747 üzenetére
Azért, mert aki izmos az csak nem hülye. Ha egy olyan emberrel edz, akkor az megmutatja neki, hogy hogyan kell jól edzeni. Magától is fogja érezni, 5 év múlva, de addigra már régen abbahagyta, mert nem fejlődött...
Kivel kéne edzenie? Az első "l-karnitin kúráját" csináló diszkóizmos testőrrel?
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos #3701 üzenetére
Mit ér vele, hogy a legizmosabb emberrel edz? Ha egyszerűen nem érzi a gyakorlatot, akkor edzhet Jay Cutlerrel is akár, attól sem lesz izmosabb. Mondanád azt neki legalább, hogy idővel érezni fogja/kellene.
Többiek: Bekaphatjátok a dákeszem. Kidolgozom a belemet ma is, erre mire kell hazajönnöm? Specnaz meg légió. Ehh.
-
szki
őstag
Ez vicces számodra?
1986-ban olvastam "Az Emberi Test" című, szép vastag 2 kötetes enciklopédiában. Nem volt kötelező tananyagom a gyépéképzőben, de lehet azóta tanítják.
És persze megéltem/élem már azt a kort magam is. És tényleg 32 éves koromra asszony, 2 szép gyerek, saját ház, autó, menő munkahely mindet elértem, és bírtam/bírom húzni az igát.
Persze aki nem gyépés, az többre viszi, ugye? -
bence78
aktív tag
tömegelős kajának ki vállalná be ami a videón van?
(akinek megtetszik nézze az elejétől)
[link] -
szki
őstag
válasz
Manitou #3738 üzenetére
Aha. Így már el tudom képzelni. Nagyon karcsú vagy így is! 80 cm derék már überdurva lenne
Az dicséretes, ha könyebb testsúllyal több súlyt tudsz megmozgatni! Talán beléptél az igazi férfikorbaNálam comb 60-61 cm, derék 86. Már így is megfelel az én koromban, de azért még szeretném kikockázni a hasamat
-
Manitou
veterán
Pedig most még vékony is a lábam, 62cm a comb és ~83cm a derék, de volt már 66 is a comb, ha most is akkora lett volna szerintem nem biztos hogy találok. Pedig derékban jó lenne lemenni 80-ra vagy az alá.
Eddig minden edzésen erősebb vagyok. Hát-váll, és mell-kar ban is, de inkább hát-vállban.
Persze ez annak is köszönhető, hogy a rendszertelenebb edzés miatt kicsit elgyengültem, most pedig jön vissza za erő, csak az nem mindegy , hogy most könnyebb vagyok, és úgy hozom azt az erőszintet, mint amikor kb +5 kg-al több voltam. -
szki
őstag
válasz
Manitou #3732 üzenetére
Kíváncsian várom a jövő heti fejlődésről a beszámolót!
Amúgy ja. Nem egyszerű farmer nadrágot venni, ha erős a combod, és "semmi derekad" hozzá.Én meg bicepsz + hátaztam 2 nap is. 20 tonna tűzifarönköt mozgattam meg rokonoknál, és nem ment veszendőbe az energia
Gyengébb a karom, mint gondoltam. De legalább most gyorsan fog fejlődni
-
Dyrtyho
őstag
Most jövök az edzésből,hitetetlen,hogy milyen jó érzés edzés után hazaérni,mert van bennem egy fajta fáradtság,de nem olyan fáradtság amit hétköznapok után érezz az ember,hanem ez egy fajta olyan fáradtság amit csak edzés után érezz az ember,mert ez kellemes fáradtság
-
Manitou
veterán
Hát-váll volt, adta
Hétről-hétre egyre jobb erőben vagyok
Kiváncsi leszek a jövőhéten is erősödök-e tovább.
-
nepszter1
addikt
nagy baj van meccsen voltam és egyszer csak reccsent egyet a hátam a lapockánál. rohadtul fáj csak fekudni meg ülni tudok fajdalom nelkul. mély levegőt veszek akkor is fáj. állni se tudok egy helyben
-
Manitou
veterán
válasz
macikos #3716 üzenetére
zsír az új képed
Ma nekem is menni kell, és érzem, hogy brutál jó lesz
mostanában minden edzésem kezd az lenni. Gondolkozok egy olyanon, hogy heti 2x fogok edzneni mell-kart, még sose próbáltam, eddig mindig egy hét pihenő megvolt az adott izomcsoprtra.
Délelőtt voltam farmert venni, hát nem volt egyszerű találni, de egy csak volt, ami derékban nem volt túl nagy , de a combom is kényelmesen elfért benne, ja meg lejött belőle 40% kedvezmény is
-
-
szki
őstag
válasz
Dyrtyho #3708 üzenetére
Nem lehet haladó edzéstervet látatlanban odaadni, hogy tessék ez aztán a tuti. És szerintem elég vegyes lehet a kép a "haladó" meghatározás kapcsán.
Már ismernek ott, ahova jársz edzeni dec. óta. Biztos tudnak tanácsot adni "haladó edzéstervre"! De már elég tapasztalatot is gyűjtöttél, és ismered az erősségeidet/gyengéidet. Tudod hetente hányszor, és mennyi időt tudsz rászánni. Tudod mennyi pénz jut táplálék kiegészítőkre. És tudod hova szeretnél eljutni. Így magad is összerakhatsz egy tervet.
Én a 90-es években saját magam raktam össze a programomat. Persze a tapasztaltaktól lestem el a gyakorlatok végrehajtását. Meg segítettek könyvek is (akkor még nem volt internet idehaza). Egyik kedvencem volt: Lee Haney: Az igazi body building. -
Dyrtyho
őstag
Ha érdekel titeket,de tényleg csak akkor,akkor elárulom,hogy december óta már ide járok edzeni,és szeretem ezt a helyet,családias hangulatú
-
sNORh
addikt
válasz
BÁ Nutrition #3706 üzenetére
ez is a facebookidézetek.com-ról van
?
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #3703 üzenetére
Gondolom úgy értette a haladót, amivel gyorsan lehet haladni
-
szőröscica
addikt
Ma azt mondták nekem, hogy túl vékony vagyok. Na, ő sem látott még póló nélkül.
Akkor is lediétázok 80kg-ig. -
macikos
addikt
válasz
Dyrtyho #3700 üzenetére
Úgy felhúztak a Való Világ topikban, hogy most izmos akarsz lenni?
Nyáron írtál ide, azóta nem hiszem hogy túl izmos lettél... hiába írunk neked "haladó" edzéstervet. Olyan nincs, hogy haladó edzésterv. A haladók edzése abban más, hogy keményen edzenek és tudják hogy hogyan kell keményen edzeni.
Most neked hiába mondjuk, hogy csináld ezt meg azt. Inkább menj le egy konditerembe, keresd meg a legizmosabb embert és kérd meg hogy segítsen neked. A legjobb az lenne ha rávennéd hogy vele edzhess. Ha meg mégsem, akkor meg csináld azt, amit ő.Nem edzéstervet kell keresni. A normális gyakorlat végrehajtásra, a kemény edzésre kell ráérezni és kész.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest