Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Figyelj, ez a gyúrós topik, ide nem kukoricát fingó, babaspermával ápolt arcú alfahímek járnak, ...ide jár a mag, a kemény mag.
Vicc nélkül, nálam - mint barátnő - egyszerre kiesik, ha van rajta tetoválás.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jojo5
őstag
vicc, de tavaly akik voltak törököknél azoknál láttam 1 rakat vidit meg képet és csomó jó csajszi volt... már ha ez szempont lenne
Manitou: Na ja, ezen dillemázok én is, de alapból is arra hajlok, hogy inkább ez a Finn út ami most biztosnak néz ki... mintsem jövőre beszopj@m valamin a lehetőségeimet...
Tipo16V: Jah, ott lesz Tampere-től 500 km-re laknak szóval max 1 hosszú hétvégém lesz nála...(mert akármennyire is ketten vannak a Lauránál aludnék ha a dolgok úgy jönnek össze már csak azért is mert a Katja-nak van vőlegénye ) már ha minden összejön..
LOTR: Igen 4-en mennénk ki ebből 1 max 2 gyerek akit rühellek, de ha minden úgy alakul akkor 1 gyerek lesz... az meg ugye megoldható...
Viszont igaza van az ismerősödnek mivel a Laura aki kinn lakik és tartom vele a kapcsolatot ő is azt mondta, hogy bunkók és egyáltalán nem kedvesek az emberek kinn... persze mivel külföldi "diák" leszek ezért normális arcokkal fogok találkozni és szerinte is jó lesz ha kijutok viszont a durva valóság, hogy ha melózol helyben vagy valami akkor szerinte bunkók és egyáltalán nem olyan közvetlenek mint mondjuk a magyarok...Yeffy DJ: Igen, az idei évre ez a Tampere a "pole position" számomra... amit jövőre nem tud a tanárom garantálni mivel akkor más szakma területet tanulnék... (aztán még minden közbejöhet... a biztos akkor van ha már hazajöttem... kb )
Aydan: Nah! Legalább valami "fél" jó hír... sajnálom, hogy a cuccaid nem kerültek meg... (mondjuk nekem a Super Avenger sohase jött be, de akkor is szánalom, hogy az embert aki melózott keményen a dolgaiért "csak így" meglopják)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Klemens
őstag
Igen-igen, az lenne a legsürgősebb igazából.
szki: 22 évig nem csináltam semmit, már unom és változtatni akarok!
Jimy83: Hmm... ezt nem is tudtam. Köszönöm az informésönt.
runner 125: Nem, nem dobott a csaj meg ilyen, van barátosném (bár... kérdéses meddig ).
Jelenleg olyan 178cm és 93Kg vagyok. A futás rámférne, mert fogynom is kellene meg a futás egészséges.
Amúgy én furcsa dohányos vagyok. Az egyik munkahelyemen sokat cigizem, 2x8 óra alatt kb. elszívok 1 doboz cigit. Amint kilépek a portán, alig gyújtok rá, utána 0-3 szál amit elszívok, de inkább a 0. A másik melóhelyemen meg megint alig gyújtok rá, pedig 24-ben vagyok. A múltkor cigi nem volt nálam, meg sem hatott, most egy full doboz nálam van, de gyújtóm nincs, nem vág földhöz. Partykon megy általában az 1 doboz cigi.
Próbáltam azt, hogy nem gyújtok rá, 2. után már kicsit agresszív lettem, össze is vesztem egyik kolegámmal, pedig csendes típus vagyok, de ott üvöltöttem vele.
Kondi előtt közvetlenül nem cigizem, sem közben vagy utána.
Aki kondi vagy bármilyen sport közben kimegy füstölni az úhy hülye ahogy van. Tény, már alapból hülye, mert dohányos, de ilyen esetben meg főleg.[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
SzlobiG
félisten
-
mocsanisi
senior tag
1. Fogod a csirkemellet, megmosod, kettévágod, de úgy hogy vékonyabb legyen. Szóval hosszanti irányba.
2. Megpucolsz egy hagymát, és felvágod karikákra.
3. Pár gerezd fokhagymát is megpucolsz.
4. Olajat teszel egy serpenyőbe, beteleteszed a hagymát, fokhagymást, és kis lángon elkezded főzni.
5. Fogod a csirkemelleket, besózod, beborsozod, bemajorannázod mindkét oldalát.
6. Elvileg az olaj már forró, beleteszed a csirkemelleket.
7. Kis vizet öntesz rá, de tényleg csak kicsit, fedő rá.
8. Így hagyod vagy 10 percig, aztán megfordítod a husikat, és még 10 perc.
9. Fedő le, husik megfordít, megvár míg víz elfő, és szépen forgatod hogy megpiruljon, és ne égjen le.
10. Rizzsel, krumplival befalod."Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
ritkaság
aktív tag
Ha gondolod megosztom szivesen. Mint irtam folyamatosan emeltem a sulyt. Ebben az volt a hiba, hogy nem vártam meg a fokozatosságot. Csak pakoltam és pakoltam a sulyokat. Következmény - izületek oda vannak. Sajnos a túl edzés hibáját is elkövettem. Nagyom hamar váltottam a 3 naposról az 5 majd a 7 napos edzésre. Következmény - szivnagyobbodás mindkét oldali. A legnagyobb hibám a kokx volt. Következmény - 135kg vok. A seregben nem volt szabad edzeni és még a reggeli tornán kivül sem lehetet mást csinálni. Még plussz köröket sem volt szabad futni. 40Kg plusszal szereltem le. De a sereg puhányságára jellemző, hogy az alap kiképzés 1 hónapja alatt 5 Kg hiztam. Leszerelés után már nem tudtam ujra kezdeni az edzést, mert mindenem fájt. A vállam pl röcsög a mai napig ha emelek valamit. Hát nagy vonalakban ennyi.
-
Woodslave
félisten
arra gondolok, hogy amikor szedem, akkor semmi különlegeset nem érzek, ok. kicsit talál feszesebb az izomzat, víztelenebb stb. (monjduk elsöprő szexuális ingert és folyamatos merevedést nem éreztem tőle soha). Tehát akkor olyan természetes állapotnak tűnik amit észre sem veszek. Amikor meg abbahagyom a szedését, akkor érzem, hogy nem olyan mint volt. Puhább, gyengébb vagyok stb. - mondjuk valamilyen szinten elbaxott a hormonháztartásom szerintem, de arra még nem vettem rá magam, hogy drága pénzért megnézessem.
Azaz nincs ilyen alfa-hím érzésem közben, inkább omega-hím érzés utána (vagy alfa nőstény, de az xarabbul hangzik )"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Fred23
nagyúr
Szerintem hiba volt. A szüleimtől indult, én gyerek voltam... erre szoktattak rá, én meg folytattam. Nem annyira szörnyű tulajdonképpen, lehetne vele jól is élni, de mi tényleg hülyén csináltuk... így utólag egyszerűen fáj, hogy mennyire hülyén.
Most úgy gondolom, az emberi testnek jobb, ha húst is kap, de igaz az is, hogy én tapasztalatból tudom, hogy meg lehet lenni nélküle is. A másik meg az, hogy sokaknál szerintem lelki betegség jele a vegaság, általában az erőszakos indulatok túlzott elfojtását jelenti. Az van benne, hogy én már tényleg, de tényleg annyira toleráns, meg állatbarát, meg másokért aggódó, stb. vagyok, hogy na. De ezeket a tulajdonságokat már inkább hiszem el egy kedves, gyúrós, "150-et nyomok b@zmeg!" húsevőtől. A vega általában kompenzál, és belül az ellentéte van. Aztán ki tudja, ez is csak egy vélemény.
-
Vandit.
addikt
a fruktózt csaknem kizárólag a máj metabolizálja, míg a cukor glükózát testünk minden egyes sejtje. A cukorfogyasztás több munkát jelent a májnak. Ha ezt a cukrot folyékony formában fogyasztjuk el, üdítő vagy gyümölcslé formájában, a fruktóz és a glükóz gyorsabban ér a májba, mintha mondjuk pl. egy almát eszünk meg, (vagy sok almát, amit a kutatók 'egyenlő cukordózisnak' hívnak). A máj munkájának sebessége is befolyásolja a fruktóz és glükóz anyagcserét.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Skizz
addikt
Valahol sejtettem, de nem mertem kimondani. Nem az a baj, hogy izzadok, hanem hogy szar a dezodorom, erről volt szó. Nálunk a teremben légkondi sincs, az alsó teremben van két ipari ventilátor azt annyi.
Zomb€€: Ha eleget kardiózol (fizikumod alapján nem vagy eltunyulva ), akkor k*rva gyorsan hozzászoksz a tekeréshez és nem fog gondot okozni. Én 2-3 hónapja tekerek napi fix 20km-t (néha vasárnap nem) és már régóta meg se kottyan ha többet megyek az sem. Olyan mintha kigurulhatnék a világból ha rákattanok. Szerintem heti 3x intenzív tekerés és meg se érzed majd.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
(#37983) troller
Ezt osztom én is. Egyszer voltam a kardiológián és azt mondta a kardiológus főorvos aki egyébként egy 130kgos zsírdisznó volt, hogy edzeni nem egészséges, mert a szív is egy izom és megnő ha edzel, ami nem fasza. Ja és, hogy öreg testépítőket még nem látott ember fia azért, mert aki edz az hamar meghal. No comment.[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ültethetsz is...
spammer Tudományos, hiszen a reiki az egy rendkívül egzakt dolog ugye például...
Kattints csak a linkre, ami forrásként megjelölt...[ Szerkesztve ]
-
paye
tag
-
BÁ Nutrition
addikt
más kategóriában indult
ott bikiniben itt meg bodyfitnessbenwood: böjtölsz oszt dagatt vagy?
akkor már értem a brazil nőknek miért van 60as karja a havi 20ezres segílybő[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest