Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#38395) m3ss válasza Ijk (#38372) üzenetére


m3ss
veterán

nem mindenben ertek veled egyet. a hasznalt sulyok folyamatos novelese meg az izomtomeg novekedese azert elegge egyenes aranyban van. en nekem az jott le a hozzaszolasaidbol, hogy te nem vagy megelegedve a fizikumoddal, es nagyobb izomtomeget szeretnel, ehhez meg bizony az kell, hogy egyre nagyobb sulyokat mozgass. szinten tartod magad csak igy, ha minden heten ugyanakkora sullyal dolgozol.
mondom sztem, meg en tapasztalataim szerint naturalban a potencialod nagyreszet 2 ev alatt ki lehet aknazni, mondjuk most maradjunk a testepitesnel, ne a eroemelesnel meg iylenek, mert ott azert osszetettebb.nem lennel mr. olympia soha, mert ha jol edzel, noveled a sulyokat iylen edzessel minden heten, akkor kb 2 ev alatt elered azt, aminel nagyjabol nem leszel jobb naturalban soha. es ez nem csak az en velemenyem, tapasztalatom, sok profi edzo is hasonlokrol irt. pedig ha jol edzel,pihensz, eszel, tenyleg minden edzesen, de legfeljebb minden masodikon minden gyakorlaton sulyt emelsz. nem kell itt feltetlenul sokra gondolni, pl lehet huzockodasnal, fejfolul nyomasnal ez csak .25 kg, de 4 edzes utan az nem keves...tenyleg nem akarok itt okoskodonak tunni, vagy kioktatni barkit, de ha nincs meg a progresszivitas, folyamatos sulynoveles (adott TUT mellett) akkor a nyakamat mernem ratenni, hogy tuledzed magad. kajat, alvast azert nem mondom, mert ugy veszem ki a hozzaszolasaidbol, hogy azzal nincs gond. platon meg biztos nem vagy ekkora hasznalt sulyokkal, hacsak nem a tuledzes miatt.

amugy vmikor osszehozhatnank vmi kozos edzest, te hova jarsz? nekem sem artana vmi motivacio, bar eleg baj, hogy a heti 15 perces edzest is lusta vagyok megcsinalni :DDD amugy most volt 2. edzesem visszateresem ota, megint motivalt a forumozas :) bar abbahagytam guggolas,felhuzas, 10 perc utan. ilyen melegben szabadban keptelenseg...mondjuk v 10kg-mal tobbel guggoltam meg felhuztam mint mult heten, vicces dolog az izommemoria :P mondjuk meg igy sem vagyok testsulynal sztem (nem tudom hany kilosak a tarcsak), ami eleg szanalmas azert tolem. de majd...

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.